Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Alchemie @ 2018 07 11, 18:16)
Nu mes jau prie Graco, nusukom per Krasovice, nevaziavom pro Zagreba, nes kamsciai neskanus matesi unsure.gif Slovenijoj vis tiek papuolem i kamsti, bet del nugriuvusios furos, tai tik kokia 1h stovejom, nes i kita puse kelio nugriuvo, o ta puse kelio uzdare, tai matem furu 3 km eile stivin unsure.gif zodziu avarijos nenumatytsi. Tik, kad lyja jau nuo Zadaro mazdaug, Slovenijoj kiaurai nerkia, Austrijoj lasnoja

Ale tai nepakantūs. Gal gyvenat kaime biggrin.gif aš gyvendama Vilniaus centre ir važiuodama valandą 1 km vaiko į šūlią ir tiek pat atgal taip ištreniravau kantrybę, kad vieni vartai man tie kamščiai. Pernai PL kamšty stovėjau 6 h. Nemiriau. Tik meldžiaus, kad mašina neužvirtų, nes už borto buvo +38.
Atsakyti
Pas mus nelyja smile.gif Karštis nesvietnas. Mes ir vakar matėm tas žuvų fermas. Nežinojau nieko apie jas. Būtume sustoję. Labai patiko Primoštenas. Marina nesvetingai pasitiko-sustojom pasimaudyti pakeliui, tai smėlėtoje pakrantėje mano vaikas sugebėjo jūros ežį užkabinti ir į pirštus spyglių prisivaryti. Traukiau traukiau... Tai Trogiras liko neaplankytas...
Atsakyti

Skaitau skaitau, ale jus visos/visi ir atsimenat kur kokie kamsciai buvo, kiek stovejot ir dar ne dabar, o pernai metais  :D As tai nieko neatsimenu... Lyg ant kroatu/austru sienos pernai stovejom, bet nei kiek km eile buvo nei kiek laiko uztrukom - visiskai istrinta is atminties. Gal tikrai kaip JMD sako vilnieciai priprate, as irgi kasdien Gelezinio Vilko kamsciuose "marinuojuosi" tai valanda kamsty - juokas. 

Madmuazele, del ezio   :unsure:  :4u: nepasiseke

Buru siemet nera? :hm:  As nevaziuoju tai matyt todel  :D Kazkaip tik mums taip sekasi... 

Atsakyti
As tu buru labiausiai ir bijau, kai 8 nakvynes tik. Butu gaila dienu i tokia pataikius. Nors gismeteo parodo lietaus ir zaibu, bet, tikiuosi, nebus biggrin.gif Vandens temp irgi rodo tik 21,5 blink.gif Nu gal bus daugiau smile.gif Jau ryt nakti isvarom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 11, 19:26)
Ale tai nepakantūs. Gal gyvenat kaime  biggrin.gif aš gyvendama Vilniaus centre ir važiuodama valandą 1 km vaiko į šūlią ir tiek pat atgal taip ištreniravau kantrybę, kad vieni vartai man tie kamščiai. Pernai PL kamšty stovėjau 6 h. Nemiriau. Tik meldžiaus, kad mašina neužvirtų, nes už borto buvo +38.

[QUOTE]e
Mes su dukra i WC norejom, tai 1 h kentejimo buvo daug biggrin.gif
Gyvenu ne kaime, bet mokykla yra salia, nepatiriam ryte to dziaugsmo
Atsakyti
Enura, nėra būrų. Tikiuosi ir nebus jau. bigsmile.gif Kažkaip man jos su tavimi ir tavo pasakojimais asocijuojasi.... Šeštadienį išvykstame namo jau. Taip greitai tas laikas praėjo. 10 naktų Kroatijoje bus. Bet šį kartą jau galvojame tikrai, kad kitąmet atostogausime kažkur kitur...
Atsakyti

Enura, nėra būrų. Tikiuosi ir nebus jau. bigsmile.gifKažkaip man jos su tavimi ir tavo pasakojimais asocijuojasi.... Šeštadienį išvykstame namo jau. Taip greitai tas laikas praėjo. 10 naktų Kroatijoje bus. Bet šį kartą jau galvojame tikrai, kad kitąmet atostogausime kažkur kitur...

mes 3x vaziavom ir be buros niekaip  :laugh: 

Va va man pernai irgi jau norejosi pertraukos nuo Kroatijos, siemet praleisim, bet veliau dar vaziuosim tikrai 

Atsakyti

Na ka siandien visa Kroatija futbola ziuri?  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 07 11, 20:55)
<p>Na ka siandien visa Kroatija futbola ziuri?  bigsmile.gif </p>

Žiūri bigsmile.gif
Enura, o jūs visuomet liepos mėnesiais važiuodavot?
Norisi pertraukos, bet tikrai grįšim ax.gif
Atsakyti

Žiūri bigsmile.gif
Enura, o jūs visuomet liepos mėnesiais važiuodavot?
Norisi pertraukos, bet tikrai grįšim ax.gif

Du kartus liepa ir karta rugpjucio men. :4u:  

Atsakyti
Laimėjo!!!!!! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

👍🇭🇷 saunuoliai ! 

Atsakyti