Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

angliška klasika lietuviškai
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 08 12, 17:23)
Sveikos. 4u.png

Trykštu džiaugsmu,plautuvė jau pas mane.TuDa dar kart AČIŪ už kontaktus 4u.png  4u.png  4u.png

pasirodo kaip gera turet SM draugu (Y)
sveikinu
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 08 12, 17:06)

Man tai tuose namuciuose per mazai demesio skirta virtuves baldams. Ne kaip jie atrodo toje visumoje.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 08 12, 15:50)
Kažkoks marazmas to furnitano kaina ax.png Ermitažas turi tik garmoškės sistemą; http://www.ermitazas...2-mm-14-kg.html .  Panaršius gal tas gamintojas tuėtųi ir Jūsų ieškomą sistemą.

tai, kad i garmoske suvaziuoja tai niekas, va pats cinkelis tame, kad ta garmoske visa vidun (gilyn) sulenda

bet uz tokia nesveika kaina sis variantas net nesvarstytinas
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 08 12, 16:23)

Trykštu džiaugsmu,plautuvė jau pas mane.

Labai smagu wub30x30.png
Atsakyti
šito šviestuvo pasirinkimas šioje vietoje mane "užmušė"
user posted image
Vonioje ta kėdė su liūto kojom užgožia viską, net ir pačią vonią ir supratimą ką joje reikia veikti.

Bet pastangos vertos pagyros.
Atsakyti
As mastau, kad kai zmogus kuria sau namus nebudamas profesionalu, tai normalu, kad nera viskas idealu. Kuriam, darom klaidas, darom nuolaidas sau, bandom igyvendinti svajones, idejas. Kazkas pavyksta, kazkas tampa visisku fiasko. Interjeras, net su aki rezianciais nesusipratimais, savininkams gali buti pats mieliausias ir jaukiausias. Bet tokiu namudiniu sedevru publikavimas interjero zurnaluose man visiskas nesusipratimas. Nors pas mus pilna ir "profesionalu" panasaus lygio, tai gal pagal juos dabar ta kartele nuleista sad.png
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 12, 18:24)
pasirodo kaip gera turet SM draugu (Y)
sveikinu

Taip, smagu turėtų virtualių pažįstamų,kuriems negaila pasidalinti savo idėjomis,kontaktais ,patarimais. 4u.png

QUOTE(TuDa @ 2016 08 12, 18:27)
Labai smagu wub30x30.png

4u.png
Atsakyti
Gal jau aptarinejote si interjera? As tik siandien atradau. Pati nemegstu nei tokio aukso atspalvio, nei, kai apvadu ir sienu spalva skiriasi, o ir dar keletas pasirinkimu man nera priimtina, bet cia mano skonio apsireiskimai gal tokie netike smile30x30.png. Siaip tai tobulas darbas wub30x30.png ryte atradau ir vis negaliu atsigrozeti. Ir juoda spalva, kuri man tokia miela, cia tiesiog fantastiskai ivesta. Jei kas nematet, tai pasigrozim kartu smile30x30.png

http://metromode.se/...amiljen-roth-2/
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 08 15, 00:14)
Ir juoda spalva, kuri man tokia miela, cia tiesiog fantastiskai ivesta.  Jei kas nematet, tai pasigrozim kartu smile30x30.png

http://metromode.se/...amiljen-roth-2/

Kas ką pastebi biggrin30x30.png man tai mano mylimos mėlynos akcentai wub30x30.png Mėlynai marginta keramika, povas, romanetės ax.png
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 15, 10:30)
Kas ką pastebi biggrin30x30.png man tai mano mylimos mėlynos akcentai wub30x30.png Mėlynai marginta keramika, povas, romanetės ax.png

ko ieskau, ta ir pastebiu smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 15, 11:30)

va povo iskamsa tai mane nuliudino siame intergjere, siaip grazu viskas, tik mano skoniui aukso per daug smile30x30.png
Atsakyti