Sveiki,
Planuoju maršrutą ir niekaip neapsisprendžiu, o pasitarti nėr su kuo. Planuojam kelionę rugpjūtį. Mąstau apie apsigyvenimą kokiose 2ose vietose. Čia ir pasimečiau. Galvojau pirmas 4 nakvynes turėti Zadare, paskui žtraukti šiauriau, dar kokias 3 nakvynes ir tada namo. Perskaičiau visą šią temą ir susigundžiau Trogiru. Galvoju, gal ten galėtų būti pirmas taškas, kelias dienas apvažiuojam ratelį, pasipležinam. Tada po 4 nakvynių pravažiuojant aplankom Krka parką ir kur apsistojam...? Gal turit pasiūlymų kur likusias 3-4 nakvynes rinktis? Rijeka? Gal kažkas arčiau? Kur gražu ir yra ką aplinkui pamatyti? Pasimečiau, padėkit...
Trogiras labai mielas. Mes kartą gyvenom Kastel Stafilic - tai dar vienas fainas miestelis šalia jo. Tai iš vienos pusės Splitas, iš kitos Trogir.
Pasidalinsiu trumpai ka suplanavau, nakvynes jau visur uzsibukinau, tik dabar baigineju viska planuoti, (jau 7paros pilnai sudeliotos, baigineju 8)
Isvaziuojam nakti iš LT liepos 30/31 ir per nakti vaziuojam iki Lenkijos miestelio Zory kur apsistosim viesbutuky Hotel Texas, paziurejau kad fainas parkas yra, kazkas panasaus i indenu miesteli, su visokiais, saudymais, pasirodymais, supynemis ir t.t., tai nuo pat pirmos dienos prasides pramogos (ko tik nepadarysi del vaiku)
2diena nuo ankstaus ryto važiuojam iki Zagrebo, senamiesty apsistojam, visa vakara apvaikstom, pavakarieniaujam, pailsim, pernakvojam.
3diena nuo atvykstam i Kaštela miesteli (tarp Splito ir Trogiro) ir ten nakvojam keturias naktis (ilgiausiai)
4diena planuoju aplankyti Dubrovnika (aisku visur kasdien ir papludimiai, bet as megstu būti trumpai, nu jau max iki2val)
5diena gal nuo ryto aplankysim Splita, ten pasimaudyti, popiet ir vakare Trogiras
6 diena galvoju apie Makarska ir Omiša, pvz galima iš Splito keltis į Brač salą, ten pabūti, pažiūrėti, pasimaudyti, tada keltis į Makarską ir iš ten grįžti per Omišą.
Na bet tos 4dienos vietoje spresis pagal nuotaika, orus ir.t.t. ekspromtu
7diena anksti kyla važiuojam į Krka parka, apvaikštom ir nakvoti važiuojam į Zadarą, senamiesty įsikuriam, apvaikštom
8diena labai anksti kylam į Plitvicas, galvoju apie H trasą (iš 2 entranco) , nebent bus labai karšta, jausimės pavargę, tada pasirinksim trumpesnę, ir nakvosim netoli Plitvicų parko (apie 60km) Otočaso miestely, man pasirodė be galo gražūs apartamentai Vrilo, ir nors kartą išsimiegam iki belekiek
9diena pajudam į Krk salą ir ten apsitojam 3naktim (paciam Krk senamiesty), kur aplink keliausim dar nesuplanavau,
ir tada jau judam link namų, stojam nakvoti Čekijoj Brno miestely, senamiesty, ten pavakarojam, o kitą dieną judam keik pajėgiam namo (jei pavargsim tai Lenkijoj belekur pernakvosim)
na toks mano planas
Trogiras labai grazus Siemet vel gal uzsuksim ten. Dubrovnikas labai vilioja, bet dar nedrystam vaziuoti, nes bus veltui, jei karstis svilins.
Trogiras labai grazus Siemet vel gal uzsuksim ten. Dubrovnikas labai vilioja, bet dar nedrystam vaziuoti, nes bus veltui, jei karstis svilins.
Kur varysit šiemet?
Trogiras, šibenikas, primoštenas nerealaus grožio miestai. Must see sakyčiau.
Papildyta:
Pasidalinsiu trumpai ka suplanavau, nakvynes jau visur uzsibukinau, tik dabar baigineju viska planuoti, (jau 7paros pilnai sudeliotos, baigineju 8)
Isvaziuojam nakti iš LT liepos 30/31 ir per nakti vaziuojam iki Lenkijos miestelio Zory kur apsistosim viesbutuky Hotel Texas, paziurejau kad fainas parkas yra, kazkas panasaus i indenu miesteli, su visokiais, saudymais, pasirodymais, supynemis ir t.t., tai nuo pat pirmos dienos prasides pramogos (ko tik nepadarysi del vaiku)
2diena nuo ankstaus ryto važiuojam iki Zagrebo, senamiesty apsistojam, visa vakara apvaikstom, pavakarieniaujam, pailsim, pernakvojam.
