Gal kas greitai patars - atsirado dar vienas mums tinkamo kempingo variantas, reikia rinktis: ar netoli Rovinj, ar prie Zaton, šalia Zadaro? Kur geresnė vieta dar kažką šalia apžiūrėti, kaip paplūdimiai, etc?
Rovinj, kaip suprantu - Įstrija, rašo, kad ten irgi gražu?
Zadare man įdomu būtų grojantys vargonai...
QUOTE(FLight @ 2018 05 21, 11:13)
Gal kas greitai patars - atsirado dar vienas mums tinkamo kempingo variantas, reikia rinktis: ar netoli Rovinj, ar prie Zaton, šalia Zadaro? Kur geresnė vieta dar kažką šalia apžiūrėti, kaip paplūdimiai, etc?
Apie Rovinj nežinau, per prie Zadaro kempingas nuostabus, smelio paplūdimys, teritorija didelė, švara ir tvarka ideali, iki centro, jei mėgstate pavaikščioti, galima nueiti ir pėsčiomis. Pati šiam kempinge nebuvau apsistojusi, bet pro jį kasdien tekdavo praeiti. Jei čia apie Zadar Diklo esantį.
Oi dar tik pamačiau, kad čia prie Zaton, bus tolimesnis, į Pago salą galima pavažiuoti, vaizdai nerealūs.
Taigi, pakeitėm kempą šalia Rovinj į kempą šalia Zaton..Tikiuosi, bus gerai...
QUOTE(FLight @ 2018 05 21, 12:12)
Tai jūs matyt pirmieji iš SM forumo šiemet išlėksit į Kroatiją
QUOTE(sviliukas @ 2018 05 21, 13:18)
Tai jūs matyt pirmieji iš SM forumo šiemet išlėksit į Kroatiją
Panašu, kad būsime pirmosios lietuviškos kregdžės
QUOTE(FLight @ 2018 05 21, 13:42)
Panašu, kad būsime pirmosios lietuviškos kregdžės
Jei bus galimybė parašykit, kaip keliai, ar daug remontų ir pan. mes 06.16 pajudam
Ačiū
QUOTE(sviliukas @ 2018 05 21, 14:22)
Jei bus galimybė parašykit, kaip keliai, ar daug remontų ir pan. mes 06.16 pajudam
Ačiū
Ačiū
Ok. Mes kaip tik 16 planuojam grįžt
O kaip gerai, nes mes liepa varom
Labai norėjom pakeliui aplankyti Punkva urvus Čekijoje, bet atrašė, kad tai dienai rezervacija negalima
Tai ten reikia prieš mėnesį užsirezervuot ar kaip?
Tai ten reikia prieš mėnesį užsirezervuot ar kaip?
QUOTE(FLight @ 2018 05 21, 12:12)
Labai gerai padarėt. Zadaras ir tik Zadaras. Istrija žymiai blogiau... grožis panašus visur Kroatijoje, bet priėjimas prie jūros Istrijoj prastas. O apie Zadarą žymiai daugiau lankytinų objektų.
QUOTE(Eufemija @ 2018 05 21, 19:47)
Labai gerai padarėt. Zadaras ir tik Zadaras. Istrija žymiai blogiau... grožis panašus visur Kroatijoje, bet priėjimas prie jūros Istrijoj prastas. O apie Zadarą žymiai daugiau lankytinų objektų.
aha, ir aš taip manau, kad geriau bus prie Zadaro. Čia buvo pasiūlyta idėja pavažiuot iki Pago salos - tai taip ir padarysim. Taip pat važiuosim į Zadarą Jūros vargonų. Ir Plitvicos nėra toli iš ten.
Sakykit, o ką verta pamatyti važiuojant pakeliui Austrijoje? Įtariu, bus šiek tiek laiko (važiuosime ramiai, nelėksim po 1000 km per dieną).
FLight, 21 Geg 2018 - 20:28, parašė: aha, ir aš taip manau, kad geriau bus prie Zadaro. Čia buvo pasiūlyta idėja pavažiuot iki Pago salos - tai taip ir padarysim. Taip pat važiuosim į Zadarą Jūros vargonų. Ir Plitvicos nėra toli iš ten. Sakykit, o ką verta pamatyti važiuojant pakeliui Austrijoje ? Įtariu, bus šiek tiek laiko (važiuosime ramiai, nelėksim po 1000 km per dieną).
aš siūlyciau pravaziuoti Alpių keliu❤😍