Nesuprantu, visoms femme namuką rodo, o iš manęs prašo slaptažodžio!
Juk para dar nepraėj. Irgi noriu namuką pažiūrėt. Kokios ten lempos
QUOTE(vida777 @ 2016 08 22, 10:25)
Nusiramink ir nepanikuok, nes siais laikais ir senovinese pilyse deda LED
.
O sakai, belekokią lempą perkant - gali į ją sukti led, gali ne led, nupirksiu, ir gatava, ką diedas norės, tą ir lai suka?
Ar čia tik specialūs gudrūs universalūs šviestuvai, kur ką nori, tą suki, o kitur - fig, suk, kas numatyta?
Išskyrus kandeliabrus su "žvakutėmis" - bala nematė, apsieisiu, mano santykiai su kandeliabrais labai nekokie
Aš sutinku, kad kartais jie tinka ir gražu, bet kai sutinku kokį kandeliabrą iš arčiau, nutariu, kad gal aš pagalvosiu ir kitą kartą pirksiu
QUOTE(Y2K @ 2016 08 22, 10:27)
Va ko nekenčiu tai a lia ekologiškų dujinių.
O kas tai? Ir kur ten ekologija?
QUOTE(Y2K @ 2016 08 22, 14:09)
Sprendžiant iš kažkada Noa įkelto komodos paturbinimo, įtariu, kad spalvų ir apšvietimo niuansams ji jautri, tai nebus taip kad visiškai nėra skirtumo. Bet nėra tie LED ir baubas.
-------------------
Femme labai ramu. Dėl ragų - muliažai nelabai, prie jų reikėtų dar kažko šiuolaikinio-skandinaviško, bet girdėjau, kad danieliai ragus meta, žudyti dėl to jų nereikia. Tikras daiktas įsipaišytų .
Aha, čia jau aš jautri kaip japonas ir prietaringa kaip zulusas. O mano diedui tai dzin... Nu vat, pavyzdys. Reikia nudažyti laiptelius, rudai. Diedui sakau - nupirk dažų, nudažysiu. Kokių? Aš peržiūrėjau visus buitinius daiktus, kad jam kažką duot, kad jis galėtų parodyt dažų maišymo vietoj kaip spalvos pavyzdį. Buvo ten nagų lakas su rudu kamštuku, kačių žaisliukas - drugelis rudu viduriu, bet geriausiai tiko akių pieštukas, štai toks:
http://thoushaltnotc...iner-review.jpg
Tai reakcija buvo - kodėl juodą duodi? tai rudai, sakei, dažysi!
Diedai inžinieriai <_< Skiria raudoną laidą nuo mėlyno <_<
Apie ragus. Raguočiai tikrai meta ragus. Mano uošvis yra miške pamestų radęs. Važiuokit, femme, grybaut! Gal ir ragų rasit
QUOTE(Y2K @ 2016 08 22, 15:01)
Dar viena įdomi mintis, kad sidabrą juodina (oksiduoja?) siera, t.y. šiltas virtas kiaušas (arba supuvęs
)
Aha, oksiduoja, net yra patarimų, kaip juvelyriką kiaušiniu tamsint - bet realiai šūdas ten. Būna juvelyrų prekėse sidabro juodiklio, bet man regis, netiks, nes jis tik tamsina, nenuėda. O tai jei nenuėda, kas iš to, kad kitą pusę patamsins?
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 22, 18:13)
vertinkit rezultata, aisku tobulet ir eksperimentuot dar yra kur
Man visai gražus tas žalias, tik veidrodžio galėtų būti daugiau liką, ir tas paskutinis irgi prikolnas. Kaip Leninas sakė, viernoj dorogoj idiote, tovarišči!