Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Jokio balagano Omiše ir šiemet jokių kamščių nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas važiavot pro Vengriją ir galėtumėt pasidalinti maršrutu bei kur nokvojot ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2018 07 24, 19:53)
Jokio balagano Omiše ir šiemet jokių kamščių nebuvo biggrin.gif

Buvai kai zmoniu nera dar biggrin.gif as kaip visada rugpjuti, kai visi trim aukstais biggrin.gif atsimenu varom, ten kone centre paciam kempingas, visai salia gatves, kas valgyt verda, kas skalbia, kas dar kazka, kas su maudais po gtave tusinasi, cia pat masinu milijonas, tie kioskai pilni kinisku prekiu, zmoniu tuntais, siuksles, jetau, man kazkas klaikaus buvo. Dar kazkas sake, kad ten labai megsta, tai mes pamanem, kad ten turi but labai pigu. Zodziu man omisas gryn palanga su savo Basanke. Grazi tik ta vieta kur per tilta vaziuoji ir ta uola matosi. Visas cinkas mna jame. Bet as tik masina pravaziavau, net islipt jame nedrisau.
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2018 07 24, 15:44)
<p>Ale kaip skirtingai visiems  biggrin.gif Senamiestis Trogiro tai tikrai tvarkingas, nu gal tas kanalas prie kurio turgelis biski smirda, bet nebaisiai... Kitur, be senamiescio, nelabai ir vaiksciojom. </p><p></p><p>Pro Omisa kiek vaziavom tai amzini kamsciai ten per ji pervaziuot....</p>

Trogire buvau n kartu, nei sykio neuzuodziau to kanalo. O maz jau pypiec mano uoslei. Siuksliu nemaciau, man tiek trogiras tiek splitas tiek sibenikas islaizyti, grindinys net blizga biggrin.gif
Tai jei sako, kad trogiras baisus su siukslem, kazi kas butu kai juodkalnij apamatytu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

Buvai kai zmoniu nera dar biggrin.gifas kaip visada rugpjuti, kai visi trim aukstais biggrin.gifatsimenu varom, ten kone centre paciam kempingas, visai salia gatves, kas valgyt verda, kas skalbia, kas dar kazka, kas su maudais po gtave tusinasi, cia pat masinu milijonas, tie kioskai pilni kinisku prekiu, zmoniu tuntais, siuksles, jetau, man kazkas klaikaus buvo. Dar kazkas sake, kad ten labai megsta, tai mes pamanem, kad ten turi but labai pigu. Zodziu man omisas gryn palanga su savo Basanke. Grazi tik ta vieta kur per tilta vaziuoji ir ta uola matosi. Visas cinkas mna jame. Bet as tik masina pravaziavau, net islipt jame nedrisau.

Ta vieta pravaziuojant graziausia, tai matyt dar del to visi leciau vaziuoja, dar sviesoforai, pestieji, o zmoniu tuntai tuose kempinguose,  del to tie kamsciai turbut... 

Omisas labai grazus is virsaus. Buvau nuziurejus vienus apartamentus tokius paciam virsuje, tai vaizdai wow is terasos. Bet ten tik pernakvot noreciau vakarop atvaziavus, kokia nakti pakeliui, nes prie juros is ten kabarotis ar vaziuoti tai nesamone  :D 

Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2018 07 24, 20:40)
Gal kas važiavot pro Vengriją ir galėtumėt pasidalinti maršrutu bei kur nokvojot ? Ačiū  4u.gif

Vaziavom per Lenkija, Slovakija iki BUdapesto, ten ir nakvomo, paskui is budapesto jau iki Kroatijos. Vengrijosir Slovakijos vinjetes pirkom internetu. Gyvenom cia:
https://www.booking....249bbae35fc793c
Corvin Plaza apartments. Siaip parkavimas gatveje kainuoja 15 eur parai, bet atvykus penktadieni nuo 18 val ir savaitgali nemokamai, jei speji rast kur parkuot. Vieta visai centrine. Gavom buto tipo apartamentus su virtuve, dviem kambariais ir balkonu, atskiru iejimu. BUvom keturiese
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2018 07 25, 14:51)
Vaziavom per Lenkija, Slovakija iki BUdapesto, ten ir nakvomo, paskui is budapesto jau iki Kroatijos. Vengrijosir Slovakijos vinjetes pirkom internetu.

Budapeštą apvažiavot ar reik per jį važiuot ? Mes pernai važiavom per Čekiją, bet šiemet norim kitu keliu pabandyt smile.gif

Oi pažiūrėjau, kad viešbutis Budapešte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 25 liepos 2018 - 15:13
Google map meta kad Čekijoj vyksta kelio darbai. Kaip yra realiai ? Gal čia aš tik pati sau ieškau priežasties bandyt naują kelią per Vengriją smile.gifsmile.gifsmile.gif

jei kas keliavot abiem maršrutais , gal galėtumėt trumpai parašyt koks kelias geresnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 25 liepos 2018 - 17:56
Mums Čekijoje ir rodė kelio darbus, bet tik vieną kartą realiai reikėjo persirikiuoti. Vat Lenkijoje tikrai baisiau.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2018 07 25, 22:39)
Mums Čekijoje ir rodė kelio darbus, bet tik vieną kartą realiai reikėjo persirikiuoti. Vat Lenkijoje tikrai baisiau.

O kaip slovėnai, ar sutvarkė tuos kelius kur platino? O lenkai iki varšavos tą hemorojų turbūt irgi aptvarkė? Ar dar daug liko?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 26, 03:28)
O kaip slovėnai, ar sutvarkė tuos kelius kur platino? O lenkai iki varšavos tą hemorojų turbūt irgi aptvarkė? Ar dar daug liko?

Slovėniją pralėkėme idealiai smile.gif Aspitvarkė, bet dar liko tų vingiavimų jei važiuojant per Balstogę... Į priekį mes važiavom per Lomžą, o atgal per Balstogę.

Omiše lygiagrečiai tam pagrindiniam keliui yra mažulytė gatvytė, ten visos kavinukės, parduotuvėlės, pakilimas iki pilies. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2018 07 26, 10:39)
Slovėniją pralėkėme idealiai smile.gif Aspitvarkė, bet dar liko tų vingiavimų jei važiuojant per Balstogę... Į priekį mes važiavom per Lomžą, o atgal per Balstogę.

Omiše lygiagrečiai tam pagrindiniam keliui yra mažulytė gatvytė, ten visos kavinukės, parduotuvėlės, pakilimas iki pilies. wub.gif

A mes per bialystoką nevažiuojam, varom per lomžą. O klausyk kaip austrais, jie irgi platino keluą įvažiavus tik į austriją iš čekų. Ten normaliai? Pernai namo važiavom laaaabai sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 26, 10:31)
A mes per bialystoką nevažiuojam, varom per lomžą. O klausyk kaip austrais, jie irgi platino keluą įvažiavus tik į austriją iš čekų. Ten normaliai? Pernai namo važiavom laaaabai sunkiai.

Šiemet Austrijos sieną kirtom pievose-kalvose biggrin.gif Tai tuščia buvo biggrin.gif
Atsakyti