Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(femme @ 2016 08 17, 15:31)
koks jūsų požiūris į gyvūnų galvų muliažus, kaip dekorą?

https://www.google.c...head wall mount

man įdomiai atrodo, tokio šarmo suteikia - visai pasikabinčiau kokį briedį ant plytų kamino bigsmile.png

tik labai jau madinga darosi, ar nebus greitu laiku tų briedžių kur bepasisuksi?

Pritarčiau dėl įdomumo, bet nuolat knisantis po interjerų nuotraukas susidaro įspūdis, kad pakankamai nuvalkiota ir jau nueinanti banga. Dabar gal povų eilė ateina (koks šlykštus smailas) Kita vertus, gyvai tai matyti neteko, reiškia nėra taip, kad pas kiekvieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 17 rugpjūčio 2016 - 14:45
QUOTE(Y2K @ 2016 08 17, 15:44)
Pritarčiau dėl įdomumo, bet nuolat knisantis po interjerų nuotraukas susidaro įspūdis, kad pakankamai nuvalkiota ir jau nueinanti banga. Dabar gal povų eilė ateina (koks šlykštus smailas) Kita vertus, gyvai tai matyti neteko, reiškia nėra taip, kad pas kiekvieną...

taip, interjero nuotraukose (dažniau užsienio, nei LT) tikrai dažnai tenka matyti.
gal bus saugiau pasikabinti kelias rankšluosčių kabyklas biggrin30x30.png

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 17 rugpjūčio 2016 - 14:55
Gal kam pravers: radau zidinuko apdaila uz 220eu, Vilniuje, skelbimas rugpj.9 dienos:
http://www.skelbiu.l...a-24447707.html
user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 17, 14:31)

https://www.google.c...head wall mount

man įdomiai atrodo, tokio šarmo suteikia - visai pasikabinčiau kokį briedį ant plytų kamino bigsmile.png

tik labai jau madinga darosi, ar nebus greitu laiku tų briedžių kur bepasisuksi?

ziuriu teigiamai, svarbu tiktu interjere. Ir pasakysiu kodel teigiamai ziuriu. Visu pirma, tai mada nera keiksmazodis, blogai, kai krastutinumai uzvaldo zmones, kai jie stengiasi prisigaude visko, kas ant bangos, igyvendinti savo namuose. ir kitas krastutinumas, kai zodis "mada" tampa kaip cesnakas vampyrui biggrin30x30.png
Cia juk tik dekoras, o mes juk akcentuojam, kad svarbu fonas, o dekoru jau galima zaisti. Na tai ir zaisk sau drasiai, maziau baimiu. As buvau labai atsargi anksciau, dabar planuoju drasiau elgtis savo namuose, nes jie mano, o ne parodiniai.
Tie elniai manau, kad jau klasika pataps smile30x30.png Nes prasidejo juk tai senu seniausiai. Bent jau skandinavai seniai dekoravo kaledoms savo namus elniais - su galvomis arba be ju. Kai tik kaledos, taip pas juos pilnos parduotuves elniu visais pavidalais ir visomis dalimis smile30x30.png Jei labai domina originalumas, tai pasimastyk kazkoki kita gyvuniuka, gal staiga gims kokia mintis idomesne, su humoru.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 08 17, 16:26)
Jei labai domina originalumas, tai pasimastyk kazkoki kita gyvuniuka, gal staiga gims kokia mintis idomesne, su humoru.

wuo:
user posted image

biggrin30x30.png biggrin30x30.png biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 17, 15:56)

Vuo yahoo.gif ploja.png ! o ka, labai thumbup2.png vaiko kambaryje . o gal net miegamajame ant duru - pakabinai ir vyras zino, kad metas eit miegot ant sofkes jam biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 08 17, 09:33)
Man teko susidurti su siurkstaus pavirsiaus plytelemis. Nu tikrai sunkoka jas priziureti. Kaupiasi tie purvai tuose nelygumuose ir be sveitimo ju neina isplauti. Dabartiniame name mano plyteles  nors ir sviesios, panasios i Femme, jokiu keblumu nesukelia. Bet situ pavirsius jau kitoks. Nors ir matinis, bet svelnesnis.

