Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Nu maniskis tai gali varyt ir nepavargsta, svarbu vaikai nesipestu ir nezystu. Tai mums 1200 km pakankamai nesunkiai iveikiami, gal jau priprate su savo Slovakija toki atstuma nuvaziuot per diena. O va su vaikais tai sunkoka buvo, kazkaip nemiegojo beveik visai (o as tikejausi naiviai), nuolat zyzinosi. Dar visokiu sudalioku privalge, nuo cukraus pertekliaus pasiute buvo. Su leliuku lengviau keliauti buco, nei su dabar gerokai uzaugusiais biggrin.gif Noreciau kada tik su vyru palekti kur su masina, oi tada liux butu rolleyes.gif
Atsakyti
Jo, kai vaikas lepteli jog visa kelione yra "pointless trip" arba kankinimu budas unsure.gif huh.gif mad.gif
Tada 600km yra max biggrin.gif
Atsakyti
Beje, kur mes uztaikėm, tai geriau vinjetes pirkti prieš įvažiuojant į šalį. Kaina tokia kokia nurodoma oficialiai. Nes jei ankstesnėje valstybėje visas supirkti - gaunasi brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 rugpjūčio 2018 - 15:46

Beje, kur mes uztaikėm, tai geriau vinjetes pirkti prieš įvažiuojant į šalį. Kaina tokia kokia nurodoma oficialiai. Nes jei ankstesnėje valstybėje visas supirkti - gaunasi brangiau.

Ne visur taip yra. Užvakar grįžinėjant Kroatijos-Slovėnijos pasienyje Slovėnijos ir Austrijos vinjetes - kaina standartinė, nepadidinta. 

Atsakyti
Atgazavom į Zagrebą. Keliai liuks, išskyrus visą kelią +37. Pisec. Nėr kur nuo to karščio pasidėt. Jokių kamščių, prie jokių sienų. Išvažiuojant iš kroatų 1 km lygiai. Nemeluokit, kad slovėnuose mokami keliai remontuose. 2 KM iki kroatų sienos visus surikiuoja į vieną juostą. Jokių kamščių ir jokių remontų per visą kelią. Važiuočiau ir važiuočiau. Einu alaus, bo xana kaip triūbos išdžiuvo.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2018 08 09, 16:45)

Patikėk, pas lenką 2 km iki sienos viskas dvigubai, specialiai žiūrėjau. Slovėnų vinjetė 49€ mėnesiui vietoj 30€ o čekų vietoj 17,17€ gaunasi 25,50€
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 09 rugpjūčio 2018 - 18:56
QUOTE(EXTRAA @ 2018 08 09, 11:41)
Nu maniskis tai gali varyt ir nepavargsta, svarbu vaikai nesipestu ir nezystu. Tai mums 1200 km pakankamai nesunkiai iveikiami, gal jau priprate su savo Slovakija toki atstuma nuvaziuot per diena. O va su vaikais tai sunkoka buvo, kazkaip nemiegojo beveik visai (o as tikejausi naiviai), nuolat zyzinosi. Dar visokiu sudalioku privalge, nuo cukraus pertekliaus pasiute buvo. Su leliuku lengviau keliauti buco, nei su dabar gerokai uzaugusiais  biggrin.gif Noreciau kada tik su vyru palekti kur su masina, oi tada liux butu rolleyes.gif

Mano diedas belekiek gali važiuot, bet ar tai svajonių atostogos? Čia kaifas vaikščiot paskui 3 paras kaip zombiui? Ar jūs atvarę tokį kelią jaučiatės kaip nauji ir ištroškę vaikščiot po pragariško karščio miestus ir jais žavėtis? Blyn aš paskui savaitę turbūt "čiūchinčiaus" biggrin.gif bet turbūt čia senatvė biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau, istize jus kazkokie biggrin.gif Mes is Klp isvaziavom 11 vakaro, visa nakti vaziavom, 15 val buvom savo Zameke. Isikurem, nuejom alaus, pilies kieme isgerem visa kompanija, pavalgem, nusiprausem ir 8 gult. 5 ryto kilom, vakare Mimicej seimininkes welkomdrinka gerem patenkinti. O dabar, va, pasidariau midiju ir uzsigeriu Ozujsko is Koratijos dar likusiu biggrin.gif Kiekvienam savo, mums, pvz, patinka nakti vaziuot, bet ne visada iseina, su paaugusiais vaikais jau sunkiau. O su maziukais tai super buvo, kai uzmigs dar Lietuvoj nakti savo kedutese miegamoj padety, tai prasibus jau netoli Slovakijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 09 rugpjūčio 2018 - 21:20
JMD, aš tą ir rašiau, kad anksčiau nei įvažiuojant į šalį vinjetes neapsimoka pirkti, nes brangiau smile.gif
Ech, smagu kam dar tik laukia atostogos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2018 08 09, 22:20)
JMD, aš tą ir rašiau, kad anksčiau nei įvažiuojant į šalį vinjetes neapsimoka pirkti, nes brangiau smile.gif
Ech, smagu kam dar tik laukia atostogos  wub.gif

