Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Nefertary, 11 Kov 2018 - 20:47, parašė: Pernai buvom Kroatijoje. Keliavom : Šibenikas- Krk parkas-Hvar (Vrboska)- Stari Grad- Plitvicos parkas. Hvar sala nereali. Vrboskoj gyvenom, labai faina vieta. Šiemet planuojam ilsėtis. Neapsisprendžiam kurioj vietoj. Gal kas galit rekomenduoti fainų vietų tarp Zadaro ir Trogiro. Norim, kad būtų fainas paplūdimys, kad nebūtų iš karto gilu ir šiaip maloni gyvenvietė ;)
Help. Patarkit kur fainiausia vieta apsistoti Trogire? Na, gal kur fainoj vietoj buvote?
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2018 03 22, 14:47)
<p>[quote name="vilmaaa" post="72045122" timestamp="<a>1521705993</a>"] Čia kaip pažiūrėsi vartotojo įkelta nuotraukaMes iki pirmos degalinės nedavažiavome, ir buvome sustabdyti Austrijos policijos. Bauda 150 Eur. Į kalbas nesileido, nors aiškinome, kad degalinėje būtume nusipirkę. Jokių blogų tikslų (be vinjetės važiuoti) neturėjome. Sakė reikia pirkti prieš įvažiuojant į šalį. vartotojo įkelta nuotraukaTokia mūsų patirtis. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>tai</p>
<p>kiek tų kilometrų Austrijoj iki degalinės važiavote?!</p>

5-7 km kokius. ne daugiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2018 03 26, 10:37)
5-7 km kokius. ne daugiau. ax.gif

O per kur tada, kai nubaudavo, į Austriją įvažiavot?
Atsakyti
Sveiki, man įdomu kaip su Slovenijos keliais, ar važiuojat nemokamais keliais? Pirmą kart pirkom vinjetę, bet kai toks atstumas, tai gaila mokėt, jeigu tikrai apvažiuot galima nemokamu keliu
Atsakyti
milijona kartu jau rasyta buvo ir net google maps nuoroda yra, kaip vaziuoti nemokamu. 65km viso.
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2018 03 26, 15:01)
Sveiki, man įdomu kaip su Slovenijos keliais, ar važiuojat nemokamais keliais? Pirmą kart pirkom vinjetę, bet kai toks atstumas, tai gaila mokėt, jeigu tikrai apvažiuot galima nemokamu keliu

Susimokam ir važiuojamt tiesiai.
Atsakyti

Sveiki, yra mintis liepos vidury išlėkt į Kroatiją. Nesam nei karto buvę. 2 suaugę ir vaikas 6m. Gal patartumėt kokį maršrutą pasirinkti. Nuo skaitymo jau susisuko galva unsure.gif labai daug neplanuotumėm keliauti, nes bus karšta, tai vaiko nesinorėtų tampyti per karščius. Aktualiausia būtų paplūdimys, kuris būtų tinkamas vaikui, kad nebūtų įbridus labai gilu. Kelias vietas tik norėtųsi apsistojimo pakeisti, planuotumėm ten nakvoti iš viso apie 10n.
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Positive*: 05 balandžio 2018 - 20:34
Temoje daug kitu zmoniu marsrutu galite nusiziureti ir pasikoreguoti, niekas Jums asmeniskai nekurs, juk nezinome, kas domina pakeliui, kokiuose apartamentuose ar viesbuciuose norite apsistoti. Tekas skaityti ir rinktis ax.gif Kiek buvau Kroatijoje, man niekur nepasitaike, kad staiga iejus i jura butu gilu. Bet jei nepernesat karsciu, tai keliauti liepos menesi ne pati geriausia mintis, juk iki pacios Kroatijos reikia nuvaziuoti nemazai.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2018 04 06, 10:11)
Temoje daug kitu zmoniu marsrutu galite nusiziureti ir pasikoreguoti, niekas Jums asmeniskai nekurs, juk nezinome, kas domina pakeliui, kokiuose apartamentuose ar viesbuciuose norite apsistoti. Tekas skaityti ir rinktis  ax.gif Kiek buvau Kroatijoje, man niekur nepasitaike, kad staiga iejus i jura butu gilu. Bet jei nepernesat karsciu, tai keliauti liepos menesi ne pati geriausia mintis, juk iki pacios Kroatijos reikia nuvaziuoti nemazai.

Aš gal ne taip išsireiškiau, ne maršruto norėčiau, o miestelių pavadinimų kur geriausiai būtų apsistoti. Ar kažka planuotumėm aplankyti priklausytų nuo orų. Biški bijau dėl karščių, bet yra galimybė tik liepos mėn atostogauti, nesugalvoju kur dar būtų galima išvažiuoti ar išskristi tokiu metu. Beveik visur high season unsure.gif
Atsakyti
Jei bijai - nelipk is lovos, nes galima parkristi. Sedi ir vaziuoji. Vaziuoji pajuriu 8uoju keliu. jei patinka sustoji. Su nakvyne rasti galima vietoje, bet reikes paieskoti.
Atsiminkit kad lietuviska +30 daug sunkiau istverti, nei +30 kroatiska. Del dregmes.
Atsakyti
Karsciausia ten rugpjucio pradzioje, liepa dar gali but ir isgyenama biggrin.gif
Atsakyti

O kaip su orais ten Gegužio mėnesi? Kas kas yra buve? Ar tokiu metu jau maudosi?

Atsakyti