Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Tai ka cia vaikai, as pati katytei is Kroatijos lauktuviu veziau cia kazkuriais metais  :D 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 07 12, 22:35)
<p>Tai ka cia vaikai, as pati katytei is Kroatijos lauktuviu veziau cia kazkuriais metais  biggrin.gif </p>

Kokių? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(daivalija @ 2018 07 12, 22:19)
Papildyta:
Mums keliaujant labai pravertė šita programėlė- daug naudingos informacijos apie kamščius, webcamai, keltus ir pan.

https://www.hak.hr/e...road-conditions

Nežinojau jos. Nors atgal važiuojant gal pravers.
Atsakyti

Kokių? bigsmile.gif

Konservu kazkokiu, nepamenu jau tiksliai. Tik pats faktas, kad ir katinas neliko be lauktuviu  :D 

Atsakyti
Soliarka Kroatijoj 1,34 € rolleyes.gif kaip pernai. Nieks nebrango vadinas.

Gera ta programėlę. Apžiūrėjau viską biggrin.gif net kameras autobanuise. Zagrebe lyja vos +20 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 13 liepos 2018 - 11:35
QUOTE(JMD @ 2018 07 13, 11:09)
Soliarka Kroatijoj 1,34 €  rolleyes.gif kaip pernai. Nieks nebrango vadinas.

Gera ta programėlę. Apžiūrėjau viską  biggrin.gif net kameras autobanuise. Zagrebe lyja vos +20  blink.gif

Atradau tą programėlę, kai kamšty per burą stovėjom 😂
Atsakyti

O kas nors Venecijoj buvot gal panašiai tokiu metu? klausimas ar tikrai ten vasaros metu smirda nuo tų kanalų?

Mes tai smardvių jokių nebijom, bet yra iš kompanijos kas bijo  :D ir užsiciklinę kad nėr ko į tą Veneciją gryžinėjant iš Kroatijos sukt.

Atsakyti
Negi Lt tikrai taip lietūs pliaupia? Šalta?? blink.gif

Pas mus 31 rodo. Vanduo 25. wub.gif

Todėl mes be kompanijų ir keliaujam...

Kas jautrus kvapams, tai jiems visada smirdės Venecijoje... Esu buvusi spalį, kvapas jautėsi kažkiek, bet jis Venecijos dalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 liepos 2018 - 14:17
QUOTE(madmuazele @ 2018 07 13, 15:13)
Negi Lt tikrai taip lietūs pliaupia? Šalta??  blink.gif

Todėl mes be kompanijų ir keliaujam...

Kas jautrus kvapams, tai jiems visada smirdės Venecijoje... Esu buvusi spalį, kvapas jautėsi kažkiek, bet jis Venecijos dalis.

Palangoj lynoja, +20. Šilta, gera, be vėjo
Atsakyti
Vesoka, apie 20 - 22 ir daug lyja Aukstaitijoj smile.gif Labai noretus i Kroatija, ten ir per lietu kitaip, dazniausiai griciau praeina.
O Venecijoj man kvapas jautes tik vienoj vietoj ir nebuvo jis toks jau baisus. Vasara bendrai nepatarciau del zmoniu gausos (nors ju ten visada pilna, del silto oro ta minia gali tapt nepakenciama biggrin.gif ).
Atsakyti

*Todėl mes be kompanijų ir keliaujam...

**Kas jautrus kvapams, tai jiems visada smirdės Venecijoje... Esu buvusi spalį, kvapas jautėsi kažkiek, bet jis Venecijos dalis.

* vis delto taip ir geriausia - is patirties galiu pasakyt

** Del Venecijos tai esu buvus ir vasara, ir rudeniop, ne karta. Specifinis kvapas yra, bet jis nera stiprus, tik kai kuriuose mazuose kanaluose kur vanduo uzsistovi daugiau smirda. Nu bet panasiai kaip pvz kai marios Nerijoj "zydi". 

O siaip nuo kvapo dar nieks nenumire  :D 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 07 12, 14:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72151522" data-time="1531377845"><div><p>Papildyta:
O po kiek turi būt?</p></div></blockquote><p></p><p>A ne pigiau anksciau budavo? Man kazkaip svieciasi kad daar pigiau</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72151539" data-time="1531378429"><div><p>Aš ieškau italų kalbos kursų. Kitais metais Italija vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p> laugh.gif  👍 as kelis zodzius moku, uzteks kaip nors siam kartui. Norejau ir as mokytis anksciau, bet nusprendziau, kad geriau ispanu. Su italu k. tik Italijoj susisnekesi, o vat ispaniskai tai puse pasaulio sneka  biggrin.gif </p><p>Nuo rugsejo kaip tik ieskau naujo mokytojo/jos, jeigu kas zinot prasom i az  rolleyes.gif  4u.gif </p><p></p>

Turiu, gera mokytoja wub.gif pati kalbu ispaniskai 4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2018 07 13, 15:13)
Negi Lt tikrai taip lietūs pliaupia? Šalta??  blink.gif

Nu ka, mes parvaziavom i kokius +25, ale pasivijom nuo Lenkijos atejusi debesi ir tik suejom namo, tai su griausmais, zaibais paspyle kaip is kiauro dangaus unsure.gif pliaupe tiek, kad kelia isplove prie namu, pavare gerai, dabar oras atveses, kas bus ryt nezinau unsure.gif
Atsakyti

Turiu, gera mokytoja wub.gifpati kalbu ispaniskai 4u.gif

:4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti