Aš irgi.bet dar negreit užsibukinau viešbučius į priekį
mes taip pat vaziuojam rugpjucio pradzioje (3suauge ir 6m vaikas), tiksliau liepos 30 - rugpjucio 11
Pasidalinsiu trumpai ka suplanavau, nakvynes jau visur uzsibukinau, tik dabar baigineju viska planuoti, (jau 7paros pilnai sudeliotos, baigineju 8)
Isvaziuojam nakti iš LT liepos 30/31 ir per nakti vaziuojam iki Lenkijos miestelio Zory kur apsistosim viesbutuky Hotel Texas, paziurejau kad fainas parkas yra, kazkas panasaus i indenu miesteli, su visokiais, saudymais, pasirodymais, supynemis ir t.t., tai nuo pat pirmos dienos prasides pramogos (ko tik nepadarysi del vaiku)
2diena nuo ankstaus ryto važiuojam iki Zagrebo, senamiesty apsistojam, visa vakara apvaikstom, pavakarieniaujam, pailsim, pernakvojam.
3diena nuo atvykstam i Kaštela miesteli (tarp Splito ir Trogiro) ir ten nakvojam keturias naktis (ilgiausiai)
4diena planuoju aplankyti Dubrovnika (aisku visur kasdien ir papludimiai, bet as megstu būti trumpai, nu jau max iki2val)
5diena gal nuo ryto aplankysim Splita, ten pasimaudyti, popiet ir vakare Trogiras
6 diena galvoju apie Makarska ir Omiša, pvz galima iš Splito keltis į Brač salą, ten pabūti, pažiūrėti, pasimaudyti, tada keltis į Makarską ir iš ten grįžti per Omišą.
Na bet tos 4dienos vietoje spresis pagal nuotaika, orus ir.t.t. ekspromtu
7diena anksti kyla važiuojam į Krka parka, apvaikštom ir nakvoti važiuojam į Zadarą, senamiesty įsikuriam, apvaikštom
8diena labai anksti kylam į Plitvicas, galvoju apie H trasą (iš 2 entranco) , nebent bus labai karšta, jausimės pavargę, tada pasirinksim trumpesnę, ir nakvosim netoli Plitvicų parko (apie 60km) Otočaso miestely, man pasirodė be galo gražūs apartamentai Vrilo, ir nors kartą išsimiegam iki belekiek
9diena pajudam į Krk salą ir ten apsitojam 3naktim (paciam Krk senamiesty), kur aplink keliausim dar nesuplanavau,
ir tada jau judam link namų, stojam nakvoti Čekijoj Brno miestely, senamiesty, ten pavakarojam, o kitą dieną judam keik pajėgiam namo (jei pavargsim tai Lenkijoj belekur pernakvosim)
na toks mano planas
Vau planas!
Kad man kas tokį padėliotų! Nors man per daug kraustymosi ir veiksmo
Bet norėčiau,kad kas sudėliotų, nes jau sapnuot pradedu iš pasimetimo...
Papildyta:
aš iš tų žmonių, kur viskas turi būti daugmaž suplanuota, kadangi noriu šįkart daug pamatyti tai ir to kraustymosi daug, dažniausiai kai į salas skrendam, tai gyvenam vienoj vietoj ir su išnuomota mašina apvažiuojam kasdien, bet čia man pasirodė per dideli atstumai ax.gif
Pasidalinsiu trumpai ka suplanavau, nakvynes jau visur uzsibukinau, tik dabar baigineju viska planuoti, (jau 7paros pilnai sudeliotos, baigineju 8)
Isvaziuojam nakti iš LT liepos 30/31 ir per nakti vaziuojam iki Lenkijos miestelio Zory kur apsistosim viesbutuky Hotel Texas, paziurejau kad fainas parkas yra, kazkas panasaus i indenu miesteli, su visokiais, saudymais, pasirodymais, supynemis ir t.t., tai nuo pat pirmos dienos prasides pramogos (ko tik nepadarysi del vaiku)
2diena nuo ankstaus ryto važiuojam iki Zagrebo, senamiesty apsistojam, visa vakara apvaikstom, pavakarieniaujam, pailsim, pernakvojam.
3diena nuo atvykstam i Kaštela miesteli (tarp Splito ir Trogiro) ir ten nakvojam keturias naktis (ilgiausiai)
4diena planuoju aplankyti Dubrovnika (aisku visur kasdien ir papludimiai, bet as megstu būti trumpai, nu jau max iki2val)
5diena gal nuo ryto aplankysim Splita, ten pasimaudyti, popiet ir vakare Trogiras
6 diena galvoju apie Makarska ir Omiša, pvz galima iš Splito keltis į Brač salą, ten pabūti, pažiūrėti, pasimaudyti, tada keltis į Makarską ir iš ten grįžti per Omišą.
