Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(sviliukas @ 2018 05 25, 10:04)
Kiek jei ne paslaptis kainavo bilietai ir mašinos nuoma?

Lėktuvo bilietai keturiems (pirmyn-atgal) 600 eur. Mašinos nuoma - 160 eur.
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2018 05 25, 12:25)

Is kur skridote, gal Wizzair is Varsuvos?
Atsakyti
Sveikos, gal ir kvaila klausima uzduosiu bet nesusigaudau. Krka nacionaliniam parke jei nusiperku bilieta uz 200kunu tai man ieina pasiplaukiojimai laiveliais ir vazinejimas autobusais? Nesuprantu ar ten nuo objekto iki objekto reikia su masina vaziuoti ar tiesiog pvz prie skradinski nuvaziuoji palieki o toliau su ju transportu vaziuoji-plauki? ax.gif nes tiesiog nzn nuo ko pradeti ten nuvaziavus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astija: 27 gegužės 2018 - 13:47
QUOTE(Otra @ 2018 05 25, 11:25)

Neapsimoka skrist visai. Nebent dėl laiko taupymo.
Papildyta:
QUOTE(locato @ 2018 05 25, 00:15)
visi nori to smelio, kol nepabando akmenuku. Smelis namie, kelnese, visur... drumstas vanduo.
Akmenukai, svaru, skaidrus vanduo. Tik uz akmenukus.

Užtat aš myliu Kroatiją. Jokio bjauraus smėlio tarp dantų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 27, 23:37)

Užtat aš myliu Kroatiją. Jokio bjauraus smėlio tarp dantų  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Net tik tarp dantų, bet ir tarp daiktų, lagaminų. Ne taip kaip iš LT pajūrio grįžus būna pilni namai smėlio.
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2018 05 28, 19:15)
drinks_cheers.gif Net tik tarp dantų, bet ir tarp daiktų, lagaminų. Ne taip kaip iš LT pajūrio grįžus būna pilni namai smėlio.

Labai pasiilgau Kroatijos wub.gif biggrin.gif kaip mazas vaikas as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astija @ 2018 05 27, 12:46)
Sveikos, gal ir kvaila klausima uzduosiu bet nesusigaudau. Krka nacionaliniam parke jei nusiperku bilieta uz 200kunu tai man ieina pasiplaukiojimai laiveliais ir vazinejimas autobusais? Nesuprantu ar ten nuo objekto iki objekto reikia su masina vaziuoti ar tiesiog pvz prie skradinski nuvaziuoji palieki o toliau su ju transportu vaziuoji-plauki?  ax.gif  nes tiesiog nzn nuo ko pradeti ten nuvaziavus

Atvažiuojat su auto, parkuojatės, einat link objekto, nusiperkat bilietus. Tada įėjus rasite planus ir kelią( skirtingi variantai) ir renkatės vieną iš jų. Viskas iš eilės ir aiškiai nurodyta kur ir kas bus - autobusas nuveža ir toliau tik kojytėmis...bus ir laivas persikėlimui. Viskas įeina į kainą. Labai viskas gražu ir įdomu, bet vaikščiot teks daug.
Papildyta:
QUOTE(Astija @ 2018 05 27, 12:46)
Sveikos, gal ir kvaila klausima uzduosiu bet nesusigaudau. Krka nacionaliniam parke jei nusiperku bilieta uz 200kunu tai man ieina pasiplaukiojimai laiveliais ir vazinejimas autobusais? Nesuprantu ar ten nuo objekto iki objekto reikia su masina vaziuoti ar tiesiog pvz prie skradinski nuvaziuoji palieki o toliau su ju transportu vaziuoji-plauki?  ax.gif  nes tiesiog nzn nuo ko pradeti ten nuvaziavus

Atvažiuojat su auto, parkuojatės, einat link objekto, nusiperkat bilietus. Tada įėjus rasite planus ir kelią( skirtingi variantai) ir renkatės vieną iš jų. Viskas iš eilės ir aiškiai nurodyta kur ir kas bus - autobusas nuveža ir toliau tik kojytėmis...bus ir laivas persikėlimui. Viskas įeina į kainą. Labai viskas gražu ir įdomu, bet vaikščiot teks daug.
Atsakyti
[quote=dloj,2018 05 28, 23:27]

Aciu rolleyes.gif tada nesuku galvos, viskas vietoj issispres ax.gif
Atsakyti
panos, gal patarsite kokia trasa rinktis Plitvicos ezeru parke, yra 8 trasos, o kaip issirinkti kuria keliauti biggrin.gif norisi grozio ir kad mazu vaiku (4-9 m) kojytes ndlabai pavargtų smile.gif ačiū kas patars
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2018 05 29, 20:19)
panos, gal patarsite kokia trasa rinktis Plitvicos ezeru parke, yra  8 trasos, o kaip issirinkti kuria keliauti biggrin.gif norisi grozio ir kad mazu vaiku (4-9 m) kojytes ndlabai pavargtų smile.gif ačiū kas patars

Man irgi tai labai aktualu su 6m berniuku 😀
Atsakyti
QUOTE(Astija @ 2018 05 30, 09:51)
Man irgi tai labai aktualu su 6m berniuku 😀

Kiek guglej skaiciau ir kituose bloguose, tai siulo rinktis b trasa, nera pati trumpiausia, ber tikrai ir ne ilga ir atseit vaizdus pacius graziausius vistiek pamatysim.
Atsakyti

Išvykstam ir mes šiemes 3čią kartą į Kroatiją 07 07 - 07 20, bet šį kartą važiuosime ir iki Juodkalnijos. Viskas suplanuota, visos nakvynės užbukintos, beliko tik dar gerą mėnesį darbe atsėdėti  :D , o tada jau mylimieji balkanai  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti