Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(Noa @ 2016 09 01, 15:47)
Vat apie tai, kad galima jų nejungti, aš visai nepagalvojau :D

as tai apie dulkes labiausiai galvoju siuo atveju doh.gif .
Jei nejungti, tai kam reikia isleisti kruva pinigu, papildomo darbo irengiant ir papildomo darbo valant?
Galima i tuos klausimus logiskai atsakyti biggrin.gif ?
Laida gal imanoma (isitikinusi kad imanoma) ir kitaip uzmaskuoti, o gal kada jis ten ir visai pravers.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 01, 20:19)
Blin, nėra nelygumų, lubos plokšte išlygintos :D O ir px man, atvirai pasakius, pas mane vyras irgi pedantas, bet aš tai priešingai, meniškas žmogus ir nejaudina manęs visokie dalykai nekoncepciniai :D

Apie apvadus su LED pasakykit :D

nu ka pasakyt? atvirai?
man tai naktinis klubas
https://www.google.c...bih=709#imgrc=_
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 01 rugsėjo 2016 - 19:37
QUOTE(vida777 @ 2016 09 01, 20:26)
as tai apie dulkes labiausiai galvoju siuo atveju  doh.gif .
Jei nejungti, tai kam reikia isleisti kruva pinigu, papildomo darbo irengiant ir papildomo darbo valant?
Galima i tuos klausimus logiskai atsakyti  biggrin.gif ?
Laida gal imanoma (isitikinusi kad imanoma) ir kitaip uzmaskuoti, o gal kada jis ten ir visai pravers.

Galima... Kad diedas neburbėtų. Pats ir mokės už tai :D
Tiesa, apie valymą tai nepagalvojau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 01, 20:35)
nu ka pasakyt? atvirai?
man tai naktinis klubas
https://www.google.c...bih=709#imgrc=_

biggrin.gif Naktinis klubas aukščiau statusu už čeburekinę :D

Mane tai siutina aiškus dalykas. Lubų apvadai yra senovinis reikalas. Bet ne su ledais. Su ledais lubų apvadai yra sumodernintas senovinis reikalas. Tai kaip betoninės sodo skulptūros, vaizduojančios nimfas. Marmurinės nimfos - bala nematė, sakykim, prabanga, nu bet betoninės?

Realiai iš senovės išsipisinėjama nuolatos - visos paveikslų reprodukcijos plakatuose, visi kaimo vežimai, prisodinti petunijų, ir tų vežimų ratai, prisabačinti prie lubų, gipsinės amforos, hamamai, freskos bei "provancas"daugiabučiuose ( rolleyes.gif ) ir barokas iš MDF.
Nu bet kartais tai kažkaip "įsiklijuoja". O kartais - nei bėk, nei rėk.

Vat ir tie ledai. Logiškai skamba nieko (šviečia, taupo), Nu praktiškai - niekur netinka, ir nieko aš su jais nesugalvoju, kas nebūtų kaimo šokių klubo lygio...

O burbuliuojantis diedas irgi ne kažką...

Vat ir išsivyniok, kad gudrus :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 rugsėjo 2016 - 20:20
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 01, 12:48)
Va va...cia sakyciau yra svarbiausias momentas, kad fontanas atitiktu aplinka, kurioje jis bus.
Perlengti lazda galima labai greitai rolleyes.gif ir tikrai ne prie kiekvieno namo apskritai tinka toks daiktas, jo dydis, forma, tematika ar net spalva...
As asmeniskai irgi ilgai svarciau ar ne per daug iissaukianciai jis atrodys prie mano pakankamai klasikinio namo, todel didesnio, masyvesnio, pompastiskesnio tikrai nebuciau ryzusis, o va stai nediduka, be dideliu vandens ciurksliu (tik varvanti/ciurlenanti) sau leidau smile.gif Pacia tema su varlemis irgi rinkausi su mintim, kad geriau tegu tai buna sypsena keliantis uzmanymas nei pretenzija i Gintaro rumus biggrin.gif

o taip tikrai sunku prisiderinti...ypac man, kai nesu sioje srityje specas...
as ieskau ne tokio kaip jusu, ieskau nedidelio fontano tvenkiniui, kad butu tiesiog vandens nutekejimas i tvenkinuka ir ciurlenimas...
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 01, 13:31)
ketaus, net zalvariniu, kas mano galva simta kart geriau nei cementas.
Yereikia tik pamedzioti :P

mamaSandra drinks_cheers.gif ir man jie labai patinka... pulsiu i paieskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 01, 20:18)
Galima... Kad diedas neburbėtų. Pats ir mokės už tai :D
Tiesa, apie valymą tai nepagalvojau unsure.gif
Papildyta:

biggrin.gif Naktinis klubas aukščiau statusu už čeburekinę :D

Mane tai siutina aiškus dalykas. Lubų apvadai yra senovinis reikalas. Bet ne su ledais. Su ledais lubų apvadai yra sumodernintas senovinis reikalas. Tai kaip betoninės sodo skulptūros, vaizduojančios nimfas. Marmurinės nimfos - bala nematė, sakykim, prabanga, nu bet betoninės?

Realiai iš senovės išsipisinėjama nuolatos - visos paveikslų reprodukcijos plakatuose, visi kaimo vežimai, prisodinti petunijų, ir tų vežimų ratai, prisabačinti prie lubų, gipsinės amforos, hamamai, freskos bei "provancas"daugiabučiuose ( rolleyes.gif ) ir barokas iš MDF.
Nu bet kartais tai kažkaip "įsiklijuoja". O kartais - nei bėk, nei rėk.

