Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 22, 11:20)

Apie specų darbą Noa matyt daugiau papasakos, o ir aš, aknsčiau samdžiau sienų apdailai specus, po jų darbo sujungus bra matosi kleckai ant sienų, nerpritrintas špaklius  doh.gif

tai taip aš ir pati galiu pasidaryt, o dar manau, jog galiu ir geriau pasidaryt, tik aišku lėčiau  4u.gif

Man pasakojimu nereikia smile.gif, juk ne pirmos statybos/remontai. yra zmoniu, kuriuos turiu jau nuo senesniu laiku. kitu teks ieskoti. Bet viskas daug paprasciau, kai esi ta praejes. Mama uz galvos imasi, kaip as taip ramiai tam pasirasau, o man tai norma - pasidarei ir turi ta, ka nori. Ne slibinai ir tie meistrai, tik kai kuriuos reikia stipriai uz pavadzio laikyti, kad nepradetu savo meistriskumo ir savivales rodyti biggrin.gif Bet yra ir tokiu, kur gali ramiai isvaziuoti prie juros, kol jie dirba - as juos, kaip i pusdievius ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 07 22, 12:39)
Man pasakojimu nereikia smile.gif, juk ne pirmos statybos/remontai. yra zmoniu, kuriuos turiu jau nuo senesniu laiku. kitu teks ieskoti. Bet viskas daug paprasciau, kai esi ta praejes. Mama uz galvos imasi, kaip as taip ramiai tam pasirasau, o man tai norma - pasidarei ir turi ta, ka nori. Ne slibinai ir tie meistrai, tik kai kuriuos reikia stipriai uz pavadzio laikyti, kad nepradetu savo meistriskumo ir savivales rodyti biggrin.gif Bet yra ir tokiu, kur gali ramiai isvaziuoti prie juros, kol jie dirba - as juos, kaip i pusdievius ziuriu biggrin.gif

na as statybose irgi ne pirma diena, paskutinis momentas buvo trinkelistai, sakyciau vieni is brangiausiu, gera reputacija ir pan.
Ramiai isvaziavau atostogu, palikus namus, ale grizus tureciau rast jau tvarkinga kiema.

Grizus radau apkasus, kaimynai lauke musu kaip sventes, nes pasirodo kol musu nebuvo, didieji gerieji statybininkai baliavojo kaip reikiant doh.gif

Darbai prasidejo tik mums grizus.

Bet as ne apie tai, kalbejome apie plyteles ir dazyma.
Nusidazyt jei darbus darai pats, neabejotinai pigiau. Gi plyteliu klot, neturint patirties, vis tik nes as nedrisciau smile.gif

Klausimas kaip tas dusas laikys isdazytas, jau kitas.

Kol kas pati esu numaciusi vis tik iki puses sienas det plytelem.
Kita dali pati nusispakliuosiu ir nusidazysiu.

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 22, 11:59)
na as statybose irgi ne pirma diena, paskutinis momentas buvo trinkelistai, sakyciau vieni is brangiausiu, gera reputacija ir pan.

Klausimas kaip tas dusas laikys isdazytas, jau kitas.

Kol kas pati esu numaciusi vis tik iki puses sienas det plytelem.
Kita dali pati nusispakliuosiu ir nusidazysiu.

As kalbu apie tuos, kurie jau pas mus dirbo. Pradejo dirbt ir iskart buvo aisku - bus ramu. Isvykom tada atostogauti. Grize radom darbus padarytus be priekaistu. Paskui jie pas mus dar du kartus buvo ateje. Jei apsiims dirbi, tai zinosiu su kuo reikala turiu, jokiu rekomendaciju jau nebereikia. Kitur jau bus matyt, vaziuosim apziurineti darbu pas pazistamus.

Tai del to as ir sukalioju, gal yra kas jau isbandes tai. Nes su tuo maroko glaistu man viskas kaip ir aisku, atlaikys tikrai. Atidejau sita varianta i sona, visgi reikia dar pasiaiskinti del dazymo.