nugis susiskambinau su pardaveju, paaiskino, kad sios plyteles turi auksciausia prieziuros kategorija 5, kurios purvo igerimas minimalus ir skaitoma jog valomos jos tik vandeniu, be jokios chemijos.
Kazkaip nuramino mane. Pasidomejau dar gamintojo kataloge, kur aprasymai, tai taip ir raso.
Siandien dar karta dienos sviesoj ziurineju, glostineju, nugi jos siurkstumo kaip naturalus akmuo neturi, padengtos kazkuo blizgiu, pusiau matiniu, bet pavirsius ne blizgus.

Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 08 17, 10:34)
Žvilgtelėjau į jų katalogą tai paviršiai gali būti natur - tas šiurkštusis ir lapato - šiek tiek poliruotas, josglotnesnės ir todėl kažkiek slidesnės, bet ir valytis turėtų geriau. Kitos savybės lyg identiškos.
Dar yra visokių chemijų alia purvą atstumiančių ir po to valymą palengvinančių, kiek veiksmingos nžn, bet gyrė du skirtingi žmonės - plytelininkas ir plytkių pardavėjas (šis jpatirties ir klojime turi).

Kaina tai superinė, jamčiau ir nesiparinčiau.

jauciu, kad jamsiu, nes gavau saskaita, kaina 9,84 be PVM, nu kur LT dar rasi uz tiek, kai LT pardavejai didmenine kaina su nuolaida siulo 45eur...

Lietuvos pardavejas telefonu aiskino, kad prieziuros prasme abu pavirsiai vienodos klases, ta pati ir gamintojas deklaruoha ir tikrai papaks vien sluota praslyst. Dar minejo, kad Vilniuj aprangos salonai jas deda, tai jei butu neimanoma priziuret, tikrai nepirktu.

Dovanokit, suku as cia jum smegenis jau kelinta tema 4u.png
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 17, 13:06)
taip, suma įspūdinga, mums tik 45 kv.m. reikėjo, tai ne taip baisiai nuskambėjo biggrin30x30.png bet tai kiek kvadratų pas jus, kad tiek susidaro ???? primečiau pagal savo kainą, kurią gavom, tai man 180 kv.m. gavosi.

mano atveju reikia 125m2, dar rezervas kazkiek issipjaustymui.
Gal biski uzkeliau kaina, nes taviskes po 50 eur/m2 skaiciavau, pabranginau kaip labai grazias smile30x30.png

Tiesa vonios sienoms esu suplanavus dar kitas plyteles, 40*80 formato, tai vakar is aparici gavau pasiulyma su nuolaida uz 54eur/m2 gal dar tas galva susuko.

Sedejom vakar iki velumos, su MB pakausius krapstem ir svarstem ar aukot kluva pinigu ir nuejus i salona pirkt ka tikrai tikrai labai norim, bet mokam min. 2 kart daugiau ar pataupom ir gaunam tinkancias, bet siaip tinkancias, ne uch... priejom isvados, kad grindys svarbu, bet reikia laikytis to principo, kad paprasciau yra geriau, tada ne taip greit atsibos, is mados iseis ir pan.

Taigi musu atveju lyg sviesios, pusiau betono imitacijos labiau tinka, va dar klausimas kaip ta krosnele prie ju deres, ar neprapuls, ar nebus blogai, kad krosnele kiek gelsva, o plyteles kiek i rusvuma, lengva krema
rolleyes.png
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 08 17, 13:41)
taip, aplink rankeneles tikrai bjauru, dabar irgi vargstu su tuo, tai kitoje virtuveje ju isvengsiu, kad valymas paprastesnis butu

kaip planuoji ta padaryt? nebus rankeneliu ir tik nuo paspaudimo dureles atsidarys?

