Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 22:01)
manot gali būt per daug spalvų, tekstūrų sienoms?

jei taip grynai šituos elementus vertint, tai kaip ir normaliai skamba, bet nereikia pamiršti, kad šalia jų dar atsiras visokių tekstūrų ir formų baldų, šviestuvų, tekstilės (užuolaidų, kilimų, pagalvių), natūraliai susikaupiančių daiktų, galų gale paveikslų, tai tuomet jau man tikrai atrodo per daug pradinio "fono".

Kažko iš sienų dekoro atsisakyčiau - kadangi klinkerio sienos nebeišgriausit, skaudama širdimi aukočiau betoną blush2.gif kadangi jo turėsit iki valiai ant grindų, tai poreikis kažkiek liks patenkintas, o ir nebeliks derėjimo problemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 03 rugpjūčio 2016 - 21:10
padėliojau viską vienon vieton, nu man lyg gerai viskas atrodo, avizu kose, bet man tinka, nes spalvu inesiu detalemis.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 08 03, 22:08)
aukočiau betoną blush2.gif kadangi jo turėsit iki valiai ant grindų, tai poreikis kažkiek liks patenkintas, o ir nebeliks derėjimo problemos.

esme ta, kad betona noriu naudoti vien tik tam turetit vientisa vaizda virtuveje, mat jei nebus plyteliu, tai vaizdas: apatines spinteles + plyteles + dazyta siena man labai labai nemielas g.gif
O jei dedu betona - visa siena vienoda, be jokiu plyteliu ir pan. o paprastai jei dazysiu, sienu spalva (balta) tai nebus kaip impregnuot, kad švarią palaikyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 22:15)
esme ta, kad betona noriu naudoti vien tik tam turetit vientisa vaizda virtuveje, mat jei nebus plyteliu, tai vaizdas: apatines spinteles + plyteles + dazyta siena man labai labai nemielas  g.gif
O jei dedu betona - visa siena vienoda, be jokiu plyteliu ir pan. o paprastai jei dazysiu, sienu spalva (balta) tai nebus kaip impregnuot, kad švarią palaikyt.  g.gif

kažin kaip su valymu ir teplumu tos grublėtos betoninės sienos? g.gif ar nebus sunku prisitaškiusių barščių išvalyt?
vadinamais "kiaušinio lukšto" dažais nudažius galima plaut ir galvos nesukt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 03 rugpjūčio 2016 - 21:41
ziurekit koki pyrageli netycia uzmaciau, taip ir nurisi suvalgyt biggrin.gif
https://www.facebook...m...e=3
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 23:00)

tik gyvai visai nebeskaniai atrodo... toks darytas ir nedadarytas...
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 08 04, 12:28)

nemaciau gyvai, negi toks neskanus?
gaila kai foto ir originalas skiriasi
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 08 04, 12:28)

Va va, aš pastebėjau, kad kai kurie bfp minkšti baldai, kurie internete atrodo labai stilingi, gyvai kažkokie ne tokie, proporcijos keistokos, ne idealiai išlaikytos, nemotyvuotai gremėzdiski, užlenkti ne visai natūraliai - nesužavėjo visiškai.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 23:00)

Man tai jis nelabai, tokio neėsčiau. Atrodo išbleręs. Man pas juos patinka tik tie gilūs tų sagų įspaudimai - fainai atrodo biggrin.gif Bet nei medžiagos, nei baldų formos... Iš pirmo žvilgsnio atrodo viskas gerai, o kai reikia rinktis - vis kažkaip ne taip.

Aš apie betonus/šaudymo angas nekomentuoju, nes niekaip nesuprantu, ką mamaSandra ten rengia biggrin.gif Kitos iš anksčiau matė kažką, ką ana yra įsirengus, ir sakė, kad labai gražu. Atsiliepimus skaičiau. Užtai manau, kad jei žmogus skonį turi, tai nenulepėzins beleko. O jau ten gražu/negražu - skonio dalykas, netgi tinka/netinka labai diskutuotinas reikalas, kadangi šiais laikais eklektika madoj. Bet patarti tai negaliu, aš ten nieko nesuprantu smile.gif

Iš idėjos man ir balkiai, ir betonas, ir šaudymo angos patinka. Labai saugu, gyveni kaip dzote, jei kas puls - nebaisu, šaudymo angas nuo viduramžių žmonės statė ir džiaugėsi.

Pati persikrausčiau - atsikrausčiau į statybas ir nė fig nesuprantu, kaip čia elgtis ir kur ką pasidėt biggrin.gif Fazė tokia, kad nė tai studentiškai, nė tai bomžynas, galvoj grafikas, klada kokie meistrai ateina, žo, juokingai biggrin.gif Diedas sako - tu žiūrėk kokias ten lempas ar kažką. Kokias blin lempas, kai parketas kartonu uždengtas, o vidury kambario - dvejos kopėčios ir lauke žiemojęs tarybinių laikų iš plokštės darytas stalas biggrin.gif

Skaitau, kaliegos, kad iljičiaus lemputė čia tinka idealiai stilistiškai. O valgyt reikia ne iš lėkščių, kurias reikia plauti vonioje, yra indaplovė, bet dar nepajungta, o ant laikraščio, ir gerti iš granionų stakanų. Tiesa, tokių turim, Ikėjoj pirkom, visai neblogos biggrin.gif

Tik va nei klasika, nei provansas.

Nors... Jei Provansą laikyti kaimu (juk nuo jo kilęs žodis - provincija), tai jo, gūdus sovietmečio kaimas. Vidury miesto biggrin.gif
Gerai dar, kad tualetas ne lauke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 rugpjūčio 2016 - 12:42
QUOTE(Noa @ 2016 08 04, 13:41)
Skaitau, kaliegos, kad iljičiaus lemputė čia tinka idealiai stilistiškai

Bus ir pas jus gražu wink.gif

Mes kai įsikėlėm į namą iš baldų turėjom virtuvę ir lovą biggrin.gif o šviestuvas buvo vienas visam namui - 12 amerikoniškų kaitrinių lempučių sietynas biggrin.gif tai ir pleškinom kas vakarą...
Su siaubu skaiciavau, kad reik 16 bra blink.gif Bet gi nepraėjo nė keli metai ir viskas yra biggrin.gif
........ BEVEIK viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 04 rugpjūčio 2016 - 12:55
Labas merginos,

Patarkit ką daryti su kolidoriaus siena ax.gif Buvom galvoję daryti dekoratyvų tinką (be jokių piešinių) bet dabar, kai išdėjo grindų plyteles pardėjau abejoti blush2.gif ar nebus per marga..

Plytelės va tokios
user posted image
Atsakyti
o koks tas tinkas? jų labai labai įvairių yra....
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 04, 16:46)
o koks tas tinkas? jų labai labai įvairių yra....

http://dekoro.puslap...../casa mia.jpg
Kažkas tokio.
Atsakyti