QUOTE(TuDa @ 2016 08 17, 09:33)
Man teko susidurti su siurkstaus pavirsiaus plytelemis. Nu tikrai sunkoka jas priziureti. Kaupiasi tie purvai tuose nelygumuose ir be sveitimo ju neina isplauti. Dabartiniame name mano plyteles nors ir sviesios, panasios i Femme, jokiu keblumu nesukelia. Bet situ pavirsius jau kitoks. Nors ir matinis, bet svelnesnis.
nugis susiskambinau su pardaveju, paaiskino, kad sios plyteles turi auksciausia prieziuros kategorija 5, kurios purvo igerimas minimalus ir skaitoma jog valomos jos tik vandeniu, be jokios chemijos.
Kazkaip nuramino mane. Pasidomejau dar gamintojo kataloge, kur aprasymai, tai taip ir raso.
Siandien dar karta dienos sviesoj ziurineju, glostineju, nugi jos siurkstumo kaip naturalus akmuo neturi, padengtos kazkuo blizgiu, pusiau matiniu, bet pavirsius ne blizgus.
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 08 17, 10:34)
Žvilgtelėjau į jų katalogą tai paviršiai gali būti natur - tas šiurkštusis ir lapato - šiek tiek poliruotas, josglotnesnės ir todėl kažkiek slidesnės, bet ir valytis turėtų geriau. Kitos savybės lyg identiškos.
Dar yra visokių chemijų alia purvą atstumiančių ir po to valymą palengvinančių, kiek veiksmingos nžn, bet gyrė du skirtingi žmonės - plytelininkas ir plytkių pardavėjas (šis jpatirties ir klojime turi).
Kaina tai superinė, jamčiau ir nesiparinčiau.
jauciu, kad jamsiu, nes gavau saskaita, kaina 9,84 be PVM, nu kur LT dar rasi uz tiek, kai LT pardavejai didmenine kaina su nuolaida siulo 45eur...
Lietuvos pardavejas telefonu aiskino, kad prieziuros prasme abu pavirsiai vienodos klases, ta pati ir gamintojas deklaruoha ir tikrai papaks vien sluota praslyst. Dar minejo, kad Vilniuj aprangos salonai jas deda, tai jei butu neimanoma priziuret, tikrai nepirktu.
Dovanokit, suku as cia jum smegenis jau kelinta tema
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 17, 13:06)
taip, suma įspūdinga, mums tik 45 kv.m. reikėjo, tai ne taip baisiai nuskambėjo
bet tai kiek kvadratų pas jus, kad tiek susidaro ???? primečiau pagal savo kainą, kurią gavom, tai man 180 kv.m. gavosi.
mano atveju reikia 125m2, dar rezervas kazkiek issipjaustymui.
Gal biski uzkeliau kaina, nes taviskes po 50 eur/m2 skaiciavau, pabranginau kaip labai grazias
Tiesa vonios sienoms esu suplanavus dar kitas plyteles, 40*80 formato, tai vakar is aparici gavau pasiulyma su nuolaida uz 54eur/m2 gal dar tas galva susuko.
Sedejom vakar iki velumos, su MB pakausius krapstem ir svarstem ar aukot kluva pinigu ir nuejus i salona pirkt ka tikrai tikrai labai norim, bet mokam min. 2 kart daugiau ar pataupom ir gaunam tinkancias, bet siaip tinkancias, ne uch... priejom isvados, kad grindys svarbu, bet reikia laikytis to principo, kad paprasciau yra geriau, tada ne taip greit atsibos, is mados iseis ir pan.
Taigi musu atveju lyg sviesios, pusiau betono imitacijos labiau tinka, va dar klausimas kaip ta krosnele prie ju deres, ar neprapuls, ar nebus blogai, kad krosnele kiek gelsva, o plyteles kiek i rusvuma, lengva krema
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 08 17, 13:41)
taip, aplink rankeneles tikrai bjauru, dabar irgi vargstu su tuo, tai kitoje virtuveje ju isvengsiu, kad valymas paprastesnis butu
kaip planuoji ta padaryt? nebus rankeneliu ir tik nuo paspaudimo dureles atsidarys?
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 17, 15:31)
koks jūsų požiūris į gyvūnų galvų muliažus, kaip dekorą?
man įdomiai atrodo, tokio šarmo suteikia - visai pasikabinčiau kokį briedį ant plytų kamino
tik labai jau madinga darosi, ar nebus greitu laiku tų briedžių kur bepasisuksi?
jei muliaza tai gal, bet jei tikra briedzio galva tai man labai labai - ne, net ir medziotoju namelyje ir net jei vyras medziotojas ir pats asmeniskai ta briedi nudobe...
Juk ant plytu kamino yra daug graziu kabinamu daiktu? kodel ne laikrodis su gegute?
Man asmeniskai labai patinka skeleton tipo laikrodziai, jie tokie gyvi, diziainu ivairiu yra nuo moderno iki klasikos
http://www.hoipolloi...lock-7549-p.jpg
https://www.pinteres...wall-of-clocks/
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 08 17, 15:44)
Pritarčiau dėl įdomumo, bet nuolat knisantis po interjerų nuotraukas susidaro įspūdis, kad pakankamai nuvalkiota ir jau nueinanti banga. Dabar gal povų eilė ateina (koks šlykštus smailas) Kita vertus, gyvai tai matyti neteko, reiškia nėra taip, kad pas kiekvieną...
as apie gyva pova svajoju, va tada tai puosmena, bet iskamsa...