QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 01, 08:20)
Ar tiesa, kad tos ofisines ant ratuku kedes braizo grindis net ir per kilimeli?
nu niekaip neissirenku darbo kambariui kedziu
kiek isbandziau visos tokios kietokos man palygint su tomis ant ratuku...
Bent jau mūsų buvusias pušines tai jos sudrožė net per tą tokį specialų plastikinį kilimuką. Tipo, apsauga. Šūdas, ne apsauga... Kita vertus, pačios grindys irgi ne kitu žodžiu apibūdinamos.
Dabar parketas, taigi nutariau dėti tas plastikines apsaugas, tipo:
http://imuperku.lt/a...rindu-kilimelis
Ir dar ant viršaus - kokį kilimuką, nes tas plastikas stipriai bjaurus.
Kėdes ant ratukų man čia neseniai visos darniai iškritikavo. Aš pati sutinku, kad grožio mažai, ir jei man ten reiktų sėdėt kelias valandas dienoj, imčiau gražias
Bet kai žmogus momentais tikrai daug dirbi, patogumas ima viršų, ir išsirenki tas specialias biuro...
Papildyta:
Mergos, dar pakalbam apie lubų apvadus ir LEDus, kaip ir kalbėjom, bet kaip ir neapsiprendžiau
Kaip jau minėta, mano dieds yra radikaliai už led. Jis inžinierius, sritis prie elektros, ir led jam atrodo šviesi žmonijos ateitis. Man tuo tarpu tai atrodo riboto panaudojimo ir riboto grožio reikalas, kuriuo dažnai piktnaudžiaujama čeburekinėse ir panašiose įstaigose.
Sakykitės prašom - kaip jus asmeniškai atrodo - ar ledas, įmontuotas į lubų apvadą, yra absoliučiai neginčijamai
rubliovka style, ir su tokiom lubom gali jaustis kaip visiškas Grybaitės klientas su pretenzijom į Versalį blokiniam daugiabuty, ar yra kokių nors variantų, kada tai atrodo nors pusė bieso?
Tipo tokie kokie nors:
http://www.decors.lt...05-led-profilis
Kodėl klausiu. Nes kaip jau sakiau, dieds reikalauja, o pas mus visai netyčia idealiai eina tokį daryt. O priešingu atveju, jeigu tokio nedaryt, tai palubėj reikia kabint kažkokį bra, nes iš sienos kyšo laidas, o kambary yra du tokie, nevienodam aukšty, ir man tai kelia siaubą. Taigi vieną elektros laidą panaudojus ledams, nušaučiau du zuikius - diedas nurimtų, o man nereiktų sukti galvos dėl vieno bra.
Kita vertus, nesu tikra, kas baisiau, bra palubėj ar tas led apvade
Šviečia jis neblogai, žinau, diedas pakabino bandomąjį. Nu bet ar neperspausiu aš su juo, jo majo?