Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(Lyn @ 2016 08 31, 12:46)
o  dabar visai  nesuprantu-  tai tie  patys  apvadai  yra  ir  plintusai t.y. dedasi  ne  tik   ant  lubu   ir  sienu  jungties ,  bet   ir  ant  sienu  - grindu ?

Apvadai yra:
1) lubu;
2) sienu;
3) grindu (dar vadinami plintusais)
Cia esminis ju skirtumas - kur jie bus dedami smile.gif

QUOTE(AJIRA @ 2016 08 31, 13:41)
grožis thumbup.gif  ir labai pigiai, esu pirkus zymiai mazesni ir panasiai kainavo, noriu ir as tokio bigsmile.gif dabar sakykit kur Lenkijoj pirkote bigsmile.gif

Sikart nesidalinsiu - leiskite tureti savu paslapciu mirksiukas.gif
Internete viska galima rasti, tik darbo teks ideti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 31 rugpjūčio 2016 - 13:09
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 31, 14:08)
Apvadai yra:
1) lubu;
2) sienu;
3) grindu (dar vadinami plintusais)
Cia esminis ju skirtumas - kur jie bus dedami smile.gif

aciu :) man reikia lubu ir grindu :) kaip supratau luboms vis gi gal geriausia poliuretana rinktis, tik kaip tada su vonios lubomis, jei jis bijo dregmes, ka tada geriausia rinktis? ir reikia grindu apvadu - mediniu.

bandyciau rinktis Lenkijoje, bet ale neturiu kur laikyt iki kol ju prisireiks.
Papildyta:
nu va kalbejau tik ka su kolege- ji susidejo gipsinius apvadus - bent jai pardaveja rekomendavo rinktis gipsa, nes sake poliuretanas labai graziai atrodo sudejus, o nuo saules traukiasi ir geltonuoja
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 08 31, 14:25)
nu  va  kalbejau  tik ka  su kolege-  ji susidejo  gipsinius  apvadus -  bent  jai  pardaveja  rekomendavo  rinktis  gipsa,  nes sake  poliuretanas  labai  graziai  atrodo sudejus,  o  nuo saules  traukiasi  ir  geltonuoja

O ta pardaveja kuo prekiauja? Gipsiniais? Jei prekiauja ir poliuretanu, tai kam - jei pagal ja jis toks su..das rolleyes.gif Arba isvis neskiria poliuretano nuo putoplasto/putupolistirolo, kuris yra minkstas ir geltonuoja...
10 metu turejau poliuretaninius - nei susitrauke, nei pagelto, taip kad nereikia lia lia biggrin.gif Visas svietas juos seniai klijuoja ir vargo nemato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 31 rugpjūčio 2016 - 13:45
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 31, 14:41)
O ta pardaveja kuo prekiauja? Gipsiniais? Jei prekiauja ir poliuretanu, tai kam - jei pagal ja jis toks su..das rolleyes.gif Arba isvis neskiria poliuretano nuo putoplasto/putupolistirolo, kuris yra minkstas ir geltonuoja...
10 metu turejau poliuretaninius - nei susitrauke, nei pagelto, taip kad nereikia lia lia biggrin.gif Visas svietas juos seniai klijuoja ir vargo nemato.

ane ? kaip suprantu botto pardaveja.... arba dizainere ( baisiai garsi:)))
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 08 31, 14:52)
ane  ?  kaip  suprantu  botto pardaveja....  arba  dizainere  (  baisiai  garsi:)))

Niu va jums ir atsakymas biggrin.gif Daug gipso parduoda, daug jo naudoja interjeruose (paprastai puosniuose/prabangiuose) tai ir garsi ir turbut turtinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 31, 14:08)

susirasiu bigsmile.gif paslaptis tai paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 31, 13:01)
Nezinau nezinau ar galima pirkti buitine technika taip is "kazkur" ir be jokiu garantiju unsure.gif Koki skudura, batus ar lempa - gal..., o cia juk buitinis prietaisas, jame daug kas gali veikti/neveikti.
Papildyta:
Va smile.gif Kva kva kva lotuliukas.gif

as nebijau rizikuot, ne karve kainuoja, raso, kad nauja, o jei dar viskas liuks, tai galima sakyt jog uz dyka

Tavo kvakva man patinka thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2016 08 31, 16:54)
susirasiu  bigsmile.gif paslaptis tai paslaptis biggrin.gif

Nepergyvenk Ajira, tuom mes jos paslapti issifruosim.

