Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Neryje ties Vilnium +25 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 08 04, 18:29)
Normaliai, vilniuj +34, nebais didelis skirtums  biggrin.gif

Tik skaidrios ir šiltos jūros trūksta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2018 08 04, 23:15)
Tik skaidrios ir šiltos jūros trūksta  tongue.gif

Dėl to ir važiuoju biggrin.gif dėl tos stebuklinės jūros. Caikas jau belekaip džiaugias biggrin.gif
Atsakyti
Nusss, rytoj ryte 6:00 startuojam wub.gif
Atsakyti

Na, labai prašau dar kartą pakartokit, kas jau važiavot šiemet - ar rezervuojat pakeliui nakvynę, ar kur išeina, ten stojat? važiuosim pirmąkart ir niekaip neįsivaizduoju, kokį atstumą galima įveikti per dieną. Man jau panika - sekmadienį išvažiuojam, o joookio  kelionės plano. Žinau tik galutinį tašką  :huh2: 

Esam nusiteikę taikytis prie situacijos, gal net mašinoj nusnaust. Blogai??

Apskritai - važiuot kur veda navigacija, ar reikia kažką žinot? Perskaičiau aišku temą, bet kai  dauguma rašančių tie, kam viskas savaime aišku ir ne pirmas kartas tai man visai neaišku  :hmm: 

ačiū, kas padės sudėlioti taškus  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(agai @ 2018 08 07, 22:35)
<p>Na, labai prašau dar kartą pakartokit, kas jau važiavot šiemet - ar rezervuojat pakeliui nakvynę, ar kur išeina, ten stojat? važiuosim pirmąkart ir niekaip neįsivaizduoju, kokį atstumą galima įveikti per dieną. Man jau panika - sekmadienį išvažiuojam, o joookio  kelionės plano. Žinau tik galutinį tašką  huh.gif </p><p>Esam nusiteikę taikytis prie situacijos, gal net mašinoj nusnaust. Blogai??</p><p>Apskritai - važiuot kur veda navigacija, ar reikia kažką žinot? Perskaičiau aišku temą, bet kai  dauguma rašančių tie, kam viskas savaime aišku ir ne pirmas kartas tai man visai neaišku  hmm.gif </p><p>ačiū, kas padės sudėlioti taškus  4u.gif​ </p>

Mes ir šiemet važiavome ir pirmą kartą, tai buvo daug kas neaišku smile.gif Į Kroatiją važiavome pro Slovakiją, Vengriją. Stojom Budapešte ir ten buvom dvi naktis. Kelionę iš Kauno pradėjom 2 val. nakties, o Budapešte buvom ~21 val. Atgal važiavom pro Slovėniją, Čekiją, Austriją ir važiavom be nakvynės. Iš tiesu buvo labai sunku paskutinius km ištverti. Nors planavom porą val. pamiegoti mašinoj, bet vyras užsispyrė ir nestojo smile.gif Važiavom ten kur vedė navigacija ir ji niekur neklydo, nestrigo.
Atsakyti
QUOTE(agai @ 2018 08 07, 21:35)
<p>Na, labai prašau dar kartą pakartokit, kas jau važiavot šiemet - ar rezervuojat pakeliui nakvynę, ar kur išeina, ten stojat? važiuosim pirmąkart ir niekaip neįsivaizduoju, kokį atstumą galima įveikti per dieną. Man jau panika - sekmadienį išvažiuojam, o joookio  kelionės plano. Žinau tik galutinį tašką  huh.gif </p><p>Esam nusiteikę taikytis prie situacijos, gal net mašinoj nusnaust. Blogai??</p><p>Apskritai - važiuot kur veda navigacija, ar reikia kažką žinot? Perskaičiau aišku temą, bet kai  dauguma rašančių tie, kam viskas savaime aišku ir ne pirmas kartas tai man visai neaišku  hmm.gif </p><p>ačiū, kas padės sudėlioti taškus  4u.gif​ </p>