3diena nuo atvykstam i Kaštela miesteli (tarp Splito ir Trogiro) ir ten nakvojam keturias naktis (ilgiausiai)
4diena planuoju aplankyti Dubrovnika (aisku visur kasdien ir papludimiai, bet as megstu būti trumpai, nu jau max iki2val)
5diena gal nuo ryto aplankysim Splita, ten pasimaudyti, popiet ir vakare Trogiras
6 diena galvoju apie Makarska ir Omiša, pvz galima iš Splito keltis į Brač salą, ten pabūti, pažiūrėti, pasimaudyti, tada keltis į Makarską ir iš ten grįžti per Omišą.
Na bet tos 4dienos vietoje spresis pagal nuotaika, orus ir.t.t. ekspromtu
7diena anksti kyla važiuojam į Krka parka, apvaikštom ir nakvoti važiuojam į Zadarą, senamiesty įsikuriam, apvaikštom
8diena labai anksti kylam į Plitvicas, galvoju apie H trasą (iš 2 entranco) , nebent bus labai karšta, jausimės pavargę, tada pasirinksim trumpesnę, ir nakvosim netoli Plitvicų parko (apie 60km) Otočaso miestely, man pasirodė be galo gražūs apartamentai Vrilo, ir nors kartą išsimiegam iki belekiek
9diena pajudam į Krk salą ir ten apsitojam 3naktim (paciam Krk senamiesty), kur aplink keliausim dar nesuplanavau,
ir tada jau judam link namų, stojam nakvoti Čekijoj Brno miestely, senamiesty, ten pavakarojam, o kitą dieną judam keik pajėgiam namo (jei pavargsim tai Lenkijoj belekur pernakvosim)
na toks mano planas
Nu nežinau nežinau. Ar jūs įsivaizduojat kiek truks iš Splito kelionė iki Dubrovniko??? Ten norėsite kažką pamatyt ir dar grįžt atgal į Splitą kad kitą dieną jį pamatyt? Jau po valandos praleistos Dubrovnike aš norėjau nusišaut. O dar tokia kelionė....
Ir apskritai, nusižudysit per tą karštį ir privargsit. Neimkit programos maximum. Nematysit nieko. Ar jus varo kas?
Nebent toks jūsų būdas ir visiškai nereikia poilsio.
Ar visiškai nenorit pailsėt pakaifuot?
Papildyta:
Mes gyvenam 10 km nuo trogiro. Tai kad praleist vakarą dar dalį nesutemus iš savo apartamentų išvažiuojam apie 16-16:30 vėliausiai. Kalbu apie rugpjūčio mėnesį. Šiemet turim būt 10 rugpjūčio vietoj.
Trogiras yra mano meilė nio pirmo karto. Žiauriai geros auros miestas.
Mano vaiką po savaitės jūra užkniso nėjo prie jūros iš viso, nors ta jūra vos ne kojas skalauja iš namų išėjus tai teko važiuot kur nors
Papildyta:
Tik ką instagrame užmačiau užburiančio grožio miestą Opatiją. Jei norit į viršų, gslit pabandyt ten užsukt. Aš nebuvau, bet vaizdai buvo stebukliniai. Ten brangu.
Trogiras, šibenikas, primoštenas nerealaus grožio miestai. Must see sakyčiau
Ten pat kaip ir pernai, salia Omis'o, kaimelyje Lokva Rogoznica. Patiko ramybe, o pasizmoneti vaziuojam aplinkui kur.
Musu bachuriukam jura yra viskas. Mirksta istisai vandenyje.
O kaip nuvaziavimas i Sibenika su Primostenu? Mano vyras nelabai linkes serpantinais vingiuoti.. Bet noretusi kazka kito pamatyti.
Musu bachuriukam jura yra viskas. Mirksta istisai vandenyje.
O kaip nuvaziavimas i Sibenika su Primostenu? Mano vyras nelabai linkes serpantinais vingiuoti.. Bet noretusi kazka kito pamatyti.
Ten jokiu serpantnu nera. Vaziuoji via adriatica. Vingiuoji bet duotu atveju pakankamai lygus kelias toj vietoj. Mes siemet bandysim kilt iki zadaro, norim dra iki makarskos nuvaziuot ir ziuresim i kokia sala nusikelt. Siemet mano vaikui bus idomiau, nes kiap jua kazkada rasiau su draugais vaziuojam. Tai tures chebra reikalu maziau zys omise man toks skruzdelynas, kad as net nesiryzau lipt is masinos ir eit kazko ziuret
Aha, jau pasinagrinejau. Manau pavazinesim. :-)
Omis grazus miestukas, bet zmoniu jame daug buna. Makarska nepatiko visai..
Vienam vaikui tikrai liudnoka. Mano trys turi ka veikti - ir draugauja, ir pasipyksta. :-)
Vienas zingsnis nuo Trogiro yra sala Otok ciovo.. Kazi verta pavazineti?
Omis grazus miestukas, bet zmoniu jame daug buna. Makarska nepatiko visai..
Vienam vaikui tikrai liudnoka. Mano trys turi ka veikti - ir draugauja, ir pasipyksta. :-)
Vienas zingsnis nuo Trogiro yra sala Otok ciovo.. Kazi verta pavazineti?
Makarskoj aš buvau, nepatiko, bet važiuos kolegos kurie nebuvo o ir mqmam mano nebuvo. Sakiau pakentėsiu