QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 16, 15:26)
net nezinau kaip cia pasakius, na toks siurkstokas tas pavirsius, man irgi atrodo, kad neteplios turetu but, o kaip patikrint? patrepset?
ju teplumas tame, kad purvas i jas geriasi. na jos visiskai viens prie vieno is isvaizdos, kaip maniskes. nepatrepsesi. tiesiog matyt plauni ir tuose grubletumuose lieka daugiau dregmes, ten gal dukes labiau renkasi. Na, zodziu, as isvaizduoju, kad mazdaug taip kazkaip vyksta. jau toks s... Nors mes ir siurbliuojam daznai, ir plaunam su mikrofibrine ne karta savaiteje. Ir su garine sluota savaitgaliu praeinu, ir dar bent karta i menesi su specialia priemone purskiu, kad nesvarumus atkeltu (skamba, kaip tvarte gyventume, bet butent taip ir darom, kad is to poretumo nesvarumus atkelti, nes vien plaunant tai ten sestu viskas tik labiau ir labiau), o tada su garine plaunam. PAs mus virtuve, koridorius ir svetaines dalis tokiomis isklota. Plyteliu tarpai tokios pat spalvos, kaip plyteles. irgi sveiciu, sveiciu.... As nieko pries daznai plauti, smagu, kai svaru. Bet cia neina kalba apie dazna prieziura, o apie sudetinga. Jei nedeciau tiek pastangu, tai atrodytu bjauriai visai. Dar pirmais metais tai priziuri ir atrodo, kad viskas gerai, tik nera lengva valyti. Bet tas purvas geriasi net sitaip intensyviai valant, todel su laiku vaizdas plyteliu tikrai paprastejes, bent jau man, kai zinau. Bent karta metuose tiesiog imu sveitimo pieneli ir trinu kiekviena plytele. Juoda virtuve menkniekis su tom plytlem, nes juodos virtuves fasadai kojom nemindomi ir nera horizontalus
Tarp kitko, mano irgi italiskos. norejau kvadratiniu, bet ikalbejo imti tokias staciakampes, nes ju kaina buvo geresne. ta forma man taip ir liko nemiela
tik jau vargu ar atsekciau, kokios firmos. o ir pabandyti ta padaryti galesiu tik menesio gale.