Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(DolceVita @ 2018 06 12, 11:23)
KRKA nacionalinis parkas
http://www.np-krka.hr/en/

https://www.google.c...p...536&bih=700

fainas labai, bet plitvicos yra plitvicos

Aciu!
Sutinku su jumis bet bijau rizikuot ;)
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2018 06 12, 10:27)
Esu girdejus kad yra panasus parkas i Plitvicos tik mazesnis.. gal zinot kaip vadinas ir kur mazdaug randas?
Tiesiog Plitbicoj lb daug zmoniu tai su vaikais galvoju nerizikuot ten vaziuot unsure.gif

Gal turite omenyje Rastoke (Slunj) kriokliai, dar vadinami Mažosiomis Plitvicomis

http://www.politrave...nas/261-rastoke

Ten taip pat gražu, patogu užvažiuoti važiuojant iš Vengrijos pusės.
Atsakyti

Sakykit ar verta Zadare likt porai dienų ir ką rekomenduojate pamatyti? Trečią kartą važiuojam kitą savaitę į Kroatiją, bet Zadare dar nebuvę.

Atsakyti
QUOTE(amir @ 2018 06 12, 13:11)
Gal turite omenyje Rastoke (Slunj) kriokliai, dar vadinami Mažosiomis Plitvicomis

http://www.politrave...nas/261-rastoke

Ten taip pat gražu, patogu užvažiuoti važiuojant iš Vengrijos pusės.

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2018 06 12, 14:46)
<p>Sakykit ar verta Zadare likt porai dienų ir ką rekomenduojate pamatyti? Trečią kartą važiuojam kitą savaitę į Kroatiją, bet Zadare dar nebuvę.</p>

Gražus senamiestis, o jau jūros vargonų tai galėčiau klausytis ir visą savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Man nera nieko geresnio uz akmenukus krante ir juroje smile.gif

Ne viena karta sioje temoje buvo rekomenduota i Plitvicas vykti anksti ryte-tuomet nebuna tiek zmoniu.
Papildyta:
QUOTE(Auruma @ 2018 06 12, 10:25)
Mes prieš kelis metus šioj saloj buvom apsistoję kelioms dienoms. Tai man įsiminė kamščiai įvažiuoti ir išvažiuoti. Dar į ką neatkreipiau dėmesio, kad sala kalvota. Bookinge išsirinkiau apartamentus, atrodė netoli jūros, ale visas kelias į kalną  biggrin.gif . Bet smėlio paplūdimių yra.
Man dar patiko Nin miestelis netoli Zadaro. Ten smėlėtas paplūdimys, įlanka (nėra bangų) ir seklu, tai mažesniems vaikams labai gerai.

Aciu. Apsieisim be salos 4u.gif
Labai Pag sala noretumeme apziureti, bet paliekam ateiciai kada, tuomet ir Zadare pabusim..
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 06 11, 23:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="madmuazele" data-cid="72125371" data-time="1528745773"><div><p>Ir apskritai kai kasdien leki leki, tai smagu tiesiog niekur neskubeti...

</p></div></blockquote><p></p><p>Va va   drinks_cheers.gif Nors pazistu , kas negali vietoj nusedet/pagulet vis reikia eit kazka daryt, nu negali tiesiog nieko neveikti... Tai vat retkarciais susimastau - gal cia man kazkas negerai mastau.gif </p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72125375" data-time="1528746214"><div><p>Aš jau parodžiau vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Nežinau kas man kniostelėjo makaulėn, bet kažkas kirba, jog jei nuvažiuosiu ten, į Kroatiją nebevažiuosiu. Čia kaip mano draugė važiuoja gal 18 kartą į Egiptą bet nei karto į Kairą. Nes daugiau nebus ko ten važiuot vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Laukiu kada galėsiu kojas sumerkus į jūrą kavą gert, važiuot šviežių žuvų parsivežt, jas grilint vakare, ir šiaip, džiaugtis saule jūra šiluma. Niekur nelėkt, išjungt telefoną ir pakaifuot vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Nu as ir Plitvicose buvau, ir Krkoj buvau, bet dar tikrai nuvaziuosim. Tik reik apartamentus gerus kitoj vietoj susirast, pakeist vieta paivairinimui  ax.gif </p><p>***</p><p>pavydziu vaziuojantiems cray.gif , kol neuzeinu i tema kazkaip sirdies neskauda <span>... </span> </p>

