Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(Di72 @ 2016 08 04, 16:42)
Labas merginos,

Patarkit ką daryti su kolidoriaus siena  ax.gif  Buvom galvoję daryti dekoratyvų tinką (be jokių piešinių) bet dabar, kai išdėjo grindų plyteles pardėjau abejoti  blush2.gif ar nebus per marga..

Plytelės va tokios
user posted image

Nu merginos - viena karta susiimkite ir taip abstrakciai nebeklauskite! smile.gif
Nes as pvz. I toki paklausima tikrai negaliu reaguoti, nes na nieko nesuprantu doh.gif
Jus matote realu savo namu/busto vaizda: kaip atrodo ir kur isklotos tos jusu turimos plyteles (placiai per visa patalpa, ar siaurai kolidoriuose ir t.t.), matote savo sienas (siauras, placias, ilgas, su durim be duru, ar siaip tarpdyryje), zinote busimas duris/ju spalva ir pan., isivaizduojate koks bus tinkas (jo rastas, tekstura, spalva) ir tai negalite nuspresti deti ji ar ne...
O mes tik matydamos plyteles pvz. turime tai ismastyti smile.gif
As tai taip nei galiu nei moku ''is lempos'' patarineti, todel tyliu kaip zuvis lotuliukas.gif

Dekit foto! Rodykit savo turima erdve (mums maziausiai rupi jovalas ten ar kas pas jus, nes dauguma ta arba praejome arba dar esame, sioje temoje renkasi namus bekuriancios moterys) - kuo drasiau elgsites, tuo daugiau naudos turesite, nes mes gal izvelgsime ir pasiulysime ne tik sienu sprendimus, bet gal dar pataisomas klaidas (jei tokiu yra) ar kitus sprendimus, apie kuriuos jums gal but net netoptelejo... rolleyes.gif
Taip kad drasiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 04 rugpjūčio 2016 - 19:08
Kas nors turite ar bent svarstet apie juoda virtuve savo namuose? Uzsimaniau biggrin.gif Nes priejau prie isvados, kad tai vienintelis budas tureti "nematoma" virtuve. Baltos man niekaip nelimpa, nepatinka ir viskas. Ir manau, kad darysiu ja modernia visiskai, klasikos mesiu i kitas vietas, nes klasikines juodos labai jau slegianciai atrodo. gyvenamojoj zonoj sienos bus baltos, tik del atspalvio apsispresiu veliau. Gal kas turite kokiu minciu virtuves tema, isklausysiu kritika, nes galbut tiesiog nepamastau apie kazka, tai kol kurybos procese, tai galima mintis pakoreguoti.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 08 04, 22:01)
e kokiu minciu virtuves tema, isklausysiu kritika,

Juoda visa? fasadai, stalvirsis, plautuve, maisytuvas?
ar isivaizduoji kokia ji tepli? teplesne nei balta. Tiek matine tiek blizgi.
Atsakyti
Pabandysiu imesti keleta fotkiu. Baltas stalvirsis visai nezavi, bandysiu ieskoti kazko tamsesnio ir silto atspalvio.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

http://bloesem.blogs...40be9b9b970c-pi
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 08 04, 22:01)
Kas nors turite ar bent svarstet apie juoda virtuve savo namuose? Uzsimaniau biggrin.gif Nes priejau prie isvados, kad tai vienintelis budas tureti "nematoma" virtuve. Baltos man niekaip nelimpa, nepatinka ir viskas.

O pasirinkimas tik tarp juoda ir balta? biggrin.gif

Man labai graži ir pradingstanti grafito pilka, esu mačiusi tokią virtuve bendroje nedidelėje erdvėje - maksimaliai nevirtuviškas vaizdas, kurį dar neutralizuoja plaunamais dažais siena tarp spintelių ir virš plautuvės (baltos, kaip ir akmens stalviršis) kabantis ovalus auksiniais rėmais veidrodis su bra iš šonų.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 04, 21:06)
Juoda visa? fasadai, stalvirsis, plautuve, maisytuvas?
ar isivaizduoji kokia ji tepli? teplesne nei balta. Tiek matine tiek blizgi.

Fasadai juodi. Stalvirsis tikrai ne juodas, bet tamsus. Maisytuvas ir plautuve dar neapsisprendziau, siokiu tokiu minciu yra, bet gryninsiu paskui jas.

Tikrai nebus blizgi, fui tokia smile.gif Butu matine, ziuresiu, ka turi is ploksciu. Turiu dabar tamsia virtuve namie. Tepli nera, bet turi faktura, tai del to labai bjauru priziureti. As neziuriu i tai, ar teplu, ar neteplu, nes vistiek viska pastoviai sveiti toje virtuveje, todel esme man tik tame ar lengvai valosi.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 04, 21:13)
O pasirinkimas tik tarp juoda ir balta? biggrin.gif

Man labai graži ir pradingstanti grafito pilka, esu mačiusi tokią virtuve bendroje nedidelėje erdvėje - maksimaliai nevirtuviškas vaizdas, kurį dar neutralizuoja plaunamais dažais siena tarp spintelių ir virš plautuvės (baltos, kaip ir akmens stalviršis) kabantis ovalus auksiniais rėmais veidrodis su bra iš šonų.

lotuliukas.gif aga, tik toks, kitokiu virtuviu nebuna biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif

Zinok, pradejau nuo baltos. Greit meciau, nes supratau, kad kazkas ne taip su ta balta. O gal tiesiog jau bloga nuo tokiu, kai tiek metu sioje temoje bazuojuosi blush2.gif Tada perejau prie pilku paciu ivairiausiu atspalviu. Nes pilka man siaip nerealiai grazu. Bet niekaip man nesusideliojo virtuve bendroje erdveje su svetaine. Tada persimeciau ant juodos. Net dusia aprimo i tokias ziurint biggrin.gif Bet ir pilku turiu kruva issisaugojusi, nespjaunu visai, nors siuo metu jos tolimam kampe nugrustos.
Atsakyti
man pilka irgi wub.gif
neatmetu galimybes, kad ir pati tokios noreciau
prie savo betoniniu sienu tongue.gif
https://www.pinteres.../grey-cabinets/
Atsakyti
Femme, man tavo aprasyta virtuve kazkiek primena stai sita. Mano skoniui tai cia virtuviu virtuve biggrin.gif visaip apmasciau, bet mano atveju, net jei pavyktu igyvendinti kuo tiksliau, vistiek bendras vaizdas butu apgailetinas. Tai tik issisaugojau, kaip grazu paveiksliuka.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 04 rugpjūčio 2016 - 21:43
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 04, 19:05)
Nu merginos - viena karta susiimkite ir taip abstrakciai nebeklauskite! smile.gif
Nes as pvz. I toki paklausima tikrai negaliu reaguoti, nes na nieko nesuprantu doh.gif
Jus matote realu savo namu/busto vaizda: kaip atrodo ir kur isklotos tos jusu turimos plyteles (placiai per visa patalpa, ar siaurai kolidoriuose ir t.t.), matote savo sienas (siauras, placias, ilgas, su durim be duru, ar siaip tarpdyryje), zinote busimas duris/ju spalva ir pan., isivaizduojate koks bus tinkas (jo rastas, tekstura, spalva) ir tai negalite nuspresti deti ji ar ne...
O mes tik matydamos plyteles pvz. turime tai ismastyti smile.gif
As tai taip nei galiu nei moku ''is lempos'' patarineti, todel tyliu kaip zuvis lotuliukas.gif

Dekit foto! Rodykit savo turima erdve (mums maziausiai rupi jovalas ten ar kas pas jus, nes dauguma ta arba praejome arba dar esame, sioje temoje renkasi namus bekuriancios moterys) - kuo drasiau elgsites, tuo daugiau naudos turesite, nes mes gal izvelgsime ir pasiulysime ne tik sienu sprendimus, bet gal dar pataisomas klaidas (jei tokiu yra) ar kitus sprendimus, apie kuriuos jums gal but net netoptelejo... rolleyes.gif
Taip kad drasiau 4u.gif

Merginos, nepykit, daugiau taip nedarysiu ax.gif drinks_cheers.gif Tiesiog nelabai moku gerai nufotografuoti blush2.gif
Tai va įkeliu porą nuotraukų
user posted image

čia nuo lauko durų fotografuota. Kairėje siena, kurią žadame dengti dekoratyviu tinku, dešinėje iki sienelės (kur geltoni ir žalias maišai) stovės foteliukas ir gal pakaba rūbams arba stovas skėčiams. Toliau bus sieninė spinta. Tą sienelę darėm, kad sieninės spintos šoninė plokštė nesimatytų.

user posted image

Čia ta pati siena, tik nuo kambario durų fotografuota.

user posted image

Čia projektas. raudonai pažymėjau sieną, apie kurią kalbu. Projektas šiek tiek keitėsi, tai aš raudonai papiešiau, kaip yra dabar.

atsiprašau už nelygias linijas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 08 05, 20:50)
Merginos, nepykit, daugiau taip nedarysiu  ax.gif  drinks_cheers.gif Tiesiog nelabai moku gerai nufotografuoti  blush2.gif 

Na va - visai kitas reikalas thumbup.gif
As nedeciau cia jokiu marmalu smile.gif Lygios, graziai nuosekliai nudazytos sienos, isides durys, pasistatys spintos, atsiras koks minkstas baldelis, gal pasiklos koks kilimelis/takelis, pasikabins dailus sviestuveliai, o ant laisvu sienu pasikabinsit keleta nemazo formato foto uz tuos pinigus, kuriuos skirtumete sienos dekorui.
As tokius dekorus labiau pateisinu didelese laiptinese, kai sienos plotai nemazi ir auksti, ta va juos kiek paivairinti faktura gal ir nieko, bet uzdazyti ir dar tamsiai/purvinai...ne... schmoll.gif Ta foto, kur idejote kaip dekoro pavyzdi interjere, man asmeniskai yra ''ziauri" cool.gif

Turiu begale holo nuotrauku (LT, rusijos ir lenkijos interjerais nesivadovauju)- na niekur nera tu tokiu grubiu/ryskiu/dirbtinu fakturu ir ypac siaurose/praeinamose erdvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 rugpjūčio 2016 - 20:34
nedeciau-dekoratyvaus tinko negražu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2016 08 06, 09:54)
nedeciau-dekoratyvaus tinko negražu... rolleyes.gif

Tinkas tinkui nelygus mirksiukas.gif
Atsakyti