Buvo momentas pries koki men. kai vienam anglijos aukcione ju papigiai buvo (keliasdesimt iskart pardavinejo), bet kol man nereik, nepirkau, gal veliau gailesiuos kai prireiks.

Bet gerai paieskojus - tikrai galima perliuku rast uz gera kaina.
Va, Mamai Gabi pasiseke ir tyli, nenori, kad ir mes pigiai turetume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 31, 18:45)
Va, Mamai Gabi pasiseke ir tyli, nenori, kad ir mes pigiai turetume  lotuliukas.gif

Aha, sikart gaila viska ištriesti, nes tikrai knisausi ilgai ir nuobodziai, kol suradau tongue.gif, todel ant leksteles nepateiksiu mirksiukas.gif
Pigumas cia niekuo detas - man taip sakoma 'dzin', jei rasit pigiau - tik valio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 31 rugpjūčio 2016 - 18:40
QUOTE(AJIRA @ 2016 08 31, 15:54)
susirasiu  bigsmile.gif paslaptis tai paslaptis biggrin.gif

4u.gif http://ogrodowymarke...l/c/Fontanny/18
Tik nežinau iš kur MamaGabi pirko. Jų pilna Lenkija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 23, 14:32)
Lenkai: http://mozaikaparkie...ozdobna-10-mm/3

Paieškos žodžiai: "parkiet pałacowy dąb, mozaikę pałacową"
----
Dar: http://sklep.produkc...ozaika-palacowa

------

Allegro, metriniai, kaina 285 zl/kv.m. (245 - perkant 100 kvadratų) http://allegro.pl/pa...6427997141.html

----
Raštas nieko ypatingo, bet turės šakų ir su p er klaina http://mozaikaparkie...alna-standard/3

ACIUUUU 4u.gif 4u.gif 4u.gif Uz tokia kaina jau ir gamintis galima thumbup.gif

Kaip tik ziemos sezonu reiks vyra paruosti minciai, kad lauke valgomo stalo su kedem neuztenka,reikia ir minkstu baldu su kavos staliuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 31, 18:45)

Nepergyvenk Ajira, tuom mes jos paslapti issifruosim.

Buvo momentas pries koki men. kai vienam anglijos aukcione ju papigiai buvo (keliasdesimt iskart pardavinejo), bet kol man nereik, nepirkau, gal veliau gailesiuos kai prireiks.

Va, Mamai Gabi pasiseke ir tyli, nenori, kad ir mes pigiai turetume  lotuliukas.gif

Oi tikrai nepergyvenu, yra labai daug prekybvieciu Lenkijoje pakelese... daug esu prisipirkus vazonu... bet visos uz Varsuvos ...
Bet bandysiu ieskot ieskot tu perliuku uk...
Atsakyti
Tų gipsinių visokių baibokų tai tikrai pilna Lenkija - tik nežinau, ar visi gamintojai tinklapius turi. Bet jeigu tiesiog važiuoji kokiu nors kitu klausimu, ten tipo į Malborko pilį ar į Varšuvą - tai pravažiuoji tokių gamyklų ne vieną.
Tik va, niekada nekilo noras užeit pažiūrėt, kiek tai kainuoja, nes labai labai ne mano stilius tatai.

Man kažkaip atrodo, kad lengviausia tai rasti - paprašyti kokių žmonių, kas darbo reikalais važiuoja per Lenkiją, kad nužiūrėtų kokį kromelį arčiau sienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 31 rugpjūčio 2016 - 21:38