Duso iki puses neklijuosi juk. o ten, kur galima iki puses palikti, tai nemanau, kad kvarsinciau sau galva - dazyciau ir tiek.
Atsakyti
cobre, kaip tau sienos?

https://www.facebook.../menesienos.lt/

o čia kaip betoną pasidaryt pačiai smile.gif
http://www.decoramen...zolano-betonas/

senai apie tuos venecijos tinkus galvoju, gal pasiryzt g.gif
Atsakyti
Merginos, kas namie turite sraigtinius laiptus ir galėtumėt jų foto parodyt bei apie jų praktiškumą papasakoti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2016 07 26, 10:22)
Merginos, kas namie turite sraigtinius laiptus ir galėtumėt jų foto parodyt bei apie jų praktiškumą papasakoti  biggrin.gif  4u.gif

Pas mus yra sraigtiniai laiptai. Mes juos statem siekdami sutaupyti vietos, tai cia butu toks praktiskumas. O , kad laiptai butu kasdieniam naudojimui patogus, svarbu yra teisingai paskaiciuoti pakopos auksti, taip vadinama zingsni. Musu laiptai ganetinai platus - pakopos plotis 1.05 cm. Tai kaip ir viskas liuks su jais. Tik pries statant tokius laiptus reiktu pagalvoti, kokiais keliais sukelsit stambesnius baldus i virsu. Mes pvz vonia i 2 auksta kelem pries statnt laiptus, o sofa, kuria vyrukai tingejo isardyti kele per 2 a. dviveres duris, nes ten nebuvo balkono tureklo biggrin.gif
Atsakyti
TuDa,
pasidairiau po Belvederį, nuostabu thumbup.gif
Ar išduosit kokio akmens stalviršis virtuvėj? Gal Kashmere white?
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 07 26, 11:26)
TuDa,
pasidairiau po Belvederį, nuostabu  thumbup.gif
Ar išduosit kokio akmens stalviršis virtuvėj? Gal Kashmere white?

Ačiū 4u.gif
tiksliai nepamenu, reiktų kelti senus užrašus. Atrodo, kad šitas Breccia Sarda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 26 liepos 2016 - 14:09
sveikos,

gal kuri zinote kur tiksliai "Dubingiuose" apsiuvineja kilimus medziagine juosta-Kaune ar Vilniuj? apie toki reikala sneku:
https://www.google.l.....fo1uP1I18JSM:

ir dar nevisai klasikinis klausimas, kas daretes ieinamas spintas- kur daretes, ir gal skaiciavote kur gaunasi pigiau- uzsisakineti, ar is ikejos?
http://bandstalkapp....and-article.jpg

Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2016 07 26, 19:33)
sveikos,

gal kuri zinote kur tiksliai "Dubingiuose" apsiuvineja kilimus medziagine juosta-Kaune ar Vilniuj? apie toki reikala sneku:
https://www.google.l.....fo1uP1I18JSM:

Man rodos, kad jų gamybiniai sandėliai Vilniuj. Aš tai padaviau savo miesto Dubingių krautuvėj užsakymą, iš ten ir pasiėmiau. Tik mūsiškiai apsileidę- mažai pvz turi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 07 26, 20:25)
Man rodos, kad jų gamybiniai sandėliai Vilniuj. Aš tai padaviau savo miesto Dubingių krautuvėj užsakymą, iš ten ir pasiėmiau. Tik mūsiškiai apsileidę- mažai pvz turi verysad.gif

na viena as irgi taip pat uzsisakiau, bet dirbo tokia mergaiciuke,labai viskas sklandziai vyko. thumbup.gif kaip suprantu nestuke.gif isejo. tai dabar vyriskis toks darbuojasi,nieko jis nesupranta, neranda , apie pavyzdzius is vis tyliu.. nusiunte mane i kita filiala Klp sako ten tikrai apsiuna ta juosta- as apsidziaugusi nulekiau- ir ka- ogi vyrai akim klapsi- tik paprastai kilimines dangas apsiuvineja doh.gif mergaite lyg buvo minejusi Kauna del apsiuvimo.. o gal as ka ne taip supratau.. Ir likuciu gal daugiau ten yra- nes man reikia nedidelio...
Atsakyti
[quote=neinzy,2016 07 26, 20:33]
sveikos,

gal kuri zinote kur tiksliai "Dubingiuose" apsiuvineja kilimus medziagine juosta-Kaune ar Vilniuj? ...

Vilniuje, Naugarduko g. 57- rusyje, tikrai apsiuva tokiu būdu
Atsakyti