QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 16, 23:09)
Laimingu buti kartais sunku ar neimanoma, neapsimoka net vargti, bet galima atrasti laime nuodijant kitu zmoniu gyvenima.
Juk kaip sakai jie patys uz tai atsakingi...
Gyvenimas ismokina nepaprasto ziaurumo. Laime yra suprasti situacija ir kontroliuoti ja. Kiek imanoma.
Daug kas vis del to remiasi ant gerumo, tai reikia laiku nebuti kvailu ir netiketi graziomis nesamonemis. Ypac "moteru isimylejimu" kas yra bevertis dalykas.
Normalus vyras (ar net ne vyras

) gali sukurti meiles jausma kas antrai, tokia to ir verte.
Dar kai pats sukuri tai ir kontroliuoji, o kai savaime isimyli kokia tai nezinai kad jai praeis.
Kaip mano sunus pasake, po mano skirybu - pasitiket moteru meile tai tas pats kaip tiket geru oru.
O autore bando kazka patiket geru oru... Yra naiviu, bet ir ir tokiu kurie apsimes, kad tiki.
Tk ar ilgai busit laimingos su tokiais?
O va tikru dalyku siekti jau didele problema
Sakai galima atrasti laime nuodijamt kitu zmoniu gyvenimus? Galiu tik spelioti apie ka yra si issakyta mintis.Tai tu pats nuodiji visus ar savo adresu toki nuodijima patyrei?
Kai rasiau, kad zmones patys atsakingi uz tai ar jie laimingi, tai turejau minty autores vyra, tave, kitus taip ir panasiai kraujuojancius. Turejau minty, kad tik jus patys sprendziat kiek dar kraujuot. Tik jus sprendziat kas yra imanoma. Ar galima save teisinti tuo, kad mano praeitis va tokia, as va toks visas, todel tu, esanti salia del to kentesi, nes mane ziauriu padare gyvenimas. Taip, is esmes moteris, budama salia tokio vyro pasmerkta skausmui. Taip, ji sprendzia kenteti jai, ar sukti kitu guvenimo keliu. Net ir meile issilaizyt gali buti lendviau, nei pakeisti taip rasancio ir visas moteris nurasancio zmogaus vidu. Nezinau nei vieno suaugusio, kutis kazkaip nebutu nudeges, kurio gyvenimas nebutu pamokines. Vienus daugiau, kitus maziau. Randai lieka. Pats sprendi ar toliau su visais elgsies kaip ezys, ar prisileisi kita artima zmogu. Kiek moteru, tiek asmenybiu. Ir tik nereik sakyt, kad visos jos vienodos. Tai taip iseina, kad sutinki nudegusi vyra, sutinki nudegusia moteri, abu isklausai ir gyveni pagal ju skausmu nupasakotas tiesas, jog nera jokiu meiliu ir tiek vyrai, tiek moterys neras jokios ten laimes, neabejoju, kad ir nudegusios moterys turi savo nuomone apie vyrus. Ir nuomone turbut taip pat kategoriska. Tai dabar auklekim ir savo vaikus augti savotiskais moraliniais sadistais sutuoktinio atzvilgu? Gyvenimas visiem ziaurus. Bet ne visi vienodai tai primam. Nuo taves priklauso kaip priimsi pamokas. Gali vel pamilti. Sprendi tu pats.