Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(abiga @ 2018 06 15, 07:48)
Cia matyt kiekvienam skirtingai, paliecia ar ne, as nuo pirmo karto Kroatija isimylejau. Nuo 2014 nepavyko nuvaziuot, gali buti, kad is tikro viskas labai pabrango

Taip, žinoma. Aš įsimylėjau Slovėniją ir jau svajoju apie grįžimą į šią šalį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 15 birželio 2018 - 08:23
QUOTE(FLight @ 2018 06 15, 08:45)
Taip, be abejo- tiems, kas per atostogas pinigų neskaičiuoja, kainos neklius. Kadangi mes iš tų, kurie skaičiuoja- mums pasirodė brangoka.
Pamatėm, pasibuvom smagiai, bet kol kas grįžti netraukia, ir ne vien tik dėl kainų.

Kas dėl ežių- pirmam kempinge ( kur tie brangieji nameliai)- pliažas labai geras, be ežių, saugus.  Brač saloj maudėmės tik Auksiniam rage, ten irgi jokių ežių. Tačiau kituose Brač pliažuose jų yra, kai kuriuose- labai daug. Kadangi mes su vaikais- nerizikavom.

Man tas pat buvo po Juodkalnijos. Nei už ką atgal siaubybė šiukšlynai ir bardakas. Dabar jau visai nuvažiuočiau, bet vyras nei už ką.

Kas dėl ežių tai aš visą šeimyną va,dens batais apaviau. Vis mažesnė rizika. Šiaip tie ežiai kaip žuvys vandeny neplauko. Ant jo gali tik užlipti prie molų po akmenim. Jie ten prisitvirtinę būna. Bet tų ežių sutikau visose šiltose jūrose.kiek buvau.
Papildyta:
QUOTE(FLight @ 2018 06 15, 09:23)
Taip, žinoma. Aš įsimylėjau Slovėniją ir jau svajoju apie grįžimą į šią šalį.

Papasakokit ką ten tokio stebuklingo matėt. Mes tik pervažiavom 4 kartus tuos 49 km, tai nelabai ką matėm. Gamta graži, bet ji graži visur. Ką vertėtų aplankyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 15 birželio 2018 - 08:32
QUOTE(JMD @ 2018 06 15, 08:33)

Papasakokit ką ten tokio stebuklingo matėt. Mes tik pervažiavom 4 kartus tuos 49 km, tai nelabai ką matėm. Gamta graži, bet ji graži visur. Ką vertėtų aplankyt?

Juodkalnijoj gamta labai graži, lenkia Kroatiją.
Mūsų kelionės, ir Slovėnijos taip pat, įspūdžiai yra FB puslapyje Autokeliones su vaikais smile.gif
Atsakyti

Cia matyt kiekvienam skirtingai, paliecia ar ne, as nuo pirmo karto Kroatija isimylejau. Nuo 2014 nepavyko nuvaziuot, gali buti, kad is tikro viskas labai pabrango

Tikiu, kad brangsta, nes pernai palyginti su uzpernai jau buvo kainos pakile, nors ir nezymiai, bet kadangi toje pacioje vietoje buvom, tai labai aiskiai matesi kas pabrango. Idomu kaip siemet. JMD, Madmuasele gales geriausiai palyginti  :D 

Kroatija jau beveik prilygsta Italijai kainomis. Nors ir kaip ji man patinka, bet Italija myliu labiau  :wub: 

Bet grisim dar tikrai ir i Kroatija, gal net Juodkalnija, i Kotora. Pivos kanjonas tikrai vertas demesio ir ten kalnuose pamedituot, galva pravedint nuo civilizacijos irgi visai nieko butu. Kai uzknis visi negyvai taip ir padarysiu  :D 

Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2018 06 15, 09:54)
Juodkalnijoj gamta labai graži, lenkia Kroatiją.
Mūsų kelionės, ir Slovėnijos taip pat, įspūdžiai yra FB puslapyje Autokeliones su vaikais smile.gif

