Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(femme @ 2016 08 16, 17:32)
tiesiog jei prie normalaus kasdieninio dėvėjimo tokia priežiūra būtina, tai nu nafik oh.png

aga, naf.., priesui pati nemokamai tokias sudeciau biggrin30x30.png bet siaip ant ju tikrai nesimato kiekvieno trupinio. bet po tokios iprastines prieziuros (plovimas, plovimas su garine, plovimas su priemonem ir garine) prasveitus dar su pieneliu ar soda, skirtumas tarp svarios plyteles ir nusveistos labai ryskus biggrin30x30.png as nebuvau gyvenusi iki tol su tokiu kiekiu sviesiu plyteliu, tai pirkdama nepagalvojau apie purvo igeriamuma, atrode, kad nebus matyt kiekvieno sudeliuko ir to pakaks.

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 16, 17:32)

Ir įgeriamumą aš suprantu, kad su šlapia švabra perbraukus nenusivalo, tai čia jau ne neteplumo klausimas, matosi ar ne.

labai teisingai supranti. bet vat toks kuriozas pas mane ir gaunasi, kad jos is dalies tarsi ir praktiskos, nes tarsi ne viskas ant ju matosi, tarsi paplovus demeles kazkokios lengvai nusiplauna. tik vat jos, jei taip stropiai joms netrnauti (ir net jegos nemenkai reikia), o tik iprastai ar tiesiog su garine plauti, tai vis tamsyn ir tamsyn eis.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 08 16, 16:51)
ta forma man taip ir liko nemiela sad.png tik jau vargu ar atsekciau, kokios firmos. o ir pabandyti ta padaryti galesiu tik menesio gale.

man tas plyteles 30*60 tik kaip pavyzdi atsiunte, nes 60*60 sudetingiau supakuot, todels siunte dvi, kad sudejus bendra vaizda matyciau, tiesa atsiunte nemokamai tai vyras juokauja - parsisiuskim sako visa m2 kaip pavyzdzius is visu europos parduotuviu biggrin30x30.png

plyteles sio gamintojo
emil ceramica, modelis petra white
http://emilceramica....ges/PETRA28.jpg

as jas specialiai tokias sviesaus betono imitacijos renkuosi, kad beveik niekad neplaut tongue30x30.png

nu velnias, nenoreciau apsipirkt ir vergaut grindim, ka daryt? skambinau atstovams tai negi sakys, kad teplios, sako kad nuostabiausios ir geriausios, ir pas ka pasikonsultuot?

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 16, 18:06)
Skamba tai kraupiai blink30x30.png

O gal yra kažkoks įgeriamumo parametras paviršiaus, kaip būna slidumo ir atsparumo hm.png
Nes man asmeniškai atrodė, kad akmens masė tai neproblemiška visai, matinis ar blizgus paviršius tik daugiau dėl ruožų nuo vandens aktualu hm.png

Beje, mamasandra, maniškės Carpet Vestige nerealiai praktiškos biggrin30x30.png ir tvarte padoriai atrodytų  lotuliukas30x30.png Vis bandau nesamas dėmes išvalyt, o esamas tik tikrinimo būdu atseku biggrin30x30.png

man irgi idomu kaip su tuo valymu cia unsure30x30.png

Femme, neskaudink del tu plyteliu, mane kaip rusai sako "zhaba dushyt" tiek uz moli moket...
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 08 16, 18:52)
labai teisingai supranti. bet vat toks kuriozas pas mane ir gaunasi, kad jos is dalies tarsi ir praktiskos, nes tarsi ne viskas ant ju matosi, tarsi paplovus demeles kazkokios lengvai nusiplauna. tik vat jos, jei taip stropiai joms netrnauti (ir net jegos nemenkai reikia), o tik iprastai ar tiesiog su garine plauti, tai vis tamsyn ir tamsyn eis.

tuomet jei gerai supranti kaip ir praktiskiausios gaunasi blizgios: plaunasi gerai, nieks neisigeria, tik daznai plaut reikia.

Velnias, gal ko nors papilt ant tu plyteliu, paskui valyt? bet kol naujos jauciu visos gerai valosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 rugpjūčio 2016 - 21:00
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 16, 19:43)
man tas plyteles 30*60 tik kaip pavyzdi atsiunte, nes 60*60 sudetingiau supakuot, todels siunte dvi, kad sudejus bendra vaizda matyciau, tiesa atsiunte nemokamai tai vyras juokauja - parsisiuskim sako visa m2  kaip pavyzdzius is visu europos parduotuviu biggrin30x30.png

plyteles sio gamintojo
emil ceramica, modelis  petra white
as jas specialiai tokias sviesaus betono imitacijos renkuosi, kad beveik niekad neplaut  tongue30x30.png

nu velnias, nenoreciau apsipirkt ir vergaut grindim, ka daryt? skambinau atstovams tai negi sakys, kad teplios, sako kad nuostabiausios ir geriausios, ir pas ka pasikonsultuot?