1. Nakvynė Bytom/PL, antra nakvynė Zagreb/HR. Rezervavau ir pernai ir šiemet.
Man mašinoj blogai. Ir taip sudaužytas nuo to važiavimo tai dar miegas sėdom iš viso žiauri katastrofa. Bet kitiem patinka. Negali kažkaip įpiršt savo nuomonės. Aš matyt ištižus. Man kaip oro reikia dušo ir horizontalios lovos.
Es važiuojam per Varšuva-Lodzė-Piotrkow trybunalsky-Ostrava-Brno-Viena-Grazas-Ptuj-Zagreb ir jau tada žemyn ar aukštyn kur pasirinkę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 rugpjūčio 2018 - 21:32

Nusss, rytoj ryte 6:00 startuojam wub.gif

Nusss, geros keliones  :wink: 

Lauksim tiesiogines transliacijos is Kroatijos jau !  :B 

Atsakyti
Mes per diena 600km vaziavom, kad vaikai pailsetu, ramiai dar pasivaikscioti po miesta vakare.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 08 07, 22:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72172742" data-time="1533664573"><div><p>Nusss, rytoj ryte 6:00 startuojam vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Nusss, geros keliones  wink.gif </p><p>Lauksim tiesiogines transliacijos is Kroatijos jau !  cool.gif </p>

Dėkui, būtinai! biggrin.gif
Atsakyti

Na, labai prašau dar kartą pakartokit, kas jau važiavot šiemet - ar rezervuojat pakeliui nakvynę, ar kur išeina, ten stojat? važiuosim pirmąkart ir niekaip neįsivaizduoju, kokį atstumą galima įveikti per dieną. Man jau panika - sekmadienį išvažiuojam, o joookio  kelionės plano. Žinau tik galutinį tašką  :huh2:

Esam nusiteikę taikytis prie situacijos, gal net mašinoj nusnaust. Blogai??

Apskritai - važiuot kur veda navigacija, ar reikia kažką žinot? Perskaičiau aišku temą, bet kai  dauguma rašančių tie, kam viskas savaime aišku ir ne pirmas kartas tai man visai neaišku  :hmm:

ačiū, kas padės sudėlioti taškus  :4u: 

Kai su karavanu vaziavom nusnaudem PL pora valandu, o normaliai nakvojom Mikulove, CZ. Bet su priekaba labai nepaleksi...

Kai tik su masina, tai vaziavom neuzsisake tarpines nakvynes, tik antra prie Plitvicu. Tada nuvaziavom iki Austrijos, rinkomes rinkomes kur nakvoti, bet tai trivieciu neturejo, tai dar kazkas buvo, kad jau temti pradejo ir... gavosi kad pernakvojom degalinej netoli sienos (jeigu gerai pamenu paskutine degaline). Ten buvo piiilna aikstele tokiu nakvojanciu kemperiuose, masinose. Ir visai nieko issimiegojom, galvojau bus blogiau  :) Tik pamenu kad pusryciai degalineje paskui kainavo puse nakvynes kainos  :D Dabar jau ir pas mus panasios kainos, bet pries pora metu tai dar atrode  laabai daug... Na o dar karta vaziavom per Vengrija, tai nakvojom kazkur jau netoli Balatono, Gyor miestelyje viesbutuke

:4u: 

Atsakyti
QUOTE(agai @ 2018 08 07, 21:35)

mes 1 d. iveikem 1400 km ir miegojom Slovenijoj Maribore, buvau uzsakius is anksto. Sakyciau 200 km per daug, bet kitu atveju butu reikejo stoti Austrijoj miegot, kur kainos uz nakvyne brangesnes biggrin.gif Esu rezervavus viesbuti vaziuojant, tiesiog pavargom buvo 11 nakties, bet Austrijoje gana brangiai keturvietis gavosi apie 120 eur ir be pusryciu ir dar pusryciau vos ne 30 eur... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 08 07, 20:56)
Nusss, rytoj ryte 6:00 startuojam  wub.gif

kuo maziau kamsciu, lauksim reportazo LIVE biggrin.gif
Atsakyti