QUOTE(Leonurus @ 2016 08 28, 15:39)
Vieną dieną važiavome į Dubrovniką. Visai neužskaitom Splito Diokletano rūmai man pasirodė labiau verti dėmesio. Teko nemažai pavargti, kol radom kur pasistatyti mašiną, viena val 40 kunų. Pats įėjimas į senamiestį nemokamas, viskas be proto brangu. Lipimas sienos viršum suaugusiui 120 kunų, vaikui 30 kunų. O žmonių daugiau nei per Lidlo atidarymą pas mus Papuolus į srautą nelabai turi galimybę kažkur stabtelti, o ir išsukti sunku, tik tvirtai spaudžiau vaiko ranką, kad nepasimestume ir plaukėme kartu su srautu, kaip kokios silkės Sakau, gal papuolėm tik taip ar ten visad taip?
QUOTE(abiga @ 2016 08 28, 16:55)
Na taip, Dubrovnike brangu, zmoniu turbut visada daug, gal del to nuovargis del ju nustelbe ispudzius. Nors karta buvau rugsejo pabaigoj, tai ne minios, kiek maziau. Man kaip tik Splitas nieko ypatingo pasirode, o i Dubrovnika mielai grizciau
tikrai ne visada minios mes kai buvom blogu oru liepos menesi tai isvis laisvai galejom vaiksciot. Va keletas vaizdu
Sveiki, gal kas patartumėte dėl krioklių. Kadangi jau esu buvusi (nors ir seniai) Plitvicų kriokliuose, o dabar maži vaikai, tai norisi tik kažkokio mini krioklių varianto. Galvoju aplankyti tik Roški Slap krioklį Krka parke. Matau kaina tik jam atskira yra. Gal kas buvote, kaip ten su nuvažiavimu (su kemperiu). Berods yra toks Roški Slap entrance, tai nuo jo netoli? Parkingas normalus? Ar nuo pagrindinio įėjimo plaukti laiveliu, bet ten kiek matau tik ekskursijos 2-4h, trumpesnio plaukimo kaip suprantu nėra....
Būtų labai dėkui jei kas pasidalintu patirtimi ir rekomendacijomis.
QUOTE(Leonurus @ 2016 08 28, 16:39)
Pamiršau paminėti, kad Budapešte buvom apsistoję viešbutyje Bara. SIAUBAS! Iš išorės vaizdas geras, davęs raktą registratūros darbuotojas parodė duris ir pradėjom eiti... Kolidoriais kaip Kauno klinikose. Paskui pasitiko nuo pastatymo laikų durys su atsilupusia grindų metaline juostele po durimis. Bet tai kas laukė už durų.... Smarvė neapsakoma. Aš rimtai. Atidarėme balkoną, lauk išvilkome kilimą, ant fotelio patiesėm selofaninį krepšį, kad vaikas galėtų atsisėsti, nes šis buvo murzinas. Vonioje - purvinos grindys, kambaryje žemės, dulkių ir plaukų kamuoliai, kažkieno riešutai pakampėse. Tik patalynė buvo švari, ir dušas su klozetu. Kadangi jau buvo vakaras, tai likome nakvoti, prie atidaro balkono... O ryte neapsakomu greičiau "vyniojome manatkes". Aš tiesiog net nerandu žodžių nupasakoti, kas tai per skylė.
Mes taip Bratislavoj buvom nusvilę su nakvyne, tik ten baisu buvo ir į dušą ir tualetą eiti, o miegojom savo miegmaišius ant lovų pasitiesę, nes baisu buvo prie kažko liestis
QUOTE(semlina @ 2016 08 29, 16:06)
Mes taip Bratislavoj buvom nusvilę su nakvyne, tik ten baisu buvo ir į dušą ir tualetą eiti, o miegojom savo miegmaišius ant lovų pasitiesę, nes baisu buvo prie kažko liestis
Mes panašiai darėm Puloj, viešbutyje "Hotel Riviera Pula". Daugiau ten grįžt nebesinorėtų
Ir čia aišku truputį ne į temą, bet jei kas nors sumąstytumėte vykti į Latvijoje esantį "Jantarnij Bereg", tai dar ne tokių vaizdų/garsų ir kvapų išvystumėte/įkvėptumėte
QUOTE(LiliLu @ 2016 08 29, 22:47)
Mes panašiai darėm Puloj, viešbutyje "Hotel Riviera Pula". Daugiau ten grįžt nebesinorėtų
Ir čia aišku truputį ne į temą, bet jei kas nors sumąstytumėte vykti į Latvijoje esantį "Jantarnij Bereg", tai dar ne tokių vaizdų/garsų ir kvapų išvystumėte/įkvėptumėte
Bet kaip žmonės jiems bent pakenčiamus atsiliepimus duoda? Aš parašiau neigiamą atsiliepimą ir dar nuotraukų pridėjau, kad daugiau niekam noras nekiltų ten apsistoti.
