Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Kroatijoj esu plaukus i Hvar ir Brac salas, ten jau visos dienos isvyka. Kornati berods irgi visos dienos. Kazkuriam Siaures Kroatijos miestelyje siule trumpa pasiplaukiojima laiveliu Adrijos jura, dabar nepamenu, gal Rovinj.

Slovenijoje grazu prie Bledo ezero, man labai patiko vaizdas i sala su baznycia nuo pilies. I ta sala galima ir nuplaukti.
Taip pat ispusi paliko Postojnos urvai ir netoli esanti Predjamos pilis, ten zmogui virs 30 euru kainuoja, bet gal seimai yra kokiu nuolaidu. Zinau tik, kad jungtini bilieta i abu objektus pirkti pigiau.
Atsakyti

Abiga - ačiū 4u.gif

Vistik kempinge šalia Rovinj buvimo laiką sutrumpinom, kad atsirastų laiko Trogirui. Kol kas planas toks, please jei akis bado kokia nesąmonė ar turėtumėt patarimų, pasisakykite 4u.gif
Labai intensyviai duotis neplanuojame, nes su mumis keliauja gan aikštingas keturmetis, bet bent jau kažką užgriebti pakeliui labai pageidautina. Taip pat, nemėgstame vien pliažinio poilsio.

Birželio 4 d. Atvykstam, pailsėjimui po kelionės - kempingo namukas ant jūros kranto, vaikams baseinai kalneliai jūra, mums relax, su Rovinj aplankymu.

Galit įmesti kempingo nuorodą ir kiek kainuos jums kempingas namukas?

Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2018 05 04, 07:17)

Galit įmesti kempingo nuorodą ir kiek kainuos jums kempingas namukas?</p></div></blockquote><p></p>

Kempingas:

https://www.rentalho...7YaAm7rEALw_wcB

Namuko (trijų kambarių, mes penkiese) kaina apie 100 eur/para birželio pradžiai.
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2018 05 02, 20:04)
Aš klausiau, ačiū ! Labai ilgos išvykos nenoriu, nes mažasis pervargs, domina trumpesni "reisai" - kokių trijų valandų trukmės..Kornati salos, turbūt -trunka ilgiau?

Gal kas iš Kroatijos stojote Slovėnijoje? Ką aplankėt?

Slovėnijoje patiko taip pat Postojna jama ir Predjamos pilis, Bledo ežeras ir dar Vintgaro tarpeklis.
Atsakyti
Aš kuo labiau gilinuosi, kas SLovėnijoje gražaus, tuo mažiau benoriu į Kroatiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2018 05 04, 12:06)
Aš kuo labiau gilinuosi, kas SLovėnijoje gražaus, tuo mažiau benoriu į Kroatiją biggrin.gif

Kroatijoje dar gražiau smile.gif O Slovėnija pakeliui nuvažiuojant ar grįžtant mirksiukas.gif
Atsakyti
Kroatijoije nėra Alpių..Bent jau iš foto, tai Kroatijos kalnai man pasirodė neypatingi...
Atsakyti
Su Alpemis nepalyginsi, cia zemesni, be snieguotu virsuniu ir tos nuostabios zalumos, ir visvien Kroatijoje kalnai be galo grazus, ypac Biokovo - ta atkarpa aplink Makarska, is vienos puses jura, is kitos kalnai wub.gif Pritariu, uzsukti i Alpes ar Austrijoj, ar Slovenijoj pakeliui/griztant puiki mintis.
Atsakyti

Flight, jeigu dar aktualu važiavimas keliu palei jūra nuo Splito iki Dubrovniko, tai mes juo važiavom pernai birželio antrą savaitę, panašiu laiku ir jūs šiemet vyktumėt. Tai važiavimas nebuvo sudėtingas, iš tikrųjų poilsiautojų dar nėra daug, eismas nėra labai didelis, tai maksimaliu leistinu greičiu ir važiavome - 60-70 km/h. Aišku sustodavome pakankamai dažnai, nes vaizdai nerealūs, miesteliuose irgi buvo įdomu stabtelti ir apsidairyti :) ir nors važiavom pakankamai normaliu greičiu, bet iki Dubrovniko važiavom 6 valandas :D bet verta. važiuočiau dar.

Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2018 05 04, 12:34)
Su Alpemis nepalyginsi, cia zemesni, be snieguotu virsuniu ir tos nuostabios zalumos, ir visvien Kroatijoje kalnai be galo grazus, ypac Biokovo - ta atkarpa aplink Makarska, is vienos puses jura, is kitos kalnai  wub.gif Pritariu, uzsukti i Alpes ar Austrijoj, ar Slovenijoj pakeliui/griztant puiki mintis.

pritariu ta atkarpa labai grazi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(FLight @ 2018 05 04, 11:48)
Kroatijoije nėra Alpių..Bent jau iš foto, tai Kroatijos kalnai man pasirodė neypatingi...

ne visai i Kroatijos tema.. bet ar jus nebuvote italijoje prie gardos exero kartais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2018 05 04, 20:50)
ne visai i Kroatijos tema.. bet ar jus nebuvote italijoje prie gardos exero kartais?  bigsmile.gif

Buvome smile.gif O ką?

O gal kas Slovėnijoje buvote prie Bohinj ežero, Logar valey slėnyje ir Vintgaro tarpeklyje? Turėčiau mėnesį atostogų - turbūt klausimų nekiltų, o dabar teks susidėliot prioritetus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 04 gegužės 2018 - 19:57

Sveiki, planuojame birželio gale į Kroatija 7 žmonės (4 suaug. ir 3 vaikai), kokios kainos už parą tokiu laikotarpiu? Nes kiek žiūriu booking.com gan nemažos mums gaunasi?

O jai nesirezervavus nuvykti, gal ne visi booking.com skelbiasi? O gal žinot patikimų Kroatijos nuuomų psl.?

Atsakyti