O aš tai kartą tikrai per didelį esu nupirkus. Vaikų kambariui, bumbulą tokį. Atrodė kaip mėnulis, natūralus, įstrigęs tam vaikų kambary Tas tai nieko dar būtų, bet plius visi galvas daužėsi... Gerai, kad plastikinis, nei jam nieko, nei galvoms nieko
paziurejau siandien, patalpoj kur tuodu kabinsiu, per dideli tikrai nebus, nes ±60m2 bendra erdve ir sviestuvai turetu kaboti virs pailgo didelio stalo, tai manau jog vieno ten butu mazoka, o du isispaisys idealiai
kazkas tokio
kazkas tokio
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 27, 22:45)
paziurejau siandien, patalpoj kur tuodu kabinsiu, per dideli tikrai nebus, nes ±60m2 bendra erdve ir sviestuvai turetu kaboti virs pailgo didelio stalo, tai manau jog vieno ten butu mazoka, o du isispaisys idealiai
kazkas tokio
kazkas tokio
Koks jų skersmuo ir kokio ilgio stalas planuojamas?
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 27, 22:45)
kazkas tokio
kazkas tokio
Sveikos.Skaitau šitą temą jau senokai.Labai gražiai kuriatės,o mes dar tik paieškose viso grožio.
MamaSandra,gal galit pasakyt ,kur užsakinėjat šviestuvus?
Be galo gražus man šitas stlius,provansas ir klasika,bet vyrui viskas baisu,ką parodau jam tik modernas,kaip reiks palenkt nžn.
QUOTE(femme @ 2016 08 28, 07:26)
Koks jų skersmuo ir kokio ilgio stalas planuojamas?
skersmuo 60
dabar mano pietu stalas 1m*2m (dar prasiilgina 0,5m), bet noreciau kiek masyvesnio, gal 1,2*2,5
Papildyta:
QUOTE(FREEJA @ 2016 08 28, 08:18)
pasakysiu - stebuklingam ebay.com
sakyciau labai norint ir modernui sie tiktu, nes gaubtas lyk klasikinis, o visos sakos - nikeliuotos, kaip ir link moderno
Papildyta:
Femme, gal gali pasakyt, kur davei dazu koda, su juo ir lubas dazei?
Galvoju kaip atrodytu jei sienos ir lubos pieno baltumo, o dar plintusai palei lubas
Bert akinancio, melsvo baltumo visai nenoriu...
Kiek pamenu, Femme sakė, kad tinka jos balta viskam, nors luboms, nors plintusams
QUOTE(Noa @ 2016 08 28, 18:29)
Kiek pamenu, Femme sakė, kad tinka jos balta viskam, nors luboms, nors plintusams
Tinka tikrai viskam - bet norint išryškinti apvadus ir lubas galima dėti tiesiog baltą, tada žiūrint į lubų ir sienų sandūrą sienos atrodys vos vos gelsvos, nes ta spalva turi lašą geltonos.
Lubos niekada nebus akinančiai baltos, ant jų kitaip krenta šviesa, nei ant sienų.
Pas mus namie dabar taip, tai man gražu, kad apvadai ir lubos baltesnės, bet specialiai nežiūrėdamas to gal ir nepamatysi.
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 28, 17:53)
Galvoju kaip atrodytu jei sienos ir lubos pieno baltumo, o dar plintusai palei lubas
Bert akinancio, melsvo baltumo visai nenoriu...
Neutrali balta ir bus neutrali, kad melsvumas lįstų, Jums kokios S0502-B reikia
Man dizainerė buvo briedą užmetus - tipo viską viena spalva dažom, o ji tonu tamsesnė, nei pas Jus ir femme. Kadangi abejojau stipriai - ar tai googlinau, ar tai čia klausiau, neatsimenu, bet atsakymas buvo, kad vienas tonas ilgainiui užknisa ir slegia.