Na bet tos 4dienos vietoje spresis pagal nuotaika, orus ir.t.t. ekspromtu
7diena anksti kyla važiuojam į Krka parka, apvaikštom ir nakvoti važiuojam į Zadarą, senamiesty įsikuriam, apvaikštom
8diena labai anksti kylam į Plitvicas, galvoju apie H trasą (iš 2 entranco) , nebent bus labai karšta, jausimės pavargę, tada pasirinksim trumpesnę, ir nakvosim netoli Plitvicų parko (apie 60km) Otočaso miestely, man pasirodė be galo gražūs apartamentai Vrilo, ir nors kartą išsimiegam iki belekiek
9diena pajudam į Krk salą ir ten apsitojam 3naktim (paciam Krk senamiesty), kur aplink keliausim dar nesuplanavau,
ir tada jau judam link namų, stojam nakvoti Čekijoj Brno miestely, senamiesty, ten pavakarojam, o kitą dieną judam keik pajėgiam namo (jei pavargsim tai Lenkijoj belekur pernakvosim)
na toks mano planas </p></div></blockquote><p>Vau planas!</p><p>Kad man kas tokį padėliotų! Nors man per daug kraustymosi ir veiksmo </p><p>Bet norėčiau,kad kas sudėliotų, nes jau sapnuot pradedu iš pasimetimo...</p><p></p>
Kodėl? Juk žinote kiek būsite, kur būsite, ir kiek norėtumėt pamatyt, plius svo galimybes. Važiuočiau į patį toliausią tašką pradžioj ir kilčiau aukštyn. Man padėjo knyga apie kroatiją. Susidėjau punktus ir pirmyn. Važiuoju trečią kartą. Plitvicose nebuvau dar. Nes nenoriu dar. Aš noriu visur pabūt ilgiau, mane nervina bėgte.
gulėti, niekada nesideginu, kol vyrukai gulinėja, žaidžia aš dažniausiai su didžiausia skrybėle aplink pavaikštau, pafotografuoju, pasimaudau ir vėl zyziu toliau keliauti
Reiks duot man seimynai paskaityt kaip zmones atostogauja Mane tai turbut "nudobtu" uz tai... O ir tikrai, viska prabegom aplekt koks tikslas?
As siemet jau isdrysau Plitvicas pasirinkti.
</p></div></blockquote><p></p><p>Reiks duot man seimynai paskaityt kaip zmones atostogauja Mane tai turbut "nudobtu" uz tai... O ir tikrai, viska prabegom aplekt koks tikslas? </p>
Aš jau parodžiau
Papildyta:
As siemet jau isdrysau Plitvicas pasirinkti.
Nežinau kas man kniostelėjo makaulėn, bet kažkas kirba, jog jei nuvažiuosiu ten, į Kroatiją nebevažiuosiu. Čia kaip mano draugė važiuoja gal 18 kartą į Egiptą bet nei karto į Kairą. Nes daugiau nebus ko ten važiuot
Laukiu kada galėsiu kojas sumerkus į jūrą kavą gert, važiuot šviežių žuvų parsivežt, jas grilint vakare, ir šiaip, džiaugtis saule jūra šiluma. Niekur nelėkt, išjungt telefoną ir pakaifuot
Ir apskritai kai kasdien leki leki, tai smagu tiesiog niekur neskubeti...
Va va Nors pazistu , kas negali vietoj nusedet/pagulet vis reikia eit kazka daryt, nu negali tiesiog nieko neveikti... Tai vat retkarciais susimastau - gal cia man kazkas negerai
Aš jau parodžiau
Papildyta:
Nežinau kas man kniostelėjo makaulėn, bet kažkas kirba, jog jei nuvažiuosiu ten, į Kroatiją nebevažiuosiu. Čia kaip mano draugė važiuoja gal 18 kartą į Egiptą bet nei karto į Kairą. Nes daugiau nebus ko ten važiuot
Laukiu kada galėsiu kojas sumerkus į jūrą kavą gert, važiuot šviežių žuvų parsivežt, jas grilint vakare, ir šiaip, džiaugtis saule jūra šiluma. Niekur nelėkt, išjungt telefoną ir pakaifuot
Nu as ir Plitvicose buvau, ir Krkoj buvau, bet dar tikrai nuvaziuosim. Tik reik apartamentus gerus kitoj vietoj susirast, pakeist vieta paivairinimui
pavydziu vaziuojantiems , kol neuzeinu i tema kazkaip sirdies neskauda ...
Tiesiog Plitbicoj lb daug zmoniu tai su vaikais galvoju nerizikuot ten vaziuot
Tiesiog Plitbicoj lb daug zmoniu tai su vaikais galvoju nerizikuot ten vaziuot
KRKA nacionalinis parkas
http://www.np-krka.hr/en/
https://www.google.c...p...536&bih=700
fainas labai, bet plitvicos yra plitvicos
Mes prieš kelis metus šioj saloj buvom apsistoję kelioms dienoms. Tai man įsiminė kamščiai įvažiuoti ir išvažiuoti. Dar į ką neatkreipiau dėmesio, kad sala kalvota. Bookinge išsirinkiau apartamentus, atrodė netoli jūros, ale visas kelias į kalną . Bet smėlio paplūdimių yra.
Man dar patiko Nin miestelis netoli Zadaro. Ten smėlėtas paplūdimys, įlanka (nėra bangų) ir seklu, tai mažesniems vaikams labai gerai.