Vat ir tie ledai. Logiškai skamba nieko (šviečia, taupo), Nu praktiškai - niekur netinka, ir nieko aš su jais nesugalvoju, kas nebūtų kaimo šokių klubo lygio...

O burbuliuojantis diedas irgi ne kažką...

Vat ir išsivyniok, kad gudrus :D

nu tai jei vyras pedantas, jūs pasiūlykite tą LED juostą šiaip pridėti ir ją įjungti. Dar nėra sienos, kuri būtų atsilaikius prieš tokį apšvietimą. Kalnai/pakalnės garantuoti. Nu ir pabaksnokite vyrui, gal atauš?

ir dar. Tuos ledus nebūtina slėpti po lubų apvadais. tegu apvadai sau, o LED (jeigu tikrai tikrai jie privalo būti) tegu susideda į atskirą savo profilį. Nei tada jums dulkės ten kaupsis, nei ten priežiūros kažkokios labai daug reiks. Nu ir nejungti jų galima ... bet jeigu įjungsi - tai naktinis klubas garantuotas blush2.gif o nebūna naktinio klubo in provance? rolleyes.gif o pas jus planuoja įsikurti spalvoti LED ar tik vienos spalvos, baltos?
aj, dar jie gali būti reguliuojami, tai yra jų stiprumas šviečiant gali reguliuotis. Tai tada juos galima dar ir padaryti, jog jie vos vos šviestų. Gal tai dar nebus taip blogai? Paklauskite vyro.
tik neužsileiskite, kad jie būtų neatsiejama dalis nuo pagrindinio apšvietimo.

Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2016 09 01, 19:26)
as tai apie dulkes labiausiai galvoju siuo atveju  doh.gif .
Galima i tuos klausimus logiskai atsakyti  biggrin.gif ?

nu pvz pas mus įrengė dėl vaikų. Jie įsijungia, jiems smagu. Jie ten turi savo naktinį klubą. Man nepatinka, aš išjungiu. Teisybės dėlei, reikia pasakyti, kad ten, kur LED, tai pas mus provansu nekvepia, gal dar ir todėl ten jie nu kažkaip apsigyveno?

bet su klasikiniu interjeru LED perimetrinis apšvietimas kažkaip, nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 01, 20:18)
Kad diedas neburbėtų. Pats ir mokės už tai :D

Noa, suk galva ir ieskok skubiai diedui alternatyvos, atitinkancios LED svaigulio pojuti, kol tau nesamoniu nepridirbo flirt.gif . Sakyk, lauke gales LED juostas deti aplink terasa, o viduj palubeje pasikabink koki pvz. prozektoriu.

https://www.google.d...e...920&bih=920
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 02 rugsėjo 2016 - 09:34
QUOTE(Noa @ 2016 09 01, 21:18)
Lubų apvadai yra senovinis reikalas. Bet ne su ledais. Su ledais lubų apvadai yra sumodernintas senovinis reikalas.

daugiausia tie pašvietimai parimetro naudojami ypač prabangiuose modernios klasikos interjeruose.
mano akimis, tegul jie ten ir lieka blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 02 rugsėjo 2016 - 09:58
Nu neee, blin, mūsų chatai tikrai kiek trūksta iki prabangios klasikos. Išeitų maksimum Grybaitė :D

Man visai nieko ledai tikrai moderniam interjere, kur jau ten lubos sluoksniais, bangom ir į nieką nepanašios. Bet ir tai verčiau kokiam viešbučio hole ar kavinėj... Nes apie valymą pagalvojus, silpna palieka :D

user posted image
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 01, 14:16)
dėl kėdžių - dėkite gumuotus ratukus. Jie brangesni, bet pasiteisino. Nebereikia jokių plastikų, kilimėlių ir pan. Tik ne pačius pigiausius.

O tikrai jeigu nusipirksiu keded su gerais pagumuotais ratukais, galesiu jaustis rami del grindu braizymosi? g.gif as taip nusistaciusi pries tokias kedes buvau, kaip dabar jas vel pamegt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 02, 10:36)
O tikrai jeigu nusipirksiu keded su gerais pagumuotais ratukais, galesiu jaustis rami del grindu braizymosi? g.gif  as taip nusistaciusi pries tokias kedes buvau, kaip dabar jas vel pamegt biggrin.gif

mes tik nusipirkę kėdes iš karto pakeitėm visus ratukus. Ratukus pirkom atkirai ir kainavo jie vos ne kaip trečdalis kėdės kainos (per kėdžių akciją). Jokių problemų iki šiol nėra. Nei ant laminato, nei ant parketo, nei darbe ant linoleumo. Na bent jau ryškių problemų nėra ir plaunant nepastebėjau. Gal ten mini kažkokie išvažinėjimai ir egzistuoja. Parketas ąžuolinis. Kaip būtų ant pušinių grindų - nežinau.
Atsakyti
O kokie tie ratukai? Gal tikrai reikia pakeist ratukus, bent jau vienai kėdei, mažojo.
Atsakyti
nu kad ir šitie
Gal lotuliukas.gif nu žiūrėkite, kad guminiai būtų ir kuo minkštesnė guma, tuo geriau.
Mes lyg tai vokiškus pirkom, bet negarantuoju, kad ten nebuvo tokie patys iš Ukrainos biggrin.gif
nu žodžiu, tegu vyras įvertina kokybę, pačiupinėkite vienokius kitokius ir matysit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 02 rugsėjo 2016 - 12:37