Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(JMD @ 2018 04 26, 17:36)
Pernai Šibeniką išneršėm. Labai gražus miestas ir užsikorėm ant tvirtovės ir tikrai ne vien katedra. Mano mamai Šibenikas pats gražiausias iš visų miestų kol kas  unsure.gif
Papildyta:

Mum gultus ir skėčius šeiminykai duoda. Ir rankšluosčius.  Reik klaust pačių šeiminjnkų.

O Trogire teko būti?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2018 04 26, 10:48)
Mes leksim liepos viduryje irgi pirma karta, apsistosim Mimice kaimelyje. Papludimiai ten akmenukai, tad norejau paklausti, ar vezates savo kilimelius pasitiesti, skecius nuo saules (nes turesim 3 vaikus ir kudiki). Ar ten seimininkai pvz nuomoja tuos dalykelius?

Ir dar, gal konditerijos gaminiu uzmatet? Sutiks maniske gimtadieni ten, ar lengva torta rast kaimuose? biggrin.gif

Ten daug visokių skanumynų. Ir tortų tam pačiam Tommy yra.
Papildyta:
QUOTE(FLight @ 2018 04 26, 18:37)
O Trogire teko būti?

Kone kožną vakarą varydavom. Mum 10 km nuo namų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 26, 17:45)
Kone kožną vakarą varydavom. Mum 10 km nuo namų.

Tai Šibenikas geriau? Man patinka jaukūs tapybiški vaizdingi miestukai, su galimybe pasivaikščioti, kompaktiški...

Dar aktualus klausimas apie maistą. Kokioms maždaug kainoms pasiruošti, nuėjus papietauti 4-5 asmenų šeimai birželio pirmoje pusėje? Kažkas čia rašė, nebepamenu kas, kad kainos praktiškai viens prie vieno kaip Vilniuje kavinėse..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 26 balandžio 2018 - 18:12

Pernai Šibeniką išneršėm. Labai gražus miestas ir užsikorėm ant tvirtovės ir tikrai ne vien katedra. Mano mamai Šibenikas pats gražiausias iš visų miestų kol kas unsure.gif

Ane? O man kazkaip visai nublanko jis po visu kitu ... Ir siaip nesuzavejo 

Atsakyti

Dar aktualus klausimas apie maistą. Kokioms maždaug kainoms pasiruošti, nuėjus papietauti 4-5 asmenų šeimai birželio pirmoje pusėje? Kažkas čia rašė, nebepamenu kas, kad kainos praktiškai viens prie vieno kaip Vilniuje kavinėse..

As tai kazkaip jauciu, kad pas mus jau brangiau ...  :D 

Rasiau, man rodos, pernai apie kainas kavinese. Dabar jau pati nelabai pamenu... Jeigu rasiu ka uzrasuose - parasysiu  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 04 26, 20:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72083734" data-time="1524756971"><div><p>Pernai Šibeniką išneršėm. Labai gražus miestas ir užsikorėm ant tvirtovės ir tikrai ne vien katedra. Mano mamai Šibenikas pats gražiausias iš visų miestų kol kas vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Ane? O man kazkaip visai nublanko jis po visu kitu ... Ir siaip nesuzavejo </p>

Na jei ryt netingėsiu sumažint įdėsiu foto. Man tas miestas irgi labai patiko. Ir pietavom ten nerealiai skaniai.

Pats gražiausias ir jaukiausias man Trogiras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 balandžio 2018 - 20:00
Krka ir Plitvicos: ar yra kokių esminių skirtumų? Kur gražiau? Verta lankyti abu, ar rinktis kurį vieną?

Taip pat, gal kuri patars - kas dar Kroatijoije gražaus, bet ne miestai? Kalnai, parkai (Be Plitvicų ir Krka), ežerai?

SKaičiau, kad Kroatijoje populiarios išvykos laivu. Gal parekomenduotumėt ką nors? Labai ilgos nesinori, pakaktų iki 4 valandų - ar būna ten tokių tripų, ir jei taip, kurį labiausiai verta rinktis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 27 balandžio 2018 - 10:53
QUOTE(FLight @ 2018 04 27, 11:45)
Krka ir Plitvicos: ar yra kokių esminių skirtumų? Kur gražiau? Verta lankyti abu, ar rinktis kurį vieną?

Taip pat, gal kuri patars - kas dar Kroatijoije gražaus, bet ne miestai? Kalnai, parkai (Be Plitvicų ir Krka), ežerai?
SKaičiau, kad Kroatijoje populiarios išvykos laivu. Gal parekomenduotumėt ką nors? Labai ilgos nesinori, pakaktų iki 4 valandų - ar būna ten tokių tripų, ir jei taip, kurį labiausiai verta rinktis?

Labai dauag tų tripų yra. Kiekvienam mieste uostan nuėjus jų begalė. Mano vaiką pykina, tai mes niekur neplaukėm. Nors buvau susigundžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 27, 10:57)
Labai dauag tų tripų yra. Kiekvienam mieste uostan nuėjus jų begalė. Mano vaiką pykina, tai mes niekur neplaukėm. Nors buvau susigundžius  biggrin.gif

Ha ha, aš tai dar nežinau, ar kurį mano vaiką pykina nuo laivelio biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Planuo štai tokį maršrutą Kroatijoje, laikas būtų birželio 4-12 d. Ar kas važiavote tokiu, jei taip - per kur grįžinėjot atgal į Lt?

Priedas  2018_04_27__1_.jpg   113,03KB   2 Parsiųsta kartų
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2018 04 27, 13:08)
Planuo štai tokį maršrutą Kroatijoje, laikas būtų birželio 4-12 d. Ar kas važiavote tokiu, jei taip  - per kur grįžinėjot atgal į Lt?

Priedas  2018_04_27__1_.jpg   113,03KB   2 Parsiųsta kartų

Važiavom panašiai tik žemiau, iki Dobra Voda. Mum taip nepatiko Juodkalnijoj, tai kad pasikelt nuotaiką, mes per Bosniją varėm atgal iki Splito, vakarieniavom ir grožėjomės vaizfais ir tada jau važiavom namo biggrin.gif
Atsakyti
O kas konkrečiai nepatiko? Bent iš foto, Kotore atrodo laabai gražu..

Dar klausimas - ar tame pajūrio kelyje Kroatijoje birželį būna kamščių? Jis toks serpantininio tipo labiau, siauras vingiuotas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 27 balandžio 2018 - 12:21