Enura kur šiemet keliausit?
Papildyta:
QUOTE(amir @ 2018 06 12, 17:52)
Gražus senamiestis, o jau jūros vargonų tai galėčiau klausytis ir visą savaitę mirksiukas.gif

Tie vargonai visą dieną ar geriau vakare.
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2018 06 12, 13:46)
<p>Sakykit ar verta Zadare likt porai dienų ir ką rekomenduojate pamatyti? Trečią kartą važiuojam kitą savaitę į Kroatiją, bet Zadare dar nebuvę.</p>

https://www.getyourg...ASAAEgJcVfD_BwE
Atsakyti

Enura kur šiemet keliausit?
Papildyta:
Tie vargonai visą dieną ar geriau vakare.

Siemet jau truputi paatostogavom, tai dabar tik rudeniop i Italija  :wub: 

Del vargonu tai pagal mane visada jie ten "groja" daugiau/maziau, tik gal diena daugiau triuksmo tai ne taip gali buti. Arba galvoju, gal vakare pasikeicia sroves ir tada stipriau...   :hmm:

Mes vakare buvom. Saulei leidziantis pats tas! Tik nemazai zmoniu prisirenka, tai gal reiktu truputi anksciau ateit kad dar rast kur geriau prisest  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 06 12, 22:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72126079" data-time="1528825684"><div><p>Enura kur šiemet keliausit?
Papildyta:
Tie vargonai visą dieną ar geriau vakare.</p></div></blockquote><p></p><p>Siemet jau truputi paatostogavom, tai dabar tik rudeniop i Italija  wub.gif </p><p></p><p>Del vargonu tai pagal mane visada jie ten "groja" daugiau/maziau, tik gal diena daugiau triuksmo tai ne taip gali buti. Arba galvoju, gal vakare pasikeicia sroves ir tada stipriau...   hmm.gif
</p><p>Mes vakare buvom. Saulei leidziantis pats tas! Tik nemazai zmoniu prisirenka, tai gal reiktu truputi anksciau ateit kad dar rast kur geriau prisest  4u.gif </p>

Taip, dieną jie groja, nes grojimas priklauso nuo vėjo ir bangų, o praplaukia kateris ir sukelia bangas.
Bet vakare, saulei leidžiantis visai kita atmosfera.Palydi saulę ir klausai vargonų, tai taip užburia...
tik aišku žmonių begalė. Reikia anksčiau nueiti ir nusinešti ką pasitiesti, kokį kilimėlį, tai gali sėdėti ir mėgautis. bigsmile.gif
Atsakyti
Gtįžinėjam namo. Įspūdis - gražu, įdomu, bet sugrįžti kol kas netraukia. Ne mūsų šalis . Gal pernelyg supopsinta, sukomercinta ir suturistinta...Kam patinka daugiau mažiau grumdytis miniose- ok....Brangu net pačioje birželio pradžioje, viskas- maistas ( tiek kavinėse, tiek parduotivėse), parkavimai, bet kokie pajudėjimai...
Sužavėjo Slovėnija, ten būtinai bus atskira kelionė.
Juodkalnijoje nuostabus panoraminis kelias nuo Taros iki Pivos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 13 birželio 2018 - 22:01

Taip, dieną jie groja, nes grojimas priklauso nuo vėjo ir bangų, o praplaukia kateris ir sukelia bangas. Bet vakare, saulei leidžiantis visai kita atmosfera.Palydi saulę ir klausai vargonų, tai taip užburia... tik aišku žmonių begalė. Reikia anksčiau nueiti ir nusinešti ką pasitiesti, kokį kilimėlį, tai gali sėdėti ir mėgautis. bigsmile.gif

As tai ant tu laiptu, po kuriais vargonai, tiesiog ir sedejau   :ax: Tik kad labai trumpai pabuvom  :oh: Buvom su kompanija, pasirodo yra kam tas visai nepatinka ir nieko gero ir grazaus tame nemato... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 13 birželio 2018 - 22:05