Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(TuDa @ 2016 08 31, 21:09)
4u.gif http://ogrodowymarke...l/c/Fontanny/18
Tik nežinau iš kur MamaGabi pirko. Jų pilna Lenkija biggrin.gif

Aciu TuDa aciuks.gif tikrai pilna Lenkija drinks_cheers.gif bet vat kai reikia issirinkti nei vienas netinka schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 08 31, 22:37)
Tų gipsinių visokių baibokų tai tikrai pilna Lenkija - tik nežinau, ar visi gamintojai tinklapius turi. Bet jeigu tiesiog važiuoji kokiu nors kitu klausimu, ten tipo į Malborko pilį ar į Varšuvą - tai pravažiuoji tokių gamyklų ne vieną.
Tik va, niekada nekilo noras užeit pažiūrėt, kiek tai kainuoja, nes labai labai ne mano stilius tatai.

Man kažkaip atrodo, kad lengviausia tai rasti - paprašyti kokių žmonių, kas darbo reikalais važiuoja per Lenkiją, kad nužiūrėtų kokį kromelį arčiau sienos.

Yra ir ne gipsiniu, bet is cemento islietu. Man atrodo ju daugiau anoj Varsuvos pusej link Vokietijos... Turbut ten poreikis didesnis...
Atsakyti
Ar tiesa, kad tos ofisines ant ratuku kedes braizo grindis net ir per kilimeli? g.gif nu niekaip neissirenku darbo kambariui kedziu rolleyes.gif kiek isbandziau visos tokios kietokos man palygint su tomis ant ratuku...
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 08 31, 23:00)
tikrai pilna Lenkija drinks_cheers.gif bet vat kai reikia issirinkti nei vienas netinka schmoll.gif

Va va...cia sakyciau yra svarbiausias momentas, kad fontanas atitiktu aplinka, kurioje jis bus.
Perlengti lazda galima labai greitai rolleyes.gif ir tikrai ne prie kiekvieno namo apskritai tinka toks daiktas, jo dydis, forma, tematika ar net spalva...
As asmeniskai irgi ilgai svarciau ar ne per daug iissaukianciai jis atrodys prie mano pakankamai klasikinio namo, todel didesnio, masyvesnio, pompastiskesnio tikrai nebuciau ryzusis, o va stai nediduka, be dideliu vandens ciurksliu (tik varvanti/ciurlenanti) sau leidau smile.gif Pacia tema su varlemis irgi rinkausi su mintim, kad geriau tegu tai buna sypsena keliantis uzmanymas nei pretenzija i Gintaro rumus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 08 31, 23:00)
Aciu TuDa aciuks.gif  tikrai pilna Lenkija drinks_cheers.gif bet vat kai reikia issirinkti nei vienas netinka schmoll.gif
Papildyta:

Yra ir ne gipsiniu, bet is cemento islietu. Man atrodo ju daugiau anoj Varsuvos pusej link Vokietijos... Turbut ten poreikis didesnis...

Ajira, jei reikia UK, tai tikrai ne karta esu macius ebay.co.uk anktikvariato skyriuj senoviniu, ketaus, net zalvariniu, kas mano galva simta kart geriau nei cementas.
Yereikia tik pamedzioti :P
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 01, 08:20)
Ar tiesa, kad tos ofisines ant ratuku kedes braizo grindis net ir per kilimeli? g.gif nu niekaip neissirenku darbo kambariui kedziu rolleyes.gif kiek isbandziau visos tokios kietokos man palygint su tomis ant ratuku...

Bent jau mūsų buvusias pušines tai jos sudrožė net per tą tokį specialų plastikinį kilimuką. Tipo, apsauga. Šūdas, ne apsauga... Kita vertus, pačios grindys irgi ne kitu žodžiu apibūdinamos.

Dabar parketas, taigi nutariau dėti tas plastikines apsaugas, tipo:
http://imuperku.lt/a...rindu-kilimelis

Ir dar ant viršaus - kokį kilimuką, nes tas plastikas stipriai bjaurus.

Kėdes ant ratukų man čia neseniai visos darniai iškritikavo. Aš pati sutinku, kad grožio mažai, ir jei man ten reiktų sėdėt kelias valandas dienoj, imčiau gražias :D Bet kai žmogus momentais tikrai daug dirbi, patogumas ima viršų, ir išsirenki tas specialias biuro...
Papildyta:

Mergos, dar pakalbam apie lubų apvadus ir LEDus, kaip ir kalbėjom, bet kaip ir neapsiprendžiau :D

Kaip jau minėta, mano dieds yra radikaliai už led. Jis inžinierius, sritis prie elektros, ir led jam atrodo šviesi žmonijos ateitis. Man tuo tarpu tai atrodo riboto panaudojimo ir riboto grožio reikalas, kuriuo dažnai piktnaudžiaujama čeburekinėse ir panašiose įstaigose.

Sakykitės prašom - kaip jus asmeniškai atrodo - ar ledas, įmontuotas į lubų apvadą, yra absoliučiai neginčijamai rubliovka style, ir su tokiom lubom gali jaustis kaip visiškas Grybaitės klientas su pretenzijom į Versalį blokiniam daugiabuty, ar yra kokių nors variantų, kada tai atrodo nors pusė bieso?

