Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 10, 13:10)
suzinojau mecjanizmo kaina - nuo 1700 eur...ka manot??

manau, smagu, kad radai tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 10, 14:10)

Žiauru, nebent svajonių svajonė ir finansai leidžia svajones įgyvendinti.

O kitaip apžaisti neišeina? Roletu, žaliuzėm, pakeliama į viršų plokšte, kaip kad viršutines spinteles daro?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 08 10, 13:18)
Merginos - prasau jusu nuomones. Kaip manote, ar klasikineje virtuveje ( ji pas mane bus balta, patinuota) geriausia dera retro buitine technika?

Aš laaabai toli nuo patarėjos, ir mane labai ilgai drąskė abejonės šiuo klausymu.........tik mano atvejis buvo toks, kad buitinę techniką jau buvome nusipirkę, jei nebūčiau turėjusi, būčiau pirkusi retro, ar bent arčiau klasikos, bet gavosi kaip gavosi 4u.png Daugiausiai nemiegotų naktų dėl gartraukio verysad.png Lyg buvau žadėjusi pasirodyti, tad prie to pačio.......... nemuškit skaudžiai 4u.png
Lyn - Žiūrėkit, sverkit, vertinkit ir mokykitės iš svetimų klaidų arba nusispjaukit į standartus ir darykit kaip jums patogu 4u.png

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 10 rugpjūčio 2016 - 13:50
mamaSandra gražu,bet kaina....nežavi visiškai :-)

O aš sprendžiu dėl baro kėdžiu,kadangi visa šeimyna skirtingo ūgio ,reiktų reguliuojamo aukščio,bet neužkliūna akis ...
Pačiai akis link medinių paparastų,bet atsižvelgiant į šeimos poreikius...
user posted image

user posted image

Pasisakykit prašau kurioms sakytumėt už,arba parekomenduokit ką nors .

Ačiū 4u.png
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 08 10, 17:07)

Pas mus šeimyna irgi visi skirtingo ūgio, bet puikiai naudojamės tomis IKEA pusbario kėdėmis. Nesuprantu, kam jų besireguliuojančių reikia... blink30x30.png
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 10, 14:10)

Man 3600 eur už ąžuolo biblioteką atrodo brangoka, o čia vien už mechanizmą blink30x30.png ... Kosmosas... Bet, ko nepadarysi vardan virtuvės paslėpimo tongue30x30.png...
Kadangi pas Jus praktiškai atskira virtuvės patalpa, mano nuomone neverta tiek investuoti į tokius mechanizmus. Bet, kiekvienam savo 4u.png
Atsakyti
mamaSandra,
o kaina Lietuvoj? Mane dominęs mechanizmas DE ebay kainuoja 100 eur, o LT 150-180 pas atstovus, tai gal ir šitas atitinkamai pabrangsta.

Gal vietoj betoninio tinko patikimiau tokios plytelės? http://www.tubadzin.pl/concrete-3

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 08 10, 17:16)
Pas mus šeimyna irgi visi skirtingo ūgio, bet puikiai naudojamės tomis IKEA pusbario kėdėmis. Nesuprantu, kam jų besireguliuojančių reikia...  blink30x30.png

Ačiū už komentarą,vyras išreiškė pageidavimą jog besireguliuojanti jam patogiau...,reiks į kokią baldų parduotuvę nulėkt,tegul "pasimatuoja' ar tikrai jam taip nepatogu... smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 08 10, 14:14)
Brangu. As nedesiu smile30x30.png

Nenoriu vienodu kedziu ..  O tokia medzio spalva kur nors dar ideciau -gal sala tokios spalvos, ar svetaineje komoda su tokiu virsumi

man graziau kai vinodos visos, arba jau visiska eklektika turi but ir maisomas avangardas su klasika, bet del keliu kedziu - nemaisyciau. Yra daug vietu kur galima su spalvom pasireikst.
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 08 10, 14:30)
Žiauru, nebent svajonių svajonė ir finansai leidžia svajones įgyvendinti.

O kitaip apžaisti neišeina? Roletu, žaliuzėm, pakeliama į viršų plokšte, kaip kad viršutines spinteles daro?

visus variantus apmasciau, nugis geresnio ir patogesnio uz sita nera. Arba isvis mest salin ta ideja su pasleptu stalvirsiu ir daryt spinta kaip spinta.
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2016 08 10, 17:07)
mamaSandra gražu,bet kaina....nežavi visiškai :-)

Pasisakykit prašau kurioms sakytumėt už,arba parekomenduokit ką nors .

Ačiū 4u.png

manes irgi nezavi, cia puse spintos kainos!!!
o as paskutiniu metu tokia skupa pasidariau, kad net sienas pati spakliuoju tongue30x30.png
Matyt senatva biggrin30x30.png

paziurekit tam paciam ebay, tikrai esu macius perliuku
http://www.ebay.co.u...SIAAOSw7XZXhQhk
Atsakyti
jei tu turi virtuves patalpa, tai kam tau slepti virtuve? uz tuos mechanizmo pinigus galima papildomu pribumbasu prisigalvoti smile30x30.png man atrodo, kad tu tik daugiau sau nepatogumo prisidarysi su tom durim. Jei butu viena erdve su svetaine, tai dar suprasciau, bet dabar per daug pinigo ir darbo del abejotino rezultato
Atsakyti
dekui merginos uz nuomones, manau jog jei nerasiu panasaus mechanizmo uz padoresne kaina, o padoresne man iki 300eur, tai atsisakysiu visai...

O gal isvis daryt indaujos tipo, ale reik ir vietos rakandams susidet, tuoj be galvos liksiu...

Bet va viena gera naujiena turiu:
betono nebus smile30x30.png
nuvaziavau siandien, i savo virtuves siena paziurejau ir nusprendziau, kad per tamsu ir per grubu ten betonas.

Pridejau metro baltas plyteles ir vualia, jos kaip ten buvusios. Tas plyteles virtuvei nusipirkau pries koki pusmeti, tik veliau pradejau blaskytis, bet pirmine nuomone buvo pati paciausia.
Metro baltos plyteles atkartoja salia esancios plytu sienutes vaizda, ta pati forma, tik jau baltos, nors ir siena su baltu. Tarpusavyje dera abejos.
Ir dar, pagrindinis dalykas, prisiminiau, kad mano plautuve jau nupirkta, kuri jokiais budais netiks su betonu, nes ji belfast tipo, va tokia

user posted image
Atsakyti
MamaSandra aciu uz nuomone. Kriaukle kokia faina... Kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 10, 21:25)

manes irgi nezavi, cia puse spintos kainos!!!
o as paskutiniu metu tokia skupa pasidariau, kad net sienas pati spakliuoju  tongue30x30.png
Matyt senatva biggrin30x30.png

paziurekit tam paciam ebay, tikrai esu macius perliuku
http://www.ebay.co.u...SIAAOSw7XZXhQhk

Aš irgi daug ka darau,špakliavimo negaliu pakesti .

Jau sėdėti norim smile30x30.png ,tai reik isigyti dabar,o perliukais ,jei rasim tinkamų pakeism ateityj
Atsakyti