Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 26, 09:50)
cobre, kaip tau sienos?

https://www.facebook.../menesienos.lt/
o čia kaip betoną pasidaryt pačiai smile.gif
http://www.decoramen...zolano-betonas/

senai apie tuos venecijos tinkus galvoju, gal pasiryzt  g.gif

Na normaliai smile.gif ant sienu taupysiu. Islaidausiu ant kitu dalyku. Ieskau geru laiptininku. Gal rekomendaciju turite kas ?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 07 26, 23:24)
Na normaliai smile.gif ant sienu taupysiu. Islaidausiu ant kitu dalyku. Ieskau geru laiptininku. Gal rekomendaciju turite kas ?

Mums Troimeta darė, patenkinti mes jų darbu, laiptai irgi ne iš paprastųjų - jie "metalistai", medines pakopas ir porankius gaminom kitur.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 07 26, 22:33)
Mums Troimeta darė, patenkinti mes jų darbu, laiptai irgi ne iš paprastųjų - jie "metalistai", medines pakopas ir porankius gaminom kitur.

Tai jie dare tik kaltine tureklu dali? Metaline konstrukcija pas mane yra. Reikia pakopu ir metaliniu tureklu. Porankio irgi metalinio noreciau, bet bus matyt, neuzsiciklinu ant to.

Bet tai ant kiek paprasciau viskas, kai jau karta per statybas ir remontus praejes esi. Bent jau suvoki kas ir kaip. Gaila tik, kad daugelis meistru isvyke i uzsieni.
Einu tavo meistriuku googlint.
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2016 07 26, 21:02)
na viena as irgi taip pat uzsisakiau, bet dirbo tokia mergaiciuke,labai viskas sklandziai vyko.  thumbup.gif kaip suprantu  nestuke.gif isejo. tai dabar vyriskis toks darbuojasi,nieko jis nesupranta, neranda , apie pavyzdzius is vis tyliu.. nusiunte mane i kita filiala Klp sako ten tikrai apsiuna ta juosta- as apsidziaugusi nulekiau- ir ka- ogi vyrai akim klapsi- tik paprastai kilimines dangas apsiuvineja  doh.gif mergaite lyg buvo minejusi Kauna del apsiuvimo.. o gal as ka ne taip supratau.. Ir likuciu gal daugiau ten yra- nes man reikia nedidelio...

Tiek juostu, tiek dangos likuciu yra abiejuose miestu diddziuosiuose parduotuvese. Senai esam pirke kilima Kaune, tai ju paprasem, kad su kitom savo prekem ir musu kilima atveztu i Siaulius. Tik sutarem i kuria parduotuve. Manau, kad ir dabar taip galima. Uzsisakai vienam moeste, o uzsakyma pristato i kita miesta. Nereiktu vaziuoti atsiimti. Tolokai Jums gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 07 26, 23:43)
Tai jie dare tik kaltine tureklu dali? Metaline konstrukcija pas mane yra. Reikia pakopu ir metaliniu tureklu. Porankio irgi metalinio noreciau, bet bus matyt, neuzsiciklinu ant to.

Viską jie darė išskyrus medines dalis - sraigtinius laiptus, visą konstrukciją darė pagal individualų projektą ir kaltinius turėklus.
Šiaip sakyčiau kaltiniai dalykai jų arkliukas ir yra.