Gal čia? http://www.vokiskake...Emil_Petra.html

Buvo kritę jos man į akį prieš gerus metus. Dėl valymosi, man regis gali būti skirtingi paviršiai tų pačių plytelių - šiurkštus, vos vos poliruotas ir poliruotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 rugpjūčio 2016 - 21:00
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 16, 18:43)
skambinau atstovams tai negi sakys, kad teplios, sako kad nuostabiausios ir geriausios, ir pas ka pasikonsultuot?
tuomet jei gerai supranti kaip ir praktiskiausios gaunasi blizgios: plaunasi gerai, nieks neisigeria, tik daznai plaut reikia.

Velnias, gal ko nors papilt ant tu plyteliu, paskui valyt? bet kol naujos jauciu visos gerai valosi...

mes jas pirkome pas pazistama. Nenoriu minetisalono, nes zmogus tai geras, mums plyteles savikaina gavosi, tai kaip ir pretenzijas negrazu reiksti. Jis mane aplamai nuo sviesiu plyteliu atkalbinejo, nes kiekvienas trupinukas matysis. Bet stai apie siu plyteliu valymo ypatumus matyt ir jis pats nesusimaste, juolab, kad, kaip ir sakiau, pavalius viskas valosi gerai, o su laiku visas geris ir isryskeja.
bet garantuoti, kad tau taip bus, as nedrisciau, nes kartais daiktas atrodo visai analogiskas, o kazkokios savybes kardinaliai skiriasi. taip tarkim blizgus virtuviu fasadai ar metalo pavirsiaus saldytuvai - ant vienu matosi kiekvienas menkas prisilietimas, o kiti stebetinai atsparus buna. Pati esu susidurusi, todel katogoriskai nedrisciau tvirtinti. Tiesiog pasidalinau savo bedomis ir patirtimi.
Jei paprastai plauti, tai viskas normaliai pradzioj atrodo. dar man su laiku sviesios plyteliu siules vezi pradejo varyti, nezinau, gal per gilius isemimus padare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 16 rugpjūčio 2016 - 19:40
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 16, 19:43)
Femme, neskaudink del tu plyteliu, mane kaip rusai sako "zhaba dushyt" tiek uz moli moket...

Na ir be reikalo, jei patinka wink.png kuom gi šitos stebuklingos, juk ta pati akmens masė. retifikuotos? jei be tarpų nežadat klijuot (o šito kiek domėjaus, nerekomenduoja, ypac sodybose), tai mikroniniai netikslumai jau dėl namo mūro ar betonavimo bus, neišeisit milimetras į milimetrą....

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 08 16, 20:35)
dar man su laiku sviesios plyteliu siules vezi pradejo varyti, nezinau, gal per gilius isemimus padare?

Pas mane šviesios plytelės ir siūlės, tai vat siūlės kenčia virtuvėje ir tamsėja lyginant su plytelėm... Irgi gilokos, nes kraštai pytelių nelygūs, sendinti. Kai kur ir statybų metu matyt glaistui neišdžiūvus užmindžiota oh.png
Tai tenka karts nuo karto pereit su melamino kempinėlėm.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 16, 20:30)
Gal čia? http://www.vokiskake...Emil_Petra.html
Buvo kritę jos man į akį prieš gerus metus. Dėl valymosi, man regis gali būti skirtingi paviršiai tų pačių plytelių - šiurkštus, vos vos poliruotas ir poliruotas.

reikia pasitikslint, man atsiustos berods vos vos poliruotos, nera visai siurkscios, bet ryt pasitikslinsiu.

As pas siuos pardavejus ir klausiau, kaina pas juos jei neklystu didmenine ±45eur/1m2, o cia 12,5eur... nesinoretu praleist proga uz tokia gera kaina isigyt...

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 08 16, 20:35)
Pati esu susidurusi, todel katogoriskai nedrisciau tvirtinti. Tiesiog pasidalinau savo bedomis ir patirtimi.
Jei paprastai plauti, tai viskas normaliai pradzioj atrodo. dar man su laiku sviesios plyteliu siules vezi pradejo varyti, nezinau, gal per gilius isemimus padare?

jei nesunku, prie progos, paziurek gamintoja, buciau dekinga, nes pikt zadu tik tik rugsejo pradzioj, dabar visi atostogauja
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 16, 20:49)
Na ir be reikalo, jei patinka wink.png kuom gi šitos stebuklingos, juk ta pati akmens masė. retifikuotos? jei be tarpų nežadat klijuot (o šito kiek domėjaus, nerekomenduoja, ypac sodybose), tai mikroniniai netikslumai jau dėl namo mūro ar betonavimo bus, neišeisit milimetras į milimetrą....
Papildyta:

Pas mane šviesios plytelės ir siūlės, tai vat siūlės kenčia virtuvėje ir tamsėja lyginant su plytelėm... Irgi gilokos, nes kraštai pytelių nelygūs, sendinti. Kai kur ir statybų metu matyt glaistui neišdžiūvus užmindžiota oh.png
Tai tenka karts nuo karto pereit su melamino kempinėlėm.

