QUOTE(FLight @ 2018 04 28, 18:33)
Mes kažkada Kryme taip darėme. Gyvenom vienoje vietoje ir varinėjom. Užkniso jau antrą dięną tuo pačiu maršrutu važiuoti ...
Mums irgi labiau priimtinas režimas "visados kelyje"
Lagaminų klausimas nevargina, jau atkalusi sistemą esu, kaip pakuotis. Bet čia matyt, kaip kam.
Svarstoma dabar, ar reikia Judokalnijos, ar pvz geriau iš Brač salos paimti kokį tripą į kitą salą..
Tikrai taip. Vienoje vietoje pabūnam, kai norim pasyviai pailsėti. Bet man max 3 dienų būna sočiai. Vėl norisi važiuoti.
Daiktų daug neimam, kuprinės su dantų šepetukais ir kt būtiniausiais visad po ranka, maistas dėžėje mašinoje, irgi nesunku nusinešti, jeigu reikia. Visų lagaminų netįsiam vienai nakčiai į viešbutį.
Sunkus apsisprendimas dėl maršruto. Salos irgi faina. Mes Hvar buvom, tai labai kalnuota, gal valandą vingiais raitėm kol nuo kelto iki miestuko per salą pervažiavom. Bet paskui buvo tridienis rojus ant jūros kranto. Salose ramu, fainai pailsėjom. Brač nesilankėm. Tai lauktume įspūdžių, jeigu sugalvosit aplankyti.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 04 28, 19:05)
Manes daugiua gyvenime nieks neprivers 6 kart per 10 dienu sukraut ir vel iskraut lagaminu. Nafik. Cia ne atostogos o izdevalke. Kiek tam laiko sugaistama.
as galiu ir 20-a karta vaziuot tuo paciu keliu. Bet miegosiu savo lovoj ir nesuksiu smegenu
zodziu kiekvienam savo
nes tasyk paskutini karta kraunant lagus jua buvo isterika apemus
Papildyta:
Jei jus megstat laika leisti automobilyje, tai vaziuokit. Daugiau nukeliausit. Cia juk kiap kas megsta. Man tarkim patinka pabut, pajust ta dvasia, pasimegaut, negaliu lekt akis isdegus. Kitas nenustygsta vietoj, jam reik varyt. GAlu gale, nuvaziuosit, jei matysit kad truksta kazko, sedot ir vaziuojat iki Juodkalnijos, jai nieko ypatingo nereikia, o Jau gyvent tikrai rasit kur.
Aišku kiekvienam savo. Bet negrįždamas į tą pačią vietą gi dvigubai sutrumpini sėdėjimą mašinoje. Man patinka vieną vakarą leisti viename miestukyje, kitą - kitame. Tada kaip tik gali ramiai pavaikštinėti, nereikia rūpintis mašinos parkavimu, ramiai sau stovi prie viešbučio, sugrįžimo kelione.