Nu gail, nes aš nenaudoju Fb ir jo neturiu.
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2018 06 15, 10:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="abiga" data-cid="72128401" data-time="1529041723"><div><p>Cia matyt kiekvienam skirtingai, paliecia ar ne, as nuo pirmo karto Kroatija isimylejau. Nuo 2014 nepavyko nuvaziuot, gali buti, kad is tikro viskas labai pabrango</p></div></blockquote><p></p><p>Tikiu, kad brangsta, nes pernai palyginti su uzpernai jau buvo kainos pakile, nors ir nezymiai, bet kadangi toje pacioje vietoje buvom, tai labai aiskiai matesi kas pabrango. Idomu kaip siemet. JMD, Madmuasele gales geriausiai palyginti  biggrin.gif </p><p></p><p>Kroatija jau beveik prilygsta Italijai kainomis. Nors ir kaip ji man patinka, bet Italija myliu labiau  wub.gif </p><p>Bet grisim dar tikrai ir i Kroatija, gal net Juodkalnija, i Kotora. Pivos kanjonas tikrai vertas demesio ir ten kalnuose pamedituot, galva pravedint nuo civilizacijos irgi visai nieko butu. Kai uzknis visi negyvai taip ir padarysiu  biggrin.gif </p>

Aš norėjau imt mėnesį atostogų ir varyt į Anconą paskui į Kroatiją per Veneciją. Nežinau kodėl, bet vėl nugalėjo Kroatija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 15, 09:13)

Logar Valey slėnis su įspūdingu kriokliu; Solčava panoraminis Alpių kelias; Postoina urvai..o nakvynė priekalnėse buvo visiškai stebuklinga, aikčiojom visi ( vaizdai nerealūs).. Taip pat anksčiau teko būti Liublijanoj- irgi labai labai. Mano šalis smile.gif
Nesakau, kad Kroatija nepatiko. Patiko. Mėgavomės kelione. Rinkomės gražias vietas nakvynėms, gerus saugius vaikams paplūdimius ( ne man toks ekstrymas burti, užlips vaikas ant ežio ar ne- batai nesaugo, giminaičių liūdna patirtis, o ir mano). , baseinus. Bet neįsimylėjom šios šalies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 15 birželio 2018 - 09:37

Papildyta:
Aš norėjau imt mėnesį atostogų ir varyt į Anconą paskui į Kroatiją per Veneciją. Nežinau kodėl, bet vėl nugalėjo Kroatija biggrin.gif

As ziurejau Italija, o paskui is Bario i Kroatija, atrodo i Splita plaukia keltas. Bet tada tikrai reikia minimum 3 savaiciu atostogu, kas siam momentui neimanoma  :( 

Tai sikart varysim tik savaitei lektuvu i Italija. Pasiimsim kokia Vespa ir pasivazinesim aplink  :B 

Atsakyti

Bet kiek suprantu visuose normaliuose pležuose tuos ežius išrenka? Kaip žinot kuris pležas saugus?

Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2018 06 15, 12:49)
<p>Bet kiek suprantu visuose normaliuose pležuose tuos ežius išrenka? Kaip žinot kuris pležas saugus?</p><p></p><p></p>

Kempinguose pliažai geri. Mūsiškis buvo net smėlio dugnu( nors pliažas-akmenukai). Brendi sau be jokių batų...su vaikais- tobula.

Bet jei gyvensite apartamentuose, ir maudysitės ne privačiuose pliažuose- tai matyt, kaip pasiseks. Kaip rašiau, kiek mums teko matyti tokių pliažų- ežių buvo. Matyt, reikia žinoti vietas, arba šokti ir plaukti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 15 birželio 2018 - 13:01

vilmulis - pirmadienį judam link DE reikalais, ten išmiegam ir tada žemyn. Jokių didelių planų, išankstinių bookingų  :D  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovkaww: 15 birželio 2018 - 13:25
Nu va, supratau,kad pirma eis vyras su broliu i zvalgyba ninja.gif , ir tik jei viskas ok, paleisim vaikus maudytis biggrin.gif
Atsakyti
Na, o mes tikriausiai įsimylėjom wub.gif Kroatiją. Šiemet jau 5- tą kartą. Tik šį kartą atvykome per Italiją. Lankėm Veneciją.
Pležai miestukuose, tikrai būna be ežių. Ežių yra ten, kur jau nebegali pasiekti dugno. Jie puikiai matosi. Na, nebent eisit maudytis kur ant uolų. O ten kur aptverta maudymosi zona ir kur pilnai pasiekiamas dugnas, ten jų nėra.
Atsakyti