patinka man taviskes plyteles, bet nepatinka kaina uz grindu plyteles moket 5500 eur...(cia mano atveju, kai daug reikia)
nu nesam skurdziai, bet manau, kad kaina tikrai per didele uz plyteles.
Sakyciau gaminiu kokybe nesiskiria, bet kai gauni kaina tris kart mazesne ir splalva tinkama, tai ko gi nepirkt? vatik reikia issiaiskint su tuo igeriamumu.
Taviskes tai tikrai kiek pamenu padengtos glazura, o siandien gautos siurkstesnes.
Ech pasirodo kiek reikalu tokiame paprastame pasirinkime.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 16, 20:58)
reikia pasitikslint, man atsiustos berods vos vos poliruotos, nera visai siurkscios, bet ryt pasitikslinsiu.
Taviskes tai tikrai kiek pamenu padengtos glazura, o siandien gautos siurkstesnes.
Ech pasirodo kiek reikalu tokiame paprastame pasirinkime.

Man teko susidurti su siurkstaus pavirsiaus plytelemis. Nu tikrai sunkoka jas priziureti. Kaupiasi tie purvai tuose nelygumuose ir be sveitimo ju neina isplauti. Dabartiniame name mano plyteles nors ir sviesios, panasios i Femme, jokiu keblumu nesukelia. Bet situ pavirsius jau kitoks. Nors ir matinis, bet svelnesnis.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 16, 21:58)

Žvilgtelėjau į jų katalogą tai paviršiai gali būti natur - tas šiurkštusis ir lapato - šiek tiek poliruotas, josglotnesnės ir todėl kažkiek slidesnės, bet ir valytis turėtų geriau. Kitos savybės lyg identiškos.
Dar yra visokių chemijų alia purvą atstumiančių ir po to valymą palengvinančių, kiek veiksmingos nžn, bet gyrė du skirtingi žmonės - plytelininkas ir plytkių pardavėjas (šis jpatirties ir klojime turi).

Kaina tai superinė, jamčiau ir nesiparinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 17 rugpjūčio 2016 - 09:35
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 16, 21:58)

patinka man taviskes plyteles, bet nepatinka kaina uz grindu plyteles moket 5500 eur...(cia mano atveju, kai daug reikia)

taip, suma įspūdinga, mums tik 45 kv.m. reikėjo, tai ne taip baisiai nuskambėjo biggrin30x30.png bet tai kiek kvadratų pas jus, kad tiek susidaro ???? primečiau pagal savo kainą, kurią gavom, tai man 180 kv.m. gavosi.

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 08 04, 21:22)
Fasadai juodi. Stalvirsis tikrai ne juodas, bet tamsus. Maisytuvas ir plautuve dar neapsisprendziau, siokiu tokiu minciu yra, bet gryninsiu paskui jas.

Tikrai nebus blizgi, fui tokia smile30x30.png Butu matine, ziuresiu, ka turi is ploksciu. Turiu dabar tamsia virtuve namie. Tepli nera, bet turi faktura, tai del to labai bjauru priziureti. As neziuriu i tai, ar teplu, ar neteplu, nes vistiek viska pastoviai sveiti toje virtuveje, todel esme man tik tame ar lengvai valosi.

Naudojuosi virtuve,kurios apatines dureles tamsiai tamsiai rudos spalvos filinguotas azuolas, o pakabinamos - blizgus sviesus mdf- abi vienodai teplios,tamsioji gal kiek maziau- nes nesimato spalvotu demiu smile30x30.png valymas abieju vienodas- praeini su dregnu stebuklingu skuduriuku langams- ir viskas. Didesne beda rankeneles, ant tu kiekvienas pirstukas matosi,ir dar aplink reikia valineti. Jei virtuve juoda be rankeneliu ir su teisinga faktura- as nebijociau..
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2016 08 17, 12:37)
Naudojuosi virtuve,kurios apatines dureles tamsiai tamsiai rudos spalvos filinguotas azuolas, o pakabinamos - blizgus sviesus mdf- abi vienodai teplios,tamsioji gal kiek maziau- nes nesimato spalvotu demiu  smile30x30.png valymas abieju vienodas- praeini su dregnu stebuklingu skuduriuku langams- ir viskas. Didesne beda rankeneles, ant tu kiekvienas pirstukas matosi,ir dar aplink reikia valineti. Jei virtuve juoda be rankeneliu ir su teisinga faktura- as nebijociau..

taip, aplink rankeneles tikrai bjauru, dabar irgi vargstu su tuo, tai kitoje virtuveje ju isvengsiu, kad valymas paprastesnis butu
Atsakyti
koks jūsų požiūris į gyvūnų galvų muliažus, kaip dekorą?

https://www.google.c...head wall mount

man įdomiai atrodo, tokio šarmo suteikia - visai pasikabinčiau kokį briedį ant plytų kamino bigsmile.png

tik labai jau madinga darosi, ar nebus greitu laiku tų briedžių kur bepasisuksi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 17 rugpjūčio 2016 - 14:32