Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 22, 18:13)
paskutinis pvz. su druskos rugstim: puliau ir iskart ploviau tekanciu vandeniu
[url=http://www.part.lt/perziura/48b2d42803659cdf7806c66554cac2be832.jpg]

paskutinis (iš dešinės) visai simpotnas kaip pirmam blynui, tik kraštų norėtųsi pajuodavusių.

Galvoju, o jei taip nuo nugarėlės ne visus dažus švariai nukrapštyti, įdomu kas gautųsi.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 22, 18:18)
paskutinis (iš dešinės) visai simpotnas kaip pirmam blynui, tik kraštų norėtųsi pajuodavusių.

Galvoju, o jei taip nuo nugarėlės ne visus dažus švariai nukrapštyti, įdomu kas gautųsi.

as irgi apie tai pagalvojau, manau echh ta rugstis viska nueda, vadinasi reikia ne viska nukrapstyt, ne taip greit pragraus, uspurskiau. NIEKADA TAIP NEDARYKIT. Gavosi reakcija tokia, kad pradejo dumai kilt nuo dazu.
Gerai, kad visa sita reikala dariau lauke, terasoje, bet jei patalpoj, tai galimas dalykas isgrauztu plaucius, tiek smardziai ir astriai uzdumijo. Zodziu, sitas variantas netinka smile30x30.png

Jei dar gausiu veidrodzio pavyzdziu, pabandysiu atskiesta rugsti naudot, kokius 10 proc. Ziuresiu kas gausis.
Atsakyti
ačiū visoms už pagyras mano mažam namukui smile30x30.png
labai smagu, kad pavyko įgyvendinti greičiau jaučiamą, nei aiškiai matomą viziją... prie visų elementų sukau galvą, nei vienos detalės nėra "numestos"' su mintim "ai bus gerai".

kadangi čia išimtinai mano projektas - nuo paties namuko, terasų, vidaus patalpų išdėstymo iki visų "inžineringų" (pvz. vandentiekis atvestas nuo namo ir kanalizacija nuvesta į namo valymo įrengimus betranšėjėm technologijom tiesiog po tvenkiniu), tai jaučiuosi padirbėjusi biggrin30x30.png
Atsakyti
Nesuprantu, visoms femme namuką rodo, o iš manęs prašo slaptažodžio! sad.png Juk para dar nepraėj. Irgi noriu namuką pažiūrėt. Kokios ten lempos biggrin30x30.png

QUOTE(vida777 @ 2016 08 22, 10:25)
Nusiramink ir nepanikuok, nes siais laikais ir senovinese pilyse deda LED  smile30x30.png .

O sakai, belekokią lempą perkant - gali į ją sukti led, gali ne led, nupirksiu, ir gatava, ką diedas norės, tą ir lai suka? unsure30x30.png Ar čia tik specialūs gudrūs universalūs šviestuvai, kur ką nori, tą suki, o kitur - fig, suk, kas numatyta?

Išskyrus kandeliabrus su "žvakutėmis" - bala nematė, apsieisiu, mano santykiai su kandeliabrais labai nekokie biggrin30x30.png Aš sutinku, kad kartais jie tinka ir gražu, bet kai sutinku kokį kandeliabrą iš arčiau, nutariu, kad gal aš pagalvosiu ir kitą kartą pirksiu biggrin30x30.png

QUOTE(Y2K @ 2016 08 22, 10:27)
Va ko nekenčiu tai a lia ekologiškų dujinių.

O kas tai? Ir kur ten ekologija?

QUOTE(Y2K @ 2016 08 22, 14:09)
Sprendžiant iš kažkada Noa įkelto komodos paturbinimo, įtariu, kad spalvų ir apšvietimo niuansams ji jautri, tai nebus taip kad visiškai nėra skirtumo. Bet nėra tie LED ir baubas.

-------------------

Femme labai ramu. Dėl ragų - muliažai nelabai, prie jų reikėtų dar kažko šiuolaikinio-skandinaviško, bet girdėjau, kad danieliai ragus meta, žudyti dėl to jų nereikia. Tikras daiktas įsipaišytų .

Aha, čia jau aš jautri kaip japonas ir prietaringa kaip zulusas. O mano diedui tai dzin... Nu vat, pavyzdys. Reikia nudažyti laiptelius, rudai. Diedui sakau - nupirk dažų, nudažysiu. Kokių? Aš peržiūrėjau visus buitinius daiktus, kad jam kažką duot, kad jis galėtų parodyt dažų maišymo vietoj kaip spalvos pavyzdį. Buvo ten nagų lakas su rudu kamštuku, kačių žaisliukas - drugelis rudu viduriu, bet geriausiai tiko akių pieštukas, štai toks: http://thoushaltnotc...iner-review.jpg

Tai reakcija buvo - kodėl juodą duodi? tai rudai, sakei, dažysi!
Diedai inžinieriai <_< Skiria raudoną laidą nuo mėlyno <_<

Apie ragus. Raguočiai tikrai meta ragus. Mano uošvis yra miške pamestų radęs. Važiuokit, femme, grybaut! Gal ir ragų rasit biggrin30x30.png

QUOTE(Y2K @ 2016 08 22, 15:01)
Dar viena įdomi mintis, kad sidabrą juodina (oksiduoja?) siera, t.y. šiltas virtas kiaušas (arba supuvęs biggrin30x30.png  )

Aha, oksiduoja, net yra patarimų, kaip juvelyriką kiaušiniu tamsint - bet realiai šūdas ten. Būna juvelyrų prekėse sidabro juodiklio, bet man regis, netiks, nes jis tik tamsina, nenuėda. O tai jei nenuėda, kas iš to, kad kitą pusę patamsins?

QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 22, 18:13)
vertinkit rezultata, aisku tobulet ir eksperimentuot dar yra kur

Man visai gražus tas žalias, tik veidrodžio galėtų būti daugiau liką, ir tas paskutinis irgi prikolnas. Kaip Leninas sakė, viernoj dorogoj idiote, tovarišči! biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 08 22, 20:49)
Nesuprantu, visoms femme namuką rodo, o iš manęs prašo slaptažodžio! sad.png

Yra psw parašytas biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 22 rugpjūčio 2016 - 20:09
Vo, pamačiau, gali trint žinutę. Einu pasipirtint virtualiai biggrin30x30.png
Atsakyti
Tiksliai, kad labai faina pirtis! Man gražiausia tai ten plytelės - tokioms plytelėms ir reikia didelio ploto, va čia tai tiksliai praktiškos, nieko ant jų nesimatys, tik grožis. Ir man pramušo stalas, stalo ir tų plytelių derinys labai gražus. Ir kandeliabrai tinka... Kur gavai kandeliabrus ir kokios ten lemputės? biggrin30x30.png

Ir dar graži virtuvytė. Jei bogu, gyvent galima, kur to pirties namuko miegamasis? biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 08 22, 21:22)
Tiksliai, kad labai faina pirtis! Man gražiausia tai ten plytelės - tokioms plytelėms ir reikia didelio ploto, va čia tai tiksliai praktiškos, nieko ant jų nesimatys, tik grožis.  Ir man pramušo stalas, stalo ir tų plytelių derinys labai gražus. Ir kandeliabrai tinka... Kur gavai kandeliabrus ir kokios ten lemputės? biggrin30x30.png

Ir dar graži virtuvytė. Jei bogu, gyvent galima, kur to pirties namuko miegamasis? biggrin30x30.png

Kampas išsiskleidžia į miegamą, yra dėžė patalynei, tarp kitko Magrės gamybos, gerąja prasme nustebino kokybe ir dizainu.

virtuvytėje beje įmontuotas mini šaldytuvas ir indaplovė wink.png indaplovė todėl, kad įmontuojami ištraukiami stalčiai indams kainavo perpus brangiau blink30x30.png

Kandeliabrai iš Alytaus sendaikčių, lemputės elementariosios halogeninės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 22 rugpjūčio 2016 - 20:30
QUOTE(neinzy @ 2016 08 22, 14:39)
Saunus projektas, as uz "ciuciala" virs krosneles, tiktu ir vien ragai  smile30x30.png

Staliukas patiko labiausiai- cia importinis parsiustas, ar lietuvos meistrai taip pazenge I prieki?

Kažkaip netyčia praignoravau postą, atsiprasau.

Meistrų tai čia toks ir pažengimas, kai metalo karkasas vienoj vietoj suorganizuotas, o stalviršio pavyzdys po nosim pakištas biggrin30x30.png nusikopijavau iš interneto platybių ax.png

O šiaip labai daug tokio tipo staliukų interjeruose, LT irgi jau yra pasiūla šiokia tokia, tik kaina labai jau išpūsta.

Kad ir čia:
http://www.toga.lt/l...vos-stalas.html
arba čia:
http://domusgalerija...mesa-ii-belgija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 22 rugpjūčio 2016 - 21:09
Tiksliai, kad labai faina pirtis! Man gražiausia tai ten plytelės - tokioms plytelėms ir reikia didelio ploto, va čia tai tiksliai praktiškos, nieko ant jų nesimatys, tik grožis. 

va del tu plyteliu ir kankinuos, tik be melsvo atspalvio, bet kaip ir sakiau, nu ka daryt ka pinigu gaila???
ant senatves visai skupa palikau biggrin30x30.png
as apie tokias kaip ant sienos
https://www.vlagsma....estige-natural/
Atsakyti

Ir dar graži virtuvytė. Jei bogu, gyvent galima:D

zinok pa sja gyvent galima ir skalbyklos patalpoj, tiek viskas isciuckyta smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 08 22, 20:49)
O sakai, belekokią lempą perkant - gali į ją sukti led, gali ne led, nupirksiu, ir gatava, ką diedas norės, tą ir lai suka? unsure30x30.png Ar čia tik specialūs gudrūs universalūs šviestuvai, kur ką nori, tą suki, o kitur - fig, suk, kas numatyta?

O kas tai? Ir kur ten ekologija?

Diedai inžinieriai <_< Skiria raudoną laidą nuo mėlyno <_<

Netinka kur su transformatorium į 12V. Kur pritaikyta kaitrinėms, tai LEDams visada tiks, bet nevisada tiks atvirkščiai, dėl galingumo.

Šitos, liuminescencinės: https://www.senukai....nescencines/5xh. Kaip visada po ekologijos vėliava kažkas prasuko gražų bizniuką.

Va va irgi tą pastebėjau, tai kur jau ten su šaltesniais-šiltesniais šviesos spektrais

Atsakyti