Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(MUDU @ 2016 08 10, 21:50)
Aš irgi daug ka darau,špakliavimo negaliu pakesti .

Jau sėdėti norim smile30x30.png ,tai reik isigyti dabar,o perliukais ,jei rasim tinkamų pakeism ateityj

poryt pati plyteles klijuosiu techninej patalpoj, buz matyt kaip gausis.

http://jaseviciausba...o-kedes/page/2/

gal cia ka rasit?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 10, 22:23)
poryt pati plyteles klijuosiu techninej patalpoj, buz matyt kaip gausis.

http://jaseviciausba...o-kedes/page/2/

gal cia ka rasit?

Šaunuolė,sėkmės smile30x30.png

Tai medinių baro kėdžių tinkamų yra,sprendžiasi klausimas dėl aukščio reguliavimo reikalingumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 11 rugpjūčio 2016 - 06:29

Sveikos.

Visada norėjau dvigubos plautuvės šios...
user posted image

Atėjus laikui virtuvei,jos NEBĖRA,gal kas užmatėte? Ar žinote kur galiu rast tokią?Baldai jau statomi į vietą,o trūksta Jos pikta iki Negaliu....

Pamenu anksčiau kažkas jau ja domėjosi,būtų įdomu sužinoti ar pavyko gauti?

Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 08 11, 11:43)
Sveikos.

user posted image

Atėjus laikui virtuvei,jos NEBĖRA,gal kas užmatėte? Ar žinote kur galiu rast tokią?Baldai jau statomi į vietą,o trūksta Jos pikta iki Negaliu....

Man tai labai maisytuvas patinka - nei labai klasikinis, nei siuolaikinis. Gal kur matet toki
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 08 11, 11:43)
Sveikos.

user posted image

nezinau kokia jus idejot, maniske
https://www.celsis.l...os-spalvos.html

tam paciam celsio puslapyje yra ivairiu, o ir tas pats ebay pilnas
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 08 11, 12:11)
Man tai labai maisytuvas patinka - nei labai klasikinis, nei siuolaikinis. Gal kur matet toki

Net neatkreipiau dėmesio koks jis ,tai ir nemačiau tokio smile30x30.png
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 11, 12:12)
nezinau kokia jus idejot, maniske
https://www.celsis.l...os-spalvos.html

tam paciam celsio puslapyje yra ivairiu, o ir tas pats ebay pilnas

Sandra ji Ikejos prekė,nuo tamstos idėtos kainos akys blink30x30.png ,ne... čia kaip tavo mehanizmo kaina smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 08 11, 10:43)
Sveikos.

Gal aš smile30x30.png , nes prieš kurį laiką labai intensyviai jos ieškojau. Man nebuvo skirtumo iš kur pirkti, tik buvo reikalavimas, kad ji užsidėtų ant stalviršio. Tuo metu susidūrėm su ta pačia situacija, kuomet mūsų Ikėjoj jos nebuvo prekyboj. Tai aš susisiekiau su vaikinukais, kurie veža iš Lenkijos Ikėjos prekes. Ir mano dideliam džiaugsmui jie turėjo jų daugiau parsivežę. Tai net nereikėjo laukti, kol suvažinės į ten ir atgal. Gavau jau sekančią dieną wub30x30.png
Čia ta virtuvytė su šaudymo angom tongue30x30.png kuriai reikėjo tokio tipo plautuvės:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 11 rugpjūčio 2016 - 12:08
QUOTE(TuDa @ 2016 08 11, 12:59)
Čia ta virtuvytė su šaudymo angom tongue30x30.png  kuriai rinkausi tą plautuvę:

http://www.part.lt/i...0557de0a130.jpg

Pamenu, kai teiravotės dėl plytelių 'orientacijos' šitai virtuvei smile30x30.png.
Man tos 'šaudymo angos" visai gražiai žiūrisi smile30x30.png. Tik gartraukio tamsumas kažkaip nelabai... O ir durelės vis ne plautuvės centre atsidaro ... blink30x30.png

Ale, kol pacitavau, pakeitėt nuotrauką bigsmile.png ... Bet pas mane ji liko tongue30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 rugpjūčio 2016 - 12:08
QUOTE(Lyn @ 2016 08 11, 12:11)

sitas gamintojas turi
http://www.us.kohler.../N-2d8uZ1z141ug
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 08 11, 12:59)
Gal aš smile30x30.png , nes prieš kurį laiką labai intensyviai jos ieškojau. Man nebuvo skirtumo iš kur pirkti, tik buvo reikalavimas, kad ji užsidėtų ant stalviršio. Tuo metu susidūrėm su ta pačia situacija, kuomet mūsų Ikėjoj jos nebuvo prekyboj. Tai aš susisiekiau su vaikinukais, kurie veža iš Lenkijos Ikėjos prekes. Ir mano dideliam džiaugsmui jie turėjo jų daugiau parsivežę. Tai net nereikėjo laukti, kol suvažinės į ten ir atgal. Gavau jau sekančią dieną wub30x30.png
Čia ta virtuvytė su šaudymo angom tongue30x30.png  kuriai reikėjo tokio tipo plautuvės:

user posted image

TuDa,gal zinote koks sios virtuves ilgis?
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 08 11, 12:22)
Net neatkreipiau dėmesio koks jis ,tai ir nemačiau tokio smile30x30.png

Sandra ji Ikejos prekė,nuo tamstos idėtos kainos akys    blink30x30.png ,ne... čia kaip tavo mehanizmo kaina smile30x30.png

bet tai nereiskia, kad as tiek uz ja mokejau tongue30x30.png
jei gerai pamenu tai berods 150 svaru kainavo + parvezimas 60
tai tikrai ne tokia jau baisi man ta kaina pasirode, aisku truko laiko kol sumedziojau, ale kai po truputi is anksto perki tai ir pinigine ne taip nukencia.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 08 11, 13:06)
Tik gartraukio tamsumas kažkaip nelabai... O ir durelės vis ne plautuvės centre atsidaro ... blink30x30.png

man juoda buitine technika cia graziai ziurisi, o ir su sviestuvais dera, taip kad viskas tvarkoj cia su tuo tamsumu.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 11, 12:06)
Pamenu, kai teiravotės dėl plytelių 'orientacijos' šitai virtuvei smile30x30.png.
Man tos 'šaudymo angos" visai gražiai žiūrisi smile30x30.png. Tik gartraukio tamsumas kažkaip nelabai... O ir durelės vis ne plautuvės centre atsidaro ... blink30x30.png

Ale, kol pacitavau, pakeitėt nuotrauką  bigsmile.png ... Bet pas mane ji liko  tongue30x30.png

Nesikabinėk cool30x30.png visada bandau apatines ir viršutines spinteles lygiuoti. Ale, kad ne visada išeina. Šiame projekte niekaip neišėjo to padaryti. Duoklė buvo atiduota viršutinių spintelių simetriškumui. Va biggrin30x30.png
Atsakyti