QUOTE(Noa @ 2016 09 01, 20:18)
Galima... Kad diedas neburbėtų. Pats ir mokės už tai
Tiesa, apie valymą tai nepagalvojau
Papildyta:
Naktinis klubas aukščiau statusu už čeburekinę
Mane tai siutina aiškus dalykas. Lubų apvadai yra senovinis reikalas. Bet ne su ledais. Su ledais lubų apvadai yra sumodernintas senovinis reikalas. Tai kaip betoninės sodo skulptūros, vaizduojančios nimfas. Marmurinės nimfos - bala nematė, sakykim, prabanga, nu bet betoninės?
Realiai iš senovės išsipisinėjama nuolatos - visos paveikslų reprodukcijos plakatuose, visi kaimo vežimai, prisodinti petunijų, ir tų vežimų ratai, prisabačinti prie lubų, gipsinės amforos, hamamai, freskos bei "provancas"daugiabučiuose (
) ir barokas iš MDF.
Nu bet kartais tai kažkaip "įsiklijuoja". O kartais - nei bėk, nei rėk.
Vat ir tie ledai. Logiškai skamba nieko (šviečia, taupo), Nu praktiškai - niekur netinka, ir nieko aš su jais nesugalvoju, kas nebūtų kaimo šokių klubo lygio...
O burbuliuojantis diedas irgi ne kažką...
Vat ir išsivyniok, kad gudrus
nu tai jei vyras pedantas, jūs pasiūlykite tą LED juostą šiaip pridėti ir ją įjungti. Dar nėra sienos, kuri būtų atsilaikius prieš tokį apšvietimą. Kalnai/pakalnės garantuoti. Nu ir pabaksnokite vyrui, gal atauš?
ir dar. Tuos ledus nebūtina slėpti po lubų apvadais. tegu apvadai sau, o LED (jeigu tikrai tikrai jie privalo būti) tegu susideda į atskirą savo profilį. Nei tada jums dulkės ten kaupsis, nei ten priežiūros kažkokios labai daug reiks. Nu ir nejungti jų galima ... bet jeigu įjungsi - tai naktinis klubas garantuotas
o nebūna naktinio klubo in provance?
o pas jus planuoja įsikurti spalvoti LED ar tik vienos spalvos, baltos?
aj, dar jie gali būti reguliuojami, tai yra jų stiprumas šviečiant gali reguliuotis. Tai tada juos galima dar ir padaryti, jog jie vos vos šviestų. Gal tai dar nebus taip blogai? Paklauskite vyro.
tik neužsileiskite, kad jie būtų neatsiejama dalis nuo pagrindinio apšvietimo.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2016 09 01, 19:26)
as tai apie dulkes labiausiai galvoju siuo atveju
.
Jei nejungti, tai kam reikia isleisti kruva pinigu, papildomo darbo irengiant ir papildomo darbo valant?
Galima i tuos klausimus logiskai atsakyti
?
Laida gal imanoma (isitikinusi kad imanoma) ir kitaip uzmaskuoti, o gal kada jis ten ir visai pravers.
nu pvz pas mus įrengė dėl vaikų. Jie įsijungia, jiems smagu. Jie ten turi savo naktinį klubą. Man nepatinka, aš išjungiu. Teisybės dėlei, reikia pasakyti, kad ten, kur LED, tai pas mus provansu nekvepia, gal dar ir todėl ten jie nu kažkaip apsigyveno?
bet su klasikiniu interjeru LED perimetrinis apšvietimas kažkaip, nežinau