Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 15, 20:27)
va povo iskamsa tai mane nuliudino siame intergjere, siaip grazu viskas, tik mano skoniui aukso per daug smile30x30.png

Gyvuneliu gaila? smile30x30.png spalviskai dera, ne nykstukas po egle, reikia manyti, kad ne plastikinis, tai kaip ir viskas tvarkoje smile30x30.png pacios iskamsos, jei yra toleruojamos paciu seimininku, nera blogis.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 08 15, 22:08)
Gyvuneliu gaila? smile30x30.png spalviskai dera, ne nykstukas po egle, reikia manyti, kad ne plastikinis, tai kaip ir viskas tvarkoje smile30x30.png pacios iskamsos, jei yra toleruojamos paciu seimininku, nera blogis.

nea, gyvuneliai sutverti mums tarnauti, bet ne tokiu budu.
Man asmeniskai iskamsos interjeruose nea...yra kitokiu interjero detaliu, ne taip ziauriia primenanciu musu visagali viespatavima.

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 15, 21:46)
nea, gyvuneliai sutverti mums tarnauti, bet ne tokiu budu.
Man asmeniskai iskamsos interjeruose nea...yra kitokiu interjero detaliu, ne taip ziauriia primenanciu musu visagali viespatavima.

na supratau smile30x30.png

Atsakyti
pasigirsiu:
gavau siandien is Italu plyteliu pavyzdzius 30*60 plyteles dvi
tokias pat, tik 60*60 planuoju uzsakine, nu man tai liuks ju spalva
Ka manot?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 08 10, 16:07)
mamaSandra gražu,bet kaina....nežavi visiškai :-)

O aš sprendžiu dėl baro kėdžiu,kadangi visa šeimyna skirtingo ūgio ,reiktų reguliuojamo aukščio,bet neužkliūna akis ...
Pačiai akis link medinių paparastų,bet atsižvelgiant į šeimos poreikius...
user posted image

http://www.part.lt/p...411d1b7e297.jpg

Pasisakykit prašau kurioms sakytumėt už,arba parekomenduokit ką nors .

Jei jau skirtingi šeimos poreikiai tai nieko nepadarysi, teks rinktis reguliuojamas. Kiek suprantu šviesių ieškote. Jūsų nuotraukoje jos gražios, as už smile.gif , as ir ieškojau, norėjau medinių, gražių yra tokių, bet va vaikas nelabai užlips biggrin.gif tai teko ieškotis taip pat reguliuojamų, o skirtingų rūšių pirkti nesinori biggrin.gif Aš dar čia radau idomesnių kėdžių
Atsakyti
QUOTE(alvilina @ 2016 08 16, 13:22)
as ir ieškojau, norėjau medinių, gražių yra tokių, bet va vaikas nelabai užlips biggrin30x30.png tai teko ieškotis taip pat reguliuojamų, o skirtingų rūšių pirkti nesinori biggrin30x30.png

Kokio amžiaus Jūsų vaikas?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 16, 11:46)
pasigirsiu:

koks ju pavirsius? cia grindines? nes jei grindines, tai jos nerealiai panasios i mano dabartines. O as ju nekenciu tiesiog, nes purvas i jas geriasi siaubingai. pradzioj dziaugiausi, kad jos atrodo tarsi vos papurvintos, tai nelabai matysis. bet realiai, tai atplaunu jas tik su specialiomis priemonemis, net specialiai del ju pirkau garine "sluota".
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 08 16, 15:29)
koks ju pavirsius? cia grindines? nes jei grindines, tai jos nerealiai panasios i mano dabartines. O as ju nekenciu tiesiog, nes purvas i jas geriasi siaubingai. pradzioj dziaugiausi, kad jos atrodo tarsi vos papurvintos, tai nelabai matysis. bet realiai, tai atplaunu jas tik su specialiomis priemonemis, net specialiai del ju pirkau garine "sluota".

net nezinau kaip cia pasakius, na toks siurkstokas tas pavirsius, man irgi atrodo, kad neteplios turetu but, o kaip patikrint? patrepset?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 16, 15:26)
net nezinau kaip cia pasakius, na toks siurkstokas tas pavirsius, man irgi atrodo, kad neteplios turetu but, o kaip patikrint? patrepset?

