Ale tai nepakantūs. Gal gyvenat kaime aš gyvendama Vilniaus centre ir važiuodama valandą 1 km vaiko į šūlią ir tiek pat atgal taip ištreniravau kantrybę, kad vieni vartai man tie kamščiai. Pernai PL kamšty stovėjau 6 h. Nemiriau. Tik meldžiaus, kad mašina neužvirtų, nes už borto buvo +38.
Ale tai nepakantūs. Gal gyvenat kaime aš gyvendama Vilniaus centre ir važiuodama valandą 1 km vaiko į šūlią ir tiek pat atgal taip ištreniravau kantrybę, kad vieni vartai man tie kamščiai. Pernai PL kamšty stovėjau 6 h. Nemiriau. Tik meldžiaus, kad mašina neužvirtų, nes už borto buvo +38.
Skaitau skaitau, ale jus visos/visi ir atsimenat kur kokie kamsciai buvo, kiek stovejot ir dar ne dabar, o pernai metais As tai nieko neatsimenu... Lyg ant kroatu/austru sienos pernai stovejom, bet nei kiek km eile buvo nei kiek laiko uztrukom - visiskai istrinta is atminties. Gal tikrai kaip JMD sako vilnieciai priprate, as irgi kasdien Gelezinio Vilko kamsciuose "marinuojuosi" tai valanda kamsty - juokas.
Madmuazele, del ezio nepasiseke
Buru siemet nera? As nevaziuoju tai matyt todel Kazkaip tik mums taip sekasi...
[QUOTE]e
Mes su dukra i WC norejom, tai 1 h kentejimo buvo daug
Gyvenu ne kaime, bet mokykla yra salia, nepatiriam ryte to dziaugsmo
Enura, nėra būrų. Tikiuosi ir nebus jau. Kažkaip man jos su tavimi ir tavo pasakojimais asocijuojasi.... Šeštadienį išvykstame namo jau. Taip greitai tas laikas praėjo. 10 naktų Kroatijoje bus. Bet šį kartą jau galvojame tikrai, kad kitąmet atostogausime kažkur kitur...
mes 3x vaziavom ir be buros niekaip
Va va man pernai irgi jau norejosi pertraukos nuo Kroatijos, siemet praleisim, bet veliau dar vaziuosim tikrai
Na ka siandien visa Kroatija futbola ziuri?
Žiūri
Enura, o jūs visuomet liepos mėnesiais važiuodavot?
Norisi pertraukos, bet tikrai grįšim
Žiūri
Enura, o jūs visuomet liepos mėnesiais važiuodavot?
Norisi pertraukos, bet tikrai grįšim
Du kartus liepa ir karta rugpjucio men.
👍🇭🇷 saunuoliai !