TuDa, gal nori už atlygį sutvarkyti maniškį kalnelį prie įėjimo? biggrin.gif Jau kaip man prie augalų nelinksta rankos, net neįsivaizduoju nuo ko pradėt, kad bent porą metrų priartėt prie taviškio vaizdo, o skiria šviesmečiai doh.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 27 liepos 2016 - 08:41
aš Tudos paskutines nuotraukas peržiūrėjau ir seilė ištyso...koks grožis, japoninė plukė išvis fantastiška, kiek augalų ir kada spėjat viską prižiūrėt?

jaučiu, kad rudenį reikia į svečius prašytis augalų daigelių
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 27, 10:25)
aš Tudos paskutines nuotraukas peržiūrėjau ir seilė ištyso...koks grožis, japoninė plukė išvis fantastiška, kiek augalų ir kada spėjat viską prižiūrėt?

jaučiu, kad rudenį reikia į svečius prašytis augalų daigelių

matai kokia chaliavčikė tongue.gif o kaip čia su tais daigeliais - šakelę nurauni ir pasodini? biggrin.gif

juokauju, žinoma, man net galva sukasi, kai pagalvoju apie tiekos augalų pasodinimą, sukomponavimą ir priežiūrą.... matyt todėl tik pušys pas mane ir auga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 27 liepos 2016 - 10:46
QUOTE(femme @ 2016 07 27, 11:45)
matai kokia chaliavčikė tongue.gif o kaip čia su tais daigeliais - šakelę nurauni ir pasodini? biggrin.gif

juokauju, žinoma, man net galva sukasi, kai pagalvoju apie tiekos augalų pasodinimą, sukomponavimą ir priežiūrą.... matyt todėl tik pušys pas mane ir auga biggrin.gif

nu ne visai chalavcike smile.gif
pati irgi dalinuosi

yra tokia grupe fb "dovanoju gele" tai ten visa Lietuva dalinasi, nes jei susipirkt viska po daigeli tai uh kiek pinigu isieina, o rudeni visvien dauguma apgenet reikia, tei negi gaila viena kita atzala kam padovanot? arba pasikeist i tai ko pats neturi.

man kieme irgi reikia sugalvot kaip aplinka sutvarkyt, mat plotas didelis, nelygus, bet ta zadu isnaudot kaip privaluma, ech reikalu turiu...
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 27, 12:00)
nu ne visai chalavcike smile.gif
pati irgi dalinuosi

yra tokia grupe fb "dovanoju gele" tai ten visa Lietuva dalinasi, nes jei susipirkt viska po daigeli tai uh kiek pinigu isieina, o rudeni visvien dauguma apgenet reikia, tei negi gaila viena kita atzala kam padovanot? arba pasikeist i tai ko pats neturi.

tai vat ir užsikabinau biggrin.gif nes man nuotraukas žiūrint eurai mintyse tik kapsi kapsi biggrin.gif

o techniškai kaip tas vyksta iš tos apgenėtos šakeles? pamerkti į vandenį, sudaiginti ir kišti į žemę?
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 07 27, 12:03)
tai vat ir užsikabinau biggrin.gif nes man nuotraukas žiūrint eurai mintyse tik kapsi kapsi biggrin.gif

o techniškai kaip tas vyksta iš tos apgenėtos šakeles? pamerkti į vandenį, sudaiginti ir kišti į žemę?

nea smile.gif
dauguma dauginami dalinant, t.y. atkerti nuo krumo sakele su saknele ir sodini is kart.
Tik retos kurios dauginamos auginiais nuo sakeliu smile.gif dabar kaip tik laikas tuju sakeliu prisiskabyt ir daigint.
Atsakyti
Buksmedžius galima dauginti nukarpytomis šakelėmis, t.y. nukarpai šakeles, sukiši į drėgną žemę ir lauki kol įsišaknys. Ypač klasikiniuose sodeliuose jų daug naudoja gėlynų įrėminimui, tai visus susipirkt - bankrotas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, labai reikalinga Jūsų pagalba... priklijavom karnizą prie lubų. Ten kur siena dažysis iki jo, tai viskas Ok jis gražiai matysi, o ten kur pažemintos lubos lyg ir žadėjom palikti balta, bet tada karnizo beveik nesimato sad.gif . Gal sakau ir tas pažemintas lubas šiek tiek tonuoti... arba iš svetainės pusės tik tą mažą ruožęlį iki karnizo dažyti sienų spalva??

user posted image

user posted image
Atsakyti