QUOTE(meme @ 2016 07 21, 22:59)
Tepa hidroizoliaciją. Jūs pabandykit pasinagrinėt epoksidinius dažus, jie nebijo drėgmės.
Aciu
QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 22, 09:14)
man kaip tik tarybiniais laikais dvelkia kai plytelėmis iki viršaus viskas išklijuota
Ko gero man asmeniškai gražiausias variantas kai dalis plytelėmis, dalis dažyta.
As jau nebemanau, kad tokie dalykeliai, kaip iki virsaus, ar iki puses, ar aplamai dar kazkaip isklijuota ar isdazyta dvelkia kazkokiais laikais. Dvelkia ar nedvelkia priklauso nuo kitu dalyku - plyteliu, dazu, darbu kokybes, rastu, spalvu deriniu santechnikos ir pan. reiktu dar gerokai pasistengti, kad padaryti tarybine vonia
as dali vonios pasidariau pati su strukturiniais dazais ir teptuku, nes su mentele daryta man nepatinka. ir man grazu. pamastysiu, gal ir dabar darysiu. bet reikia apsispresti, ko as tiksliai noriu. Jei darau su strukturiniais, tada greiciausiai reikia pamirsti dazyta dusa.
Pati as nei spakliuosiu, nei dazysiu, jei ne su strukturiniais. ne man tokie issukiai
Papildyta:
QUOTE(Tiupis @ 2016 07 22, 09:40)
o dažyta Tikurila Luja dažais. Šiaip dažai puikūs (juos naudoja net sandėliuose, kuriuose drėgmė pastovi ir sienos plaunamos aukšto slėgio srove
), tačiau turi tam tikra faktūrą, tai nežinau ar tiktų griežtame klasikiniame interjere.
Aciu.
Oi, grieztos klasikos tikrai nebus, as tik uz mixa.