O mes, deja, ne.... Gaila...
Šiandien po pergalės mašinos iki šiol važinėja pypsėdamos. Įsivaizduoju kas darysis sekmadienį.
Mes siand irgi aptikom net 4 juros ezius. Nebenoriu maudytis prie tu cementiniu prieplaukeliu ant akmenu.
O kur marinoj yra smelio? Gal pravaziavus Tommy pard, uz posukio? Buvom siand Marinoj iir mes
Nenori mano vaikis juros be smelio. Ir maudytis siand atsisake. Nori tik kieme sedet.
JMD, radau ta zuvu ferma. Zuvis, tikrai labai skani. 70kn uz 1kg. Midijos 50kn uz 1kg.
Kazko midijos labai brangios
Prie mūsųnamų ežių nėr. Eikit į priekį, link kiosko su bandelėm. Ten geri paplūdimiai. Arba važiuokit į Mariną pačią. Ten smėlis.
Žuvis turgely po 90 kun būdavo, užtat ten pigiau toj fermoj.
Panos gal kam reikia vandens batų vaikui? Nupirkau pernai lapkritį, savaitė Egipte ir dabar koja 2 cm didesnė aš panikoj. Reik naujus pirkt ant smūgio. Pėdai 23-23,5 cm, eu36-37.
Jau kaip džiaugiuos už kroatus nerealiai maladiecai. Jėga.
Papildyta:
O po kiek turi būt?
Aciu. Pusryciaujam ir vaziuojam. Nedaug ten tos Marinos yra. Rasim
Enura, o jūs visuomet liepos mėnesiais važiuodavot?
Norisi pertraukos, bet tikrai grįšim
Aš ieškau italų kalbos kursų. Kitais metais Italija
Jmd, mes gulim tiesiai pries restorana. Kaip ir normalus plezas. 3dienas nebuvo jokiu eziu. Nes krabus gaudydavom ties ta prieplauka visas dienas. O vakar labai patvino vanduo ir ju atsirado. Ten, gale gatves daugokai zmoniu. Bet fainai, kad dusas ten yra. Bandysim Marinoj smeliuko ieskot
Aaaaa, žinau kur jūs mes ten picas valgydavom, labai neblogai ten kartais pavalgyt kai užknisa namie virt.
Krabų tikrai daug. Pernai tampėm su vaiku iš už akmenų. Kaip vanduo? Šiltas?
Marinūj mašiną prie tomio palikdavom ir eidavom. Oliažas į dešinę, išilgai palei uostą eit reikia. Ten geras žuvies restoranas yra.
Papildyta:
O po kiek turi būt?
A ne pigiau anksciau budavo? Man kazkaip svieciasi kad daar pigiau
Aš ieškau italų kalbos kursų. Kitais metais Italija
👍 as kelis zodzius moku, uzteks kaip nors siam kartui. Norejau ir as mokytis anksciau, bet nusprendziau, kad geriau ispanu. Su italu k. tik Italijoj susisnekesi, o vat ispaniskai tai puse pasaulio sneka
Nuo rugsejo kaip tik ieskau naujo mokytojo/jos, jeigu kas zinot prasom i az
Čia žiūriu visos tai vos ne vietinės jau Kroatijoj, o mes tai nei burų pažytam nei kas brangu-pigu žinom, nei su ežiais esam bičiulevęsi, nei akmenuotam pleže buvę.. kažkaip baisoka...o dar su kompanija važiuojam tai norisi kad visiems viskas patiktų ir tiktų...