Tipo tokie kokie nors: http://www.decors.lt...05-led-profilis

Kodėl klausiu. Nes kaip jau sakiau, dieds reikalauja, o pas mus visai netyčia idealiai eina tokį daryt. O priešingu atveju, jeigu tokio nedaryt, tai palubėj reikia kabint kažkokį bra, nes iš sienos kyšo laidas, o kambary yra du tokie, nevienodam aukšty, ir man tai kelia siaubą. Taigi vieną elektros laidą panaudojus ledams, nušaučiau du zuikius - diedas nurimtų, o man nereiktų sukti galvos dėl vieno bra.

Kita vertus, nesu tikra, kas baisiau, bra palubėj ar tas led apvade lotuliukas.gif Šviečia jis neblogai, žinau, diedas pakabino bandomąjį. Nu bet ar neperspausiu aš su juo, jo majo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 rugsėjo 2016 - 13:03
QUOTE(Noa @ 2016 09 01, 13:02)

dėl kėdžių - dėkite gumuotus ratukus. Jie brangesni, bet pasiteisino. Nebereikia jokių plastikų, kilimėlių ir pan. Tik ne pačius pigiausius.

dėl LED - darykite saliamonišką sprendimą - tuos LED profilius sumontuokite/sukiškite/paslėpkite taip, kad jie matytųsi tik užlipus ant taburetės, visiškai priglaudus galvą prie sienos ir dar užmerkus vieną akį lotuliukas.gif Tada jų nesimatys ir jie niekaip neįtakos interjero. O prireikus juos galite įžiebti ir pasiįvairinti nuotaiką kambary. Arba pasipildyti šviesos, jei reikia. Nors mane jie irgi erzina nerealiai, bet prisikabinėjom kaip čeburikinėj lotuliukas.gif O ten, kur šviestuvai buvo su LED lempom, jau visas baigiu išmesti ir pasikeisti į halogenines. Bet halogeninių juostų dar nepadarė. Va kai padarys - mesiu lauk ir LED juostas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 01, 14:02)

Sakykitės prašom - kaip jus asmeniškai atrodo - ar ledas, įmontuotas į lubų apvadą, yra absoliučiai neginčijamai rubliovka style, ir su tokiom lubom gali jaustis kaip visiškas Grybaitės klientas su pretenzijom į Versalį blokiniam daugiabuty, ar yra kokių nors variantų, kada tai atrodo nors pusė bieso?

dedant led i apvadus, nesbarbu kur jis svies ar i lubas ar i siena, jis isryskins visus to ploto nelygumus jei tokie yra, todel turit but tikra, kad ju ten nera, kiaip negalesit ziuret ten be nervu
Atsakyti
Vat nelygumai man pofig... Be to, man regis, ten pusė bieso tas lygumas.
Man idėjiškai svarbu, kad nenusivažiuot į lankas.
Jei techniniai klausimai nespaustų, o sutuoktinis spaustų - kas iš jūsų sutiktumėt tai turėti savo namuose? :D
Ir kiek turėtų primokėti? :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 rugsėjo 2016 - 14:01
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 01, 13:51)
dedant led i apvadus, nesbarbu kur jis svies ar i lubas ar i siena, jis isryskins visus to ploto nelygumus jei tokie yra, todel turit but tikra, kad ju ten nera, kiaip negalesit ziuret ten be nervu

kenčiat nuo alergijos truputi nelygiom sienom/lubom? Nu matosi jos, nu nelygios šiek tiek, įtrūkusios vietom ir ką?
ir grindys šiek tiek nelygios, ir tarpai tarp lentų atsiradę, ir plytelės truputi nesueina, ir stalčius šiek tiek netobulai užsidaro. Bet dėl to juk gyvenimas nesustoja? rolleyes.gif
aš tai nesuku dėl to plaučių. O gal mano sienos specialai taip "dekoruotos". va taip lygiai, bet ne visai lotuliukas.gif su nedideliais kalniukais ir duobutėm lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 09 01, 14:00)
Man idėjiškai svarbu, kad nenusivažiuot į lankas.
Jei techniniai klausimai nespaustų, o sutuoktinis spaustų - kas iš jūsų sutiktumėt tai turėti savo namuose? :D
Ir kiek turėtų primokėti? :D

mes jau turim lotuliukas.gif ir sutikimo neklausė. Ir neprimokėjo. Atvirkščiai - išleido pinigus biggrin.gif Va taip tik pokšt, ir sudėjo. Be teisės vetuoti. Gerai tiek, kad kol neįjungei, tai ir nežinai, kad ten kažkoks LED užsipasislėpęs egzistuoja lotuliukas.gif Svarbu, jog tai nebūtų pagrindinis apšvietimas. Nes tada turėsit pastoviai laikyt įjungtą. Jeigu tai yra tik foninis/nuotaikos apšvietimas - tai dar pusė bėdos 4u.gif Nejungi ir nesimato jo.
Atsakyti
Vat apie tai, kad galima jų nejungti, aš visai nepagalvojau :D
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 01, 15:00)

o man - ne, bet cia nuo zmogaus priklauso, matyt su pedantu vyru gyvendama supanasejau, kazkada puse nakties kankinaus, uzmigt negalejau, nes miegamojo spinta buvo palikta atidaryta, kol prisiverciau is siltos lovytes islipt ir uzdaryt, o apie sienu, lubu nelygunus tai isvis nesneku, jau verciau lempos nejungsiu, bet neziuresiu i duobes ir gumbus.
Atsakyti
Blin, nėra nelygumų, lubos plokšte išlygintos :D O ir px man, atvirai pasakius, pas mane vyras irgi pedantas, bet aš tai priešingai, meniškas žmogus ir nejaudina manęs visokie dalykai nekoncepciniai :D

Apie apvadus su LED pasakykit :D
Atsakyti