Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(mamagabi @ 2016 08 05, 20:33)
Na va - visai kitas reikalas thumbup.gif
As nedeciau cia jokiu marmalu smile.gif Lygios, graziai nuosekliai nudazytos sienos, isides durys, pasistatys spintos, atsiras koks minkstas baldelis, gal pasiklos koks kilimelis/takelis, pasikabins dailus sviestuveliai, o ant laisvu sienu pasikabinsit keleta nemazo formato foto uz tuos pinigus, kuriuos skirtumete sienos dekorui.
As tokius dekorus labiau pateisinu didelese laiptinese, kai sienos plotai nemazi ir auksti, ta va juos kiek paivairinti faktura gal ir nieko, bet uzdazyti ir dar tamsiai/purvinai...ne... schmoll.gif Ta foto, kur idejote kaip dekoro pavyzdi interjere, man asmeniskai yra ''ziauri" cool.gif

Turiu begale holo nuotrauku (LT, rusijos ir lenkijos interjerais nesivadovauju)- na niekur nera tu tokiu grubiu/ryskiu/dirbtinu fakturu ir ypac siaurose/praeinamose erdvese.

QUOTE(Lara22 @ 2016 08 06, 09:54)
nedeciau-dekoratyvaus tinko negražu... rolleyes.gif

QUOTE(TuDa @ 2016 08 06, 10:38)
Tinkas tinkui nelygus mirksiukas.gif

Ačiū merginos, labai padėjote apsispręsti drinks_cheers.gif dar ne kartą į Jus kreipsiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 04, 23:06)
Juoda visa? fasadai, stalvirsis, plautuve, maisytuvas?
ar isivaizduoji kokia ji tepli? teplesne nei balta. Tiek matine tiek blizgi.

Turejau ir ta ir ana ir tikrai juoda nebuvo teplesne nei balta.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2016 08 07, 00:17)
Turejau ir ta ir ana ir tikrai juoda nebuvo teplesne nei balta.

as konkreciai juodos neturejau, turejau tamsiai tamsiai (juodai) ruda, tai ruda sunkiau priziuret nei balta, bet tebunie tai seiminkes pasirinkimas.
Atsakyti
Aš turiu juodą rašomą stalą, jokio baldo nesu taip plūdus, kaip jį biggrin30x30.png Tai kažkokia tragedija, kiekviena dulkė matosi, nesuprantu, kodėl ant balto ne taip. Bet ant balto ne taip.

Kita vertus, juodos virtuvės dabar yra mados klyksmas, gi toj Milano dizaino parodoj, kaip jinai ten, visi žviegė, kad labai naujovė. Tik ten, jei gerai pamenu, labai visokias naujas gudrias medžiagas naudojo, natūralų akmenį dideliais kiekiais, tai gal ant jo ir nesimato... Ir visokias technikos naujoves. Ir aplamai ten, mano galva, su praktiškumu prasilenkia, bet grožio tai gražu.

Žodžiu, kiekvienam pačiam spręst. Juk ne visi nuolat toj virtuvėj sėdi ir ten nuolat verda/kepa/marinuoja, kad maksimalaus praktiškumo pageidautų. Kiti virtuvę naudoja kavai ryte išgerti, o gamina nebent kokius karštus sumuštinius mikrobangėj ir tai kartą per savaitę. Tai tiek ir su juoda galima biggrin30x30.png

Atsakyti
Su juoda virtuve as esu draugavusi anksciau ir siuo metu kaip tik su ja tenka vel laikinai pagyventi, tai kaip tik turiu realia galimybe apsvarstyti pliusus ir minusus. Draugaujam sekmingai. As svara megstu, tai nematau jokios problemos. Vat jei prastai pasirinksiu fasadus, tai kitas reikalas, o spalva nebaugina dabar jau visai.
Juoda spalva mano namuose ne naujoke smile30x30.png
Atsakyti
https://www.pinteres...16309056424085/ .
Atsakyti
Merginos - prasau jusu nuomones. Kaip manote, ar klasikineje virtuveje ( ji pas mane bus balta, patinuota) geriausia dera retro buitine technika? Man beda tame , tad retro buitines orkaiciu pasirinkimas mazas ir jos neturi man reikiamu funkciju. Gal smeg brangiausia ir turi, bet nutariau investuoti i akmenini stalvirsi, tad buitines technikos brangiausios nesirinkti.
Kiek ziurejau pavydziu internete - dazniausia orkaite buna retro tokiuose balduose. Bet maciau ir siuolaikinio dizaino, ir kokia sidabro spalva gal ir nieko ziurisi - kranas butu sidabro spalvos, baldu rankeneles irgi daryciau sidabro spalvos. Del stalvirsio dar neapsisprendziau - ar rudas, ar pilkas granitas bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 10 rugpjūčio 2016 - 12:19
QUOTE(Lyn @ 2016 08 10, 13:18)
Merginos -

Mano suopračiu normaliai dera. Dar nuo klasikos gal priklauso, ar baisiai saldi.

Kaip tik nagrinėjausi pvz: http://www.houzz.com...hen-los-angeles, tik mane spalvos labiau domino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 10 rugpjūčio 2016 - 12:33
QUOTE(Y2K @ 2016 08 10, 13:27)
Mano suopračiu normaliai dera. Dar nuo klasikos gal priklauso, ar baisiai saldi

Nu mano supratimu nelabai saldi smile30x30.png)) korpusiniai baldai visi filinguoti, svetaine su virtuve sujungta, bet galvoju minksta dali kokia ne itin saldzia urgi smile30x30.png
Atsakyti
as asmeniskai net nesvarsciau klasikines technikos varianto.
Kita vertus - visada galit paslept ja spintoj smile30x30.png
user posted image

radau mechanizma kuris vidines duris darineja
https://www.youtube....h?v=A1I5fDDbTYA

jei kaina is koju neisvers - desiu toki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 10 rugpjūčio 2016 - 12:54
suzinojau mecjanizmo kaina - nuo 1700 eur...ka manot??
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 10, 14:10)
suzinojau mecjanizmo kaina - nuo 1700 eur...ka manot??

Brangu. As nedesiu smile30x30.png.

O kaip manot prie baltos vietuves, tokio stalo ir dvieju kedziu
user posted image

Tokios 2 tiks?
user posted image
Nenoriu vienodu kedziu .. O tokia medzio spalva kur nors dar ideciau -gal sala tokios spalvos, ar svetaineje komoda su tokiu virsumi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 10 rugpjūčio 2016 - 13:21