QUOTE(femme @ 2016 08 28, 20:48)
Tinka tikrai viskam - specialiai nežiūrėdamas to gal ir nepamatysi.
as vien del darbo eigos ir paprastumo - dazyt viena spalva daug paprasciau - maziau plintusus saugot reikia, juo labiau, kad dazytoja as pati, tai noriu darba pasilengvint
p.s. pastebejau, kad grizo seni veidukai
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 08 28, 21:22)
Neutrali balta ir bus neutrali, kad melsvumas lįstų, Jums kokios S0502-B reikia
Man dizainerė buvo briedą užmetus - tipo viską viena spalva dažom, o ji tonu tamsesnė, nei pas Jus ir femme. Kadangi abejojau stipriai - ar tai googlinau, ar tai čia klausiau, neatsimenu, bet atsakymas buvo, kad vienas tonas ilgainiui užknisa ir slegia.
kaip cia pasakius, ta spalva maisant dedasi geltonas ir pilkas pigmentas, ji gaunasi tokia tikra pieno, silta, skani, balta.
Bet del lubu suabejojau
Manęs tai neslegia
Man visi burtus būrė, kaip gryna balta yra blogai. Kaip slėgs, kaip iš mados išeis, kaip tepliosis, kaip ilgainiui nuo jos išdurnėsiu. Tai dažiau vos vos nebaltai - į baltą įvariau kažkokio alyvuoginio, bet tik vos vos
Per pirmą remontą galvoju - ir kas, kad ne balta, betgi niekas to nežino, visiems atrodo kaip balta. tai ko aš čia vargsiu, dažau baltai ir bus gerai.
Išdažiau. O dažyt kad lengva! Teptelsi ant lubų - ogi nieko nesimato Gyvenu, laukiu, kada jau slėgs. Ogi kaip neslegia, taip neslegia Tepliojasi kaip ir kitos šviesios - nuo dažų priklauso, jei geri dažai, tai ne tik tepliojasi, bet ir nusivalo Mada mane menkai domina - domina, bet tai nėra pagrindas. Nes - mados kasmet keičiasi, tai ką, man ir interjerą kasmet keitinėt?
Žodžiu, man dzin. Visi graikai dažo baltai iš vidaus ir išorės ir vargo nemato.
Tiesa, kai kurie graikai dažo ir gelsvai, o iš toliau atrodo, kad balta
Man visi burtus būrė, kaip gryna balta yra blogai. Kaip slėgs, kaip iš mados išeis, kaip tepliosis, kaip ilgainiui nuo jos išdurnėsiu. Tai dažiau vos vos nebaltai - į baltą įvariau kažkokio alyvuoginio, bet tik vos vos
Per pirmą remontą galvoju - ir kas, kad ne balta, betgi niekas to nežino, visiems atrodo kaip balta. tai ko aš čia vargsiu, dažau baltai ir bus gerai.
Išdažiau. O dažyt kad lengva! Teptelsi ant lubų - ogi nieko nesimato Gyvenu, laukiu, kada jau slėgs. Ogi kaip neslegia, taip neslegia Tepliojasi kaip ir kitos šviesios - nuo dažų priklauso, jei geri dažai, tai ne tik tepliojasi, bet ir nusivalo Mada mane menkai domina - domina, bet tai nėra pagrindas. Nes - mados kasmet keičiasi, tai ką, man ir interjerą kasmet keitinėt?
Žodžiu, man dzin. Visi graikai dažo baltai iš vidaus ir išorės ir vargo nemato.
Tiesa, kai kurie graikai dažo ir gelsvai, o iš toliau atrodo, kad balta
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 28, 21:26)
as vien del darbo eigos ir paprastumo - dazyt viena spalva daug paprasciau - maziau plintusus saugot reikia, juo labiau, kad dazytoja as pati, tai noriu darba pasilengvint
Papildyta:
kaip cia pasakius, ta spalva maisant dedasi geltonas ir pilkas pigmentas, ji gaunasi tokia tikra pieno, silta, skani, balta.
Bet del lubu suabejojau
Papildyta:
Bet del lubu suabejojau
prietemoj lįs pilkumas, luboms gal nelabai kaip rašiau, mano tonu tamsesnė: S1002-Y