QUOTE(mamagabi @ 2016 08 30, 19:54)
Kalbant aie lenkus - nugis kaip gali pas juos nevaziuoti, jei as parsiveziau savo fontana uz 120eu, o pas mumis jis kainuoja 310eu
Skridau kaip bite Dar ir tvora pakeliui prigriebiau
Skridau kaip bite Dar ir tvora pakeliui prigriebiau
parodyk fontana
su varlemis???
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 30, 20:03)
Kuo didesnis lubų plotas - tuo stambesni apvadai turėtų būti, o esant aukštoms sienoms dar atitinkamai platesni.
turi omeny, kad tuo daugiau ant lubu uzeit turi?
tarkim man graziau kai apvado aukstis koks 15cm, o ant lubu uzeina tik kokius 9.
Tai jei vonios kambarys ±9-10m2, o sienos 3m, tai kokio dydzio tas apvadas tuetu but?
Ir kodel vieni placiai ant lubu uzeina, kiti maziau?
Asmeniskai man atrodo, jog tas, kuris ant lubu uzeina - sumazina kambario plota ir padidina sienu auksti, gal klystu?
QUOTE(Cobre @ 2016 08 30, 18:15)
Pas Vida777 ne taip padaryta?
pas mane nuo kampinio apvado 25 cm atstumu ant lubu eina dar siauras 2cm.
Kadangi kambarys neaukstas ir labai didelis, man reikejo ne masyvaus, o isskaidyto apvadavimo.
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 30, 22:03)
Asmeniskai man atrodo, jog tas, kuris ant lubu uzeina - sumazina kambario plota ir padidina sienu auksti, gal klystu?
priklausomai kokia spalva dazytas - sienu ar lubu.
Diskusija del sienu apvadu vyksta,aciu atsakiusiom diskusija seku Aktualu kokio aukscio rinktis standartinio aukscio sienom. Kiek supratau geriausiai atrodytu 9cm?
Dar domina grindjuostes. Kur ir kokias pirkti bei kaip pigiau gautusi. Jei pirkti medines ir nusidazyti patiems (jei patiems dazyti,tai su kuo ). Ar pvz.geriau uzsakyti,kad kas pagamintu? O gal kokiu kitokiu geru variantu yra?
Dar domina grindjuostes. Kur ir kokias pirkti bei kaip pigiau gautusi. Jei pirkti medines ir nusidazyti patiems (jei patiems dazyti,tai su kuo ). Ar pvz.geriau uzsakyti,kad kas pagamintu? O gal kokiu kitokiu geru variantu yra?
QUOTE(sindija @ 2016 08 31, 02:36)
Diskusija del sienu apvadu vyksta,aciu atsakiusiom diskusija seku Aktualu kokio aukscio rinktis standartinio aukscio sienom. Kiek supratau geriausiai atrodytu 9cm?
Aš rašiau savo nuomonę apie mažus kambariukus, iki 8-10 kv.m. dideliems reiktų platesnių.
QUOTE(Lyn @ 2016 08 31, 07:36)
o kaip jungiasi tie apvadai ? reikia dar pirkti kazkokius jungimo elementus ?
Klijuojami specialiais klijais ir tada glaistomi ir dažomi kartu su sienom ir lubom.
QUOTE(femme @ 2016 08 31, 09:23)
Klijuojami specialiais klijais ir tada glaistomi ir dažomi kartu su sienom ir lubom.
o geras, galvojau jie jau visai gatavi. O tai dazomi lubu spalva ar kokia ?
QUOTE(Lyn @ 2016 08 31, 09:26)
o geras, galvojau jie jau visai gatavi. O tai dazomi lubu spalva ar kokia ?
Kaip tik pageidaujat ir kokio efekto norit.
Tradiciškai lubų spalva.
Ojetus, dar apvadai. Aš išvis galvoju - ar man jų reikia? Mat, pas mane lubose visiškas bardakas. Namas senovinis, daugybę kartų perstatytas, lubų lygiai net vienoj erdvėj skiriasi - yra ir aukštų vietų virš 3 m, o yra ir visai žemų, kaip daugiabutyje.
Suprantama, kaip dėti tuos apvadus aiškioj keturkampoj patalpoj... O kur neaiški? Kur lygiai skiriasi? Nedėt? Dėt kai kur? Gal kas turit kokių paveiksliukų, kaip tas aplamai daroma.
Dar, šitąjį anąjį. Pas mus baltos sienos. Išdažytos. Atsitempiam tuos apvadus. Ar juos perdažyt ir tada sabačint į vietas, ar pirma prisabačint, paskui dažyt su pendzeliu, ar išvis nieko nedaryt, nes vis viena balti gi?
Suprantama, kaip dėti tuos apvadus aiškioj keturkampoj patalpoj... O kur neaiški? Kur lygiai skiriasi? Nedėt? Dėt kai kur? Gal kas turit kokių paveiksliukų, kaip tas aplamai daroma.
Dar, šitąjį anąjį. Pas mus baltos sienos. Išdažytos. Atsitempiam tuos apvadus. Ar juos perdažyt ir tada sabačint į vietas, ar pirma prisabačint, paskui dažyt su pendzeliu, ar išvis nieko nedaryt, nes vis viena balti gi?
QUOTE(Lyn @ 2016 08 31, 06:36)
o kaip jungiasi tie apvadai ?
kaip tapetai.
Atsimatuojat ilgi, nupjaunat, kampus (priklausomai vidinis ar isorinis) uzleidziat arba nusklembiat, jei be rasto, duriat paprastai viena su kitu, jei su rastu, sekanti pjuvi darot toje vietoje, kad atitiktu rasta.
Sudurimo vietas uzglaistote, nuslifuojate ir pabaigoje viska nudazote pasirinkta spalva.
QUOTE(Noa @ 2016 08 31, 09:54)
.
Nedažyt neišeis, nes ir mikro tarpelius reiks užglaistyt ir išsiteplios pjaustant ir klijuojant, o ir vaizdas jų nedažytų toks plastikinis.