Liko iki namų 394 km. Rytoj vėl +35. Bet palygint su įveiktais 1600, liko fignia biggrin.gif viešbutis nerealaus gėrio. Virtuvė labai liuksinė.

Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2018 08 09, 22:20)
Nezinau, istize jus kazkokie biggrin.gif Mes is Klp isvaziavom 11 vakaro, visa nakti vaziavom, 15 val buvom savo Zameke. Isikurem, nuejom alaus, pilies kieme isgerem visa kompanija, pavalgem, nusiprausem ir 8 gult.  5 ryto kilom, vakare Mimicej seimininkes welkomdrinka gerem patenkinti. O dabar, va, pasidariau midiju ir uzsigeriu Ozujsko is Koratijos dar likusiu biggrin.gif Kiekvienam savo, mums, pvz, patinka nakti vaziuot, bet ne visada iseina, su paaugusiais vaikais jau sunkiau. O su maziukais tai super buvo, kai uzmigs dar Lietuvoj nakti savo kedutese miegamoj padety, tai prasibus jau netoli Slovakijos biggrin.gif

Jau mano amžiuj naktim reik miegot, važiuot kaip baltiem žmonėm dienom biggrin.gif nors kai čia tas karštis toks baisinis kilo mintis namo važiuot naktim. Jei laikytųsi tokia nesąmonė.

Šiaip baisiausia čekuose. Ten negyva viskas. Siemkos neišaugę nudegę, derliaus visai nėra. Grūdiniai neišaugę ir nepribrendę, kukurūzai iš viso kaip švendrės rudi vėjyje supasi. Viskas jau daugumoj aparta ir perdžiūvę. Klaiku. Medžiai nudegę, lapai rudi. Vaizdas man baisokas. Užtat Xorvatuose žalia žalia. Nesuprantu kokiais būdais.
Atsakyti
Geras, mes liepos viduryje vaziavom, mums kaip tik Cekuose viskas grazu buvo, vynuogynai, apyniai, geltoni laukai. Griztant kiek i rudesne puse buvo, o tai dabar visai ruda blink.gif Beje, musu amzius jau irgi nebe paauglinis, tik natura musu tokia. Mes ir dviraciais, ir baidom, ir masinom tokie prie ekstremalu biski biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 09 rugpjūčio 2018 - 21:39
QUOTE(EXTRAA @ 2018 08 09, 22:39)
Geras, mes liepos viduryje vaziavom, mums kaip tik Cekuose viskas grazu buvo, vynuogynai, apyniai, geltoni laukai. Griztant kiek i rudesne puse buvo, o tai dabar visai ruda blink.gif Beje, musu amzius jau irgi nebe paauglinis, tik natura musu tokia. Mes ir dviraciais, ir baidom, ir masinom tokie prie ekstremalu biski biggrin.gif

Žinokitės mes irgi labai aktyvų gyvenimo būdą vedam. Dvyrkos šmyrkos tai čia net neskaitom jog aktyvu. Bet kiekvienam savo. Ar ekstremalu nupjaut 1500 km? Kaip kam. Mano diedas, profas vairas, jam ir 3000 km neekstremalu. Bet kam man toj mašinoj mirt kai galiu viešbuty miegot? biggrin.gif kam man akim išvarvėjusiom ten sėdėt mai galiu pūkštelt į viešbučio baseiną biggrin.gif kam man sutinusiom kojom sėdėt, kai galiu prasibėgt ryte gerai išsimiegojus biggrin.gif nu žodž biggrin.gif
Atsakyti