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 17, 15:31)

jei muliaza tai gal, bet jei tikra briedzio galva tai man labai labai - ne, net ir medziotoju namelyje ir net jei vyras medziotojas ir pats asmeniskai ta briedi nudobe...

Juk ant plytu kamino yra daug graziu kabinamu daiktu? kodel ne laikrodis su gegute? biggrin30x30.png
Man asmeniskai labai patinka skeleton tipo laikrodziai, jie tokie gyvi, diziainu ivairiu yra nuo moderno iki klasikos
http://www.hoipolloi...lock-7549-p.jpg

https://www.pinteres...wall-of-clocks/

Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 08 17, 15:44)

as apie gyva pova svajoju, va tada tai puosmena, bet iskamsa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 rugpjūčio 2016 - 20:58
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 17, 17:53)
jauciu, kad jamsiu, nes gavau saskaita, kaina 9,84 be PVM, nu kur LT dar rasi uz tiek, kai LT pardavejai didmenine kaina su nuolaida siulo 45eur...

Sedejom vakar iki velumos, su MB pakausius krapstem ir svarstem ar aukot kluva pinigu ir nuejus i salona pirkt ka tikrai tikrai labai norim, bet mokam min. 2 kart daugiau ar pataupom ir gaunam tinkancias, bet siaip tinkancias, ne uch... 

jei muliaza tai gal, bet jei tikra briedzio galva tai man labai labai - ne, net ir medziotoju namelyje ir net jei vyras medziotojas ir pats asmeniskai ta briedi nudobe...

Ir geras sprendimas, kaina tai nusišaut kokia gera, o jei dėl valymo abejonės išsisklaidė, tai ir valio! Neabejoju, kad vaizdas bus geras ir mažiau galimybių prisimargint wink.png

Šiaip maniškis tikrai medžiotojas, tai čia aš jam tokią razinką galvoju biggrin30x30.png turu visas galimybes tuoj pat tikrą užkabint, bet nenoriu protest.png protest.png
Atsakyti
mamasandra, nu tu blogiete! nekelk tokiu dideliu foto, uzmusa tiesiog smile30x30.png

turiu dureles nuo paspaudimo. tiesa tik vienas, ir jos ten tokios turi buti, nes virs gartraukio, tai nenorejau rankeneliu ant jos.
tai dabar nesumastau priezasties, kodel tureciau moketi papildoma kapeika del paspaudimo. pas mama darem is apacios atsidarancias, tai man tokios visai tinka. o apatines su karta gal bandyciau daryti su ileistom rankenelem, jei rasiu juodas, o manau, kad rasiu.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 17, 18:24)
Ir geras sprendimas, kaina tai nusišaut kokia gera, o jei dėl valymo abejonės išsisklaidė, tai ir valio! Neabejoju, kad vaizdas bus geras ir mažiau galimybių prisimargint wink.png

Šiaip maniškis tikrai medžiotojas, tai čia aš jam tokią razinką galvoju biggrin30x30.png turu visas galimybes tuoj pat tikrą užkabint, bet nenoriu  protest.png  protest.png

nereikia taviškiui tos mumifikuotos galvos smile30x30.png
Jaučiu, kad tą galvą planuoji virš savo nuostabiosios melynosios krosnelės kabint, net jei gerai pamenu tai ten vienintele vieta kur plytu siena, o jei taip padarysi - sugadinsi visa grazuju vaizda.
Cia isimtinai mano asmenine nuomone, bet manau, kad tikrai yra grazesniu dalyku nei kazkieno galvos ar iskamsos...
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 08 17, 19:14)
mamasandra, nu tu blogiete! nekelk tokiu dideliu foto, uzmusa tiesiog smile30x30.png

turiu dureles nuo paspaudimo. tiesa tik vienas, ir jos ten tokios turi buti, nes virs gartraukio, tai nenorejau rankeneliu ant jos.
tai dabar nesumastau priezasties, kodel tureciau moketi papildoma kapeika del paspaudimo. pas mama darem is apacios atsidarancias, tai man tokios visai tinka. o apatines su karta gal bandyciau daryti su ileistom rankenelem, jei rasiu juodas, o manau, kad rasiu.

