Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(Cobre @ 2016 08 30, 18:53)
dekui, manau, kad jei sienos baltos, tai didesni butu geriau. ziuresim, i kiek sutilpsiu :)
gipsiniai? nes jei ne, tai neisgasdinsi, pirkom juk jau anksciau.  Gali gal foke kokia rasti, kur matytusi?  nes apziurejau kur tamsus koridorius, bet prie tamsiu sienu vienaip atrodo, o gal turi prie sviesiu?

Sakai neisgasdinsiu? biggrin.gif Nu ok - lazdos (2,4m) kaina 195lt
http://www.decors.lt...bu-apvadas-p849

Vaizdas:
user posted image

Foto sena. Spintele telikui pasikeiciau (dabar moderni) - laidu gyvatyno nebesimato!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 30 rugpjūčio 2016 - 18:32
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 30, 18:59)

tiesą sakant foto realaus vaizdo neatskleidžia - tiek erdvės aukščio nesimato, tiek ir apvadų masyvumo. Patikėkit, jie milžiniški! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 30, 17:56)
o kodėl? jos gi ir yra ta vieta, kuri matosi rolleyes.gif

Femme, as juk suprantu viska, ka parasei - sedziu ir pries akis saviskius matau. tik man tikrai esme kokio aukscio juos pirkti, kiek jie ant sienos uzeis. o kiek ant lubu uzsides ir koks kampas gausis, man groziui nelabai itakoja. Mano uzeina ant lubu nedaug ir man tai visai netrukdo. pas ka maciau, kad uzeina daugiau, irgi grazu. Klausiu tik to, kas mane domina, kam izambines idomu, lai gilinasi mirksiukas.gif

QUOTE(mamagabi @ 2016 08 30, 17:59)
Sakai neisgasdinsiu? biggrin.gif Nu ok -  lazdos (2,4m) kaina 195lt

neisgasdinai schmoll.gif kainas vis dar pamenu :)
As bandysiu skaiciuot, kiek gaunasi platus ir siauresni su papildomu siauru apvadu ant sienos. gal kazkaip prasisukciau pigiau :) Aisku, kad tai jau bus kas kita, bet bendras vaizdas turetu buti visai padorus. Pas Vida777 ne taip padaryta?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 08 30, 18:55)
Kalbu jei pirkti nuomojamu  adresu

O jiems svoris svarbiausias rodiklis? Ir visai nesvarbu, kad atvaziuos pvz. du kubai? g.gif Esu susidurusi tik su mazais siuntinukais, tai labai komentuoti apie tokius nemazus siuntinius ir negaleciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 30 rugpjūčio 2016 - 18:29
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 30, 19:28)
O jiems svoris svarbiausias rodiklis? Ir visai nesvarbu, kad atvaziuos pvz. du kubai? g.gif Esu susidurusi tik su mazais siuntinukais, tai labai komentuoti apie tokius nemazus siuntinius ir negaleciau smile.gif

Svarbu svoris ir krastiniu ilgis - bent eshopwedrop. Idomu kaip tu lenkisku apvadunkokybe
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 08 30, 19:32)
Svarbu svoris ir krastiniu ilgis - bent eshopwedrop. Idomu kaip tu lenkisku apvadunkokybe

Manau, kad kokybe tokia pati kaip ir Lietuvoje parduodamu. Lietuviai ju gi negamina, atsiveza...gal net is tu paciu lenku rolleyes.gif
Jei gaminys is poliuretano, tai jis tvirtas.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 30, 19:10)
Patikėkit, jie milžiniškibiggrin.gif

Tai gi va thumbup.gif
As ir sakau mergiotems, kad 15cm pats gazas biggrin.gif, net ir 12x12 sueitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 30, 19:42)
Manau, kad kokybe tokia pati kaip ir Lietuvoje parduodamu. Lietuviai ju gi negamina, atsiveza...gal net is tu paciu lenku rolleyes.gif
Jei gaminys is poliuretano, tai jis tvirtas.

Bet geriau gipsas atrodo?

Ir vonioje dedate apvadus?
Atsakyti
Kalbant aie lenkus - nugis kaip gali pas juos nevaziuoti, jei as parsiveziau savo fontana uz 120eu, o pas mumis jis kainuoja 310eu doh.gif
Skridau kaip bite lotuliukas.gif Dar ir tvora pakeliui prigriebiau lady.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 08 30, 19:49)

Gipsas ir poliuretanas atrodo vienodai, pas mane yra ir tokių ir tokių. Gipsiniai dar ir trūkinėja kartu su sienom, o vat poliuretaniniai - ne.
Yra dar tie minkštieji polistireniniai, tie tai neverti dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 08 30, 19:49)

Ne - pagal mane tai mitas mirksiukas.gif Atrodo visi vienodai...net ir paciupinejus galima zmogu apgauti...O kas gi juos ciupines palubyje?

Taip smile.gif Jie gi beveik plastikiniai ir dar nudazomi, kas irgi apsaugo...
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 30, 19:59)
Ne - pagal mane tai mitas mirksiukas.gif Atrodo visi vienodai...net ir paciupinejus galima zmogu apgauti...O kas gi juos ciupines palubyje?

Taip smile.gif Jie gi beveik plastikiniai ir dar nudazomi, kas irgi apsaugo...

Hmmm buvau isitikinusi, kad gipsiniu reik, dabar gaunasi, kad ne gipsiniai gal ir geriau :))6
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 30, 19:49)
Tai gi va thumbup.gif
As ir sakau mergiotems, kad 15cm pats gazas biggrin.gif, net ir 12x12 sueitu smile.gif

Dar labai priklauso nuo kambario dydžio - mažose kamurkėse standartinio 2.7-2.8 aukščio tai man ir 12 per stambūs - pvz. pas mus kokių 10 kv.m. vonioj 12 cm apvadas labai jau išraiškingai atrodo, skalbykloj turiu gal 9 cm - pats tas.

Kuo didesnis lubų plotas - tuo stambesni apvadai turėtų būti, o esant aukštoms sienoms dar atitinkamai platesni.
Atsakyti