ju teplumas tame, kad purvas i jas geriasi. na jos visiskai viens prie vieno is isvaizdos, kaip maniskes. nepatrepsesi. tiesiog matyt plauni ir tuose grubletumuose lieka daugiau dregmes, ten gal dukes labiau renkasi. Na, zodziu, as isvaizduoju, kad mazdaug taip kazkaip vyksta. jau toks s... Nors mes ir siurbliuojam daznai, ir plaunam su mikrofibrine ne karta savaiteje. Ir su garine sluota savaitgaliu praeinu, ir dar bent karta i menesi su specialia priemone purskiu, kad nesvarumus atkeltu (skamba, kaip tvarte gyventume, bet butent taip ir darom, kad is to poretumo nesvarumus atkelti, nes vien plaunant tai ten sestu viskas tik labiau ir labiau), o tada su garine plaunam. PAs mus virtuve, koridorius ir svetaines dalis tokiomis isklota. Plyteliu tarpai tokios pat spalvos, kaip plyteles. irgi sveiciu, sveiciu.... As nieko pries daznai plauti, smagu, kai svaru. Bet cia neina kalba apie dazna prieziura, o apie sudetinga. Jei nedeciau tiek pastangu, tai atrodytu bjauriai visai. Dar pirmais metais tai priziuri ir atrodo, kad viskas gerai, tik nera lengva valyti. Bet tas purvas geriasi net sitaip intensyviai valant, todel su laiku vaizdas plyteliu tikrai paprastejes, bent jau man, kai zinau. Bent karta metuose tiesiog imu sveitimo pieneli ir trinu kiekviena plytele. Juoda virtuve menkniekis su tom plytlem, nes juodos virtuves fasadai kojom nemindomi ir nera horizontalus biggrin30x30.png
Tarp kitko, mano irgi italiskos. norejau kvadratiniu, bet ikalbejo imti tokias staciakampes, nes ju kaina buvo geresne. ta forma man taip ir liko nemiela sad.png tik jau vargu ar atsekciau, kokios firmos. o ir pabandyti ta padaryti galesiu tik menesio gale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 16 rugpjūčio 2016 - 15:57
QUOTE(Cobre @ 2016 08 16, 16:51)
ju teplumas tame, kad purvas i jas geriasi. na  pries daznai plauti, smagu, kai svaru. Bet cia neina kalba apie dazna prieziura, o apie sudetinga. Jei nedeciau tiek pastangu, tai atrodytu bjauriai visai. Dar pirmais metais tai priziuri ir atrodo, kad viskas gerai, tik nera leng

Skamba tai kraupiai blink30x30.png

O gal yra kažkoks įgeriamumo parametras paviršiaus, kaip būna slidumo ir atsparumo hm.png
Nes man asmeniškai atrodė, kad akmens masė tai neproblemiška visai, matinis ar blizgus paviršius tik daugiau dėl ruožų nuo vandens aktualu hm.png

Beje, mamasandra, maniškės Carpet Vestige nerealiai praktiškos biggrin30x30.png ir tvarte padoriai atrodytų lotuliukas30x30.png Vis bandau nesamas dėmes išvalyt, o esamas tik tikrinimo būdu atseku biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 16, 17:06)
Beje, mamasandra, maniškės Carpet Vestige nerealiai praktiškos biggrin30x30.png ir tvarte padoriai atrodytų  lotuliukas30x30.png Vis bandau nesamas dėmes išvalyt, o esamas tik tikrinimo būdu atseku biggrin30x30.png

susimasciau net. nes gal tik as matau, kad nera svaru. Kitam mazu ir neaisku butu ar ten jos tokios turi buti, ar purvinos biggrin30x30.png Uztat ir sakau, nekenciu netepliu pavirsiu, man turi buti lengvai valomas, o ne neteplus ( t.y. toks, kur nepakrapstes nesuprasi, ar ten trys purvo sluoksniai, ar tik efektas brudo biggrin30x30.png )
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 08 16, 18:24)
susimasciau net. nes gal tik as matau, kad nera svaru. Kitam mazu ir  neaisku butu ar ten jos tokios turi buti, ar purvinos biggrin30x30.png  Uztat ir sakau, nekenciu netepliu pavirsiu, man turi buti lengvai valomas, o ne neteplus ( t.y. toks, kur nepakrapstes nesuprasi, ar ten trys purvo sluoksniai, ar tik efektas brudo biggrin30x30.png )

Na jei akis bado kiekvienas nukritęs trupinys ar šlapios kojos atspaudas, tai aš bevelyčiau rinktis neteplias, bet tai nereiškia, kad pas mane tie trupiniai ir guli savaitėm biggrin30x30.png tiesiog jei prie normalaus kasdieninio dėvėjimo tokia priežiūra būtina, tai nu nafik oh.png

Ir įgeriamumą aš suprantu, kad su šlapia švabra perbraukus nenusivalo, tai čia jau ne neteplumo klausimas, matosi ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 16 rugpjūčio 2016 - 17:35