Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 23, 09:51)
manau, kad meistras susipyko su galva:

Pritariu!!!
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 08 23, 10:33)
Meistras, kuris klojo plyteles svetainėj patarė tarpus užpildyti ne glaistu, o klijais plytelėms  blink30x30.png sako glaistas su laiku pajuoduos, o klijai susilies su plytelių spalva ir praktiškai nesimatys skirtumo...

Manau, kad Noa plytelninkas-Džamšutas apsireiškė pas jus.

Spalvos nekeičia epoksidinis glaistas, bet jis brangokas ir su juo reikia mokėti dirbti. Tai kai plytelninkas tokius "patarimus" duoda, abejoju, ar mokės

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 22, 16:25)
beveik sugadintas ir antras pavyzdys....nu jops....t nesikeikiant
ta rugstis tiesiog momentaliai viska nugrauzia

As kai zaidziau su tuo reikalu, tai smarkiai skiedziau ta rugsti.... teoriskai gavos kaip ir gerai, bet patys "piesiniai" tai nelabai... teko kabinti saule biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 08 23, 09:56)
Pritariu!!!

QUOTE(Y2K @ 2016 08 23, 10:06)
Manau, kad  Noa plytelninkas-Džamšutas *apsireiškė pas jus.

Spalvos nekeičia epoksidinis glaistas**, bet jis brangokas ir su juo reikia mokėti dirbti. Tai kai plytelninkas tokius "patarimus" duoda, abejoju, ar mokės

* lotuliukas30x30.png lotuliukas30x30.png

Ačiū merginos, iki šiol labai gerai dirbo... priekaištų kaip ir neturėjom... ** reiks paklausti ar mokės dirbti su tuo glaistu ax.png nu bet gal nėra sunku išmokti??? Juk turi daryti ne taip kaip lengviau ar patogiau, bet taip kaip man reikia blink30x30.png
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 22, 21:01)
Meistrų tai čia toks ir pažengimas, kai metalo karkasas vienoj vietoj suorganizuotas, o stalviršio pavyzdys po nosim pakištas biggrin30x30.png nusikopijavau iš interneto platybių ax.png

O šiaip labai daug tokio tipo staliukų interjeruose, LT irgi jau yra pasiūla šiokia tokia, tik kaina labai jau išpūsta.

Aciu! Metalo karkasa kaip ir atsirastu kas suvirintu, vat virsus labai grazus pas jus gavosi . Man staliuko I lauka reikia, tai mastau, gal virsu daryti ne is medzio, o is ale parketiniu plyteliu ax.png atsimenu pas mociute tokio tipo stalas kambary buvo lotuliukas30x30.png viskas grizta atgal lotuliukas30x30.png mamagabi, kokio ismatavimo pas tave plyteles apacioj?
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 08 23, 10:16)
* lotuliukas30x30.png  lotuliukas30x30.png

Ačiū merginos, iki šiol labai gerai dirbo... priekaištų kaip ir neturėjom... ** reiks paklausti ar mokės dirbti su tuo glaistu  ax.png nu bet gal nėra sunku išmokti??? Juk turi daryti ne taip kaip lengviau ar patogiau, bet taip kaip man reikia blink30x30.png

Kai vienam objekte meistrui padaviau epoksidini glaista , tai vos neprikule manes. Sako pati ir dirbk su juo. Mano jau ne tas amzius biggrin30x30.png neturiu tiek kantrybes. Ale nieko keikesi bet padare. Tik zinok, kad tas glaistas labai brangus.
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2016 08 23, 11:22)
Aciu! Metalo karkasa kaip ir atsirastu kas suvirintu, vat virsus labai grazus pas jus gavosi . Man staliuko I lauka reikia,  tai mastau,  gal virsu daryti ne is medzio, o is ale parketiniu plyteliu  ax.png atsimenu  pas mociute tokio tipo stalas kambary buvo   lotuliukas30x30.png  viskas grizta atgal  lotuliukas30x30.png 

jei karkasą yra galimybę suvirint pagal išmatavimus, tai galima pasiieškot parketinių plokščių ir suklijuot ant osb keturias, kraštus uždėt lentelių:
user posted image

arba tokiom plytukėm išsiklijuot jei lauko staliukas wub30x30.png
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 23 rugpjūčio 2016 - 11:11
QUOTE(neinzy @ 2016 08 23, 11:22)
mamagabi, kokio ismatavimo pas tave plyteles apacioj?

47,5cmx47,5cm

Kad jau apie kavos staliukus prakalbot, tai ir as projektineje stadijoje smile30x30.png
Va, is tokio, nukauto is skelbiu.lt uz 50eu (vien del tinkamu matmenu 1mx1m bei metaliniu kojeliu), darysiu minksta su oda, kad ir kojas uzsikelti butu patogu bei minksta ir jei kas issilietu ar nuvarvetu - vargo nebutu mirksiukas.png

Is tokio:
user posted image

I kazka tokio:
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 22, 22:37)
Šitos, liuminescencinės: https://www.senukai....nescencines/5xh. Kaip visada po ekologijos vėliava kažkas prasuko gražų bizniuką.

Ar čia tos, kurias įsukus tualete ir laukiant, kol jos užsižiebs, į kelnes privaryt galima? Yra tokių lempų, flegmos kažkokios. Mane nuo jų siutas ima, kol ji užsidega, aš triskart nusikeikiu rusiškai. Jei lietuviškai, tai gal tik vienąkart biggrin30x30.png

QUOTE(Y2K @ 2016 08 23, 11:06)
Manau, kad Noa plytelninkas-Džamšutas apsireiškė pas jus.

Aha biggrin30x30.png
user posted image

O jei plytelės su gėlytėmis, tai jis prisitaikys ir taps su gėlytėmis.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 08 23, 11:38)
Kai vienam objekte meistrui padaviau epoksidini glaista , tai vos neprikule manes. Sako pati ir dirbk su juo. Mano jau ne tas amzius biggrin30x30.png neturiu tiek kantrybes. Ale nieko keikesi bet padare. Tik zinok, kad tas glaistas labai brangus.

Mums jau pora meistrų atsisakė dirbti su mūsų nusipirktu epoksidiniu glaistu, tipo sakė, kas čia per š... O tas š.. gal 300 lt už kibiriuką kainavo biggrin30x30.png turbūt teks patiems glaistytis biggrin30x30.png
Atsakyti
mamagabi, o kur tokios odos yra pirkti mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 08 23, 13:38)
Mums jau pora meistrų atsisakė dirbti su mūsų nusipirktu epoksidiniu glaistu, tipo sakė, kas čia per š... O tas š.. gal 300 lt už kibiriuką kainavo biggrin30x30.png turbūt teks patiems glaistytis biggrin30x30.png

ar ne kažkuri mūsiškė skundėsi, kad jokio stebuklo tas glaistas, apsineša kaip ir paprastas? rolleyes.png
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2016 08 23, 13:46)
mamagabi, o kur tokios odos yra pirkti mirksiukas.png

kad ir čia: http://www.leather.l...ali-oda-baldams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 23 rugpjūčio 2016 - 12:47