QUOTE(semlina @ 2016 08 29, 23:11)
Bet kaip žmonės jiems bent pakenčiamus atsiliepimus duoda? Aš parašiau neigiamą atsiliepimą ir dar nuotraukų pridėjau, kad daugiau niekam noras nekiltų ten apsistoti.
Aš irgi surašiau neigiamus atsiliepimus, tik gaila foto nepadarėm, nes visur buvo taip purvina, kad net nesinorėjo daiktų kraustytis.
QUOTE(DLike @ 2016 08 28, 23:52)
Sveiki, gal kas patartumėte dėl krioklių. Kadangi jau esu buvusi (nors ir seniai) Plitvicų kriokliuose, o dabar maži vaikai, tai norisi tik kažkokio mini krioklių varianto. Galvoju aplankyti tik Roški Slap krioklį Krka parke. Matau kaina tik jam atskira yra. Gal kas buvote, kaip ten su nuvažiavimu (su kemperiu). Berods yra toks Roški Slap entrance, tai nuo jo netoli? Parkingas normalus? Ar nuo pagrindinio įėjimo plaukti laiveliu, bet ten kiek matau tik ekskursijos 2-4h, trumpesnio plaukimo kaip suprantu nėra....
Tai tada važiuokit į Krką, bet ne į Roški Slap, o į pagrindinį. Kelkitės su laiveliu iš Skradin, bus vaikams dar viena atrakcija už tą pačią kainą. Ten galėsit pasivaikščiuoti, pasimaudyti. O jei dar bus mažai, galėsit iki Roški Slap nuvažiuoti. Roški Slap man įspūdžio nepadarė. Krioklys kažkur toli ir ne toks didelis. Tik tas malūnas ir jame įrengta kavinė įdomu. Tiesa dar ten yra ola, į kurią patekti reikia užlipti 517 laiptelių. Visai neverta. Mažas urvelis ir tiek. Nematėm net šikšnosparnių. O kiek lipti reikėjo... Ten nebent šiek tiek palipti į upę iš viršaus pasižiūrėti
QUOTE(Leonurus @ 2016 08 28, 16:39)
Bosnijos ir Hercogovinos sieną kirtome tik su kortelėmis. Vykstant į priekį net nepatikrino niekas, tik mojo važiuoti pirmyn. Atgal papuolėm ant moteriškės, tai ir bagažinę patikrino.
Laba!
Ar jūs pasų apskritai neturėjote? Tiesiog rizikavote būti nepraleisti?
Mes planuojame vykti į Dubrovniką, bet dalis keleivių pasų neturi, tai galvojam surizikuoti ir bandyti vien su kortelėmis pravažiuoti.
Negali būti tokia situacija, kad į priekį praleis, o važiuojant iš Dubrovniko atgal į likusią Kroatijos dalį, jau nebeleis grįžti, nes neturi paso?
QUOTE(Vandenidas @ 2016 08 31, 16:26)
Laba!
Mes planuojame vykti į Dubrovniką, bet dalis keleivių pasų neturi, tai galvojam surizikuoti ir bandyti vien su kortelėmis pravažiuoti.
Negali būti tokia situacija, kad į priekį praleis, o važiuojant iš Dubrovniko atgal į likusią Kroatijos dalį, jau nebeleis grįžti, nes neturi paso?
Jokios rizikos nera, tikrai galima vaziuoti i Bosnija be pasu, korteliu uztenka.
QUOTE(Vandenidas @ 2016 08 31, 15:26)
Laba!
tik nereikia ,specialiai rodem tik korteles ir nieks net nesusirauke ..patikrino ir praleido