Nepyk Cobre, pati nesuprantu kaip toks mazytis paveikslelis nukopijavus i SM patampa dideliu?

Pas mane nuo paspaudimo - ispyrimo spintele po tv.
Pries N metu buvau uzsi....us kaip man reikia elektrinio mechanizmo kuris nuo palietimo dureles atidaro.
Visa esme buvo ta, kad baldines plokstes supjautos 45 laipsniu kampu ir vizualiai baldas vientisas gaunasi, tad variantas jog paprastas pypsiukas kur nuo paspaudimo veikia, netiko, nes su juo uzsidarius spintelei lieka tarpas. Nebutu buve problemos jei baldas tipinis ir virsuje tiesiog stalvirsis, tada nesimato to tarpo, bet kaip minejau - buvo didelis noras tas plekstes kampu jungt ir tai, kad uzsidarius nebutu jokiu tarpeliu. Butent todel reikejo spec. elektrinio stalcius darinejancio mechanizmo.
Dabar ko gero nedaryciau tokio, aisku net ir daugeliui metu praejus baldas atrodo isskirtinis, bet kad labai patogus tas darinejimas nepasakyciau.

Su pypsiukais nuo paspaudimo veikiancios spinteles turi tarpus, todel reikia pagalvot ar nesimatys virtuvinio spinteles is sono, o ir vis vien nusiciupineja, ju su pirstinem nespaudysi?

Idek pavyzdi kaip atrodo spinteles is apacios darinejamos? kokias isivaizduoji?
Atsakyti
Buna ties paveiksliukais skaiciukai, pvz hypebeast.com1640 × 1094. tai jau nebepamenu tiksliai kokie turi buti ribiniai skaiciai, bet man rodos, kad iki 800 butu pats tas. tingiu tikrinti smile30x30.png

dureles apacioje darai ilgesnes, nei spinteles apacia, stai ir viskas. nros turiu minti isvis isvengti pakabinamu spinteliu, nes man nera nieko patogesnio, nei spintos.
Atsakyti
Aš čia krausčiausi, be interneto buvau. Ir skaitau diskusiją apie valymą pagal paveiksliuką internete - a jūs juokaujat? Nuotraukose tos plytelės gali būt panašios, o natūroj - absoliučiai skirtingos, pavuršiai gali skirtis kaip diena ir naktis! Galima kalbėti apie tai, kad tamsios grindys gal praktiškiau už šviesias ir panašiai, bet apie įgeriamumą? Iš paveiksliuko? Per kelis puslapius? Nu baikit. Jūs pagal nagų lako buteliuko vaizdą galit pasakyt, kaip jis dengs, kiek reikės sluoksnių, kiek laikys? Aišku, kad ne, ir niekas nesako - va, tas tavo lakas man panašus į kitą, kurį pirkau prieš 5 metus ir jis lėtai džiūvo. Tai ir čia tas pats biggrin30x30.png

Iškamšos man irgi nepatinka. Lavonų vieta šaldytuve, na ten tipo vištos. O visus kitus - pakast, ir tiek biggrin30x30.png Prisimenu, kartą slidinėjom Austrijoj ir nuomojomės kambarį pas prisiekusį medžiotoją - tai tų iškamšų ten buvo visur. Nuo kambario iki išėjimo iš chatos priskaičiavau ar 53 lavonus... Tai jetus, net pykindavo. Atgal važiuojant Lenkijoj pamačiau kažkokioj kavinėj plastikinę briedžio galvą, tai pajutau pagarbą visiems lenkams biggrin30x30.png Nors ne lavonas biggrin30x30.png

Taigi galima to povo kokį paveikslą pasikabint, jei jau gyvas neišeina biggrin30x30.png
Papildyta:
Na ir smailikai tie SM... Ir greito atsakymo nėr... Kas čia darosi, taupo?
Atsakyti