QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 23:00)
ziurekit koki pyrageli netycia uzmaciau, taip ir nurisi suvalgyt
https://www.facebook...m...e=3
Man tai jis nelabai, tokio neėsčiau. Atrodo išbleręs. Man pas juos patinka tik tie gilūs tų sagų įspaudimai - fainai atrodo
Bet nei medžiagos, nei baldų formos... Iš pirmo žvilgsnio atrodo viskas gerai, o kai reikia rinktis - vis kažkaip ne taip.
Aš apie betonus/šaudymo angas nekomentuoju, nes niekaip nesuprantu, ką mamaSandra ten rengia
Kitos iš anksčiau matė kažką, ką ana yra įsirengus, ir sakė, kad labai gražu. Atsiliepimus skaičiau. Užtai manau, kad jei žmogus skonį turi, tai nenulepėzins beleko. O jau ten gražu/negražu - skonio dalykas, netgi tinka/netinka labai diskutuotinas reikalas, kadangi šiais laikais eklektika madoj. Bet patarti tai negaliu, aš ten nieko nesuprantu
Iš idėjos man ir balkiai, ir betonas, ir šaudymo angos patinka. Labai saugu, gyveni kaip dzote, jei kas puls - nebaisu, šaudymo angas nuo viduramžių žmonės statė ir džiaugėsi.
Pati persikrausčiau - atsikrausčiau į statybas ir nė fig nesuprantu, kaip čia elgtis ir kur ką pasidėt
Fazė tokia, kad nė tai studentiškai, nė tai bomžynas, galvoj grafikas, klada kokie meistrai ateina, žo, juokingai
Diedas sako - tu žiūrėk kokias ten lempas ar kažką. Kokias blin lempas, kai parketas kartonu uždengtas, o vidury kambario - dvejos kopėčios ir lauke žiemojęs tarybinių laikų iš plokštės darytas stalas
Skaitau, kaliegos, kad iljičiaus lemputė čia tinka idealiai stilistiškai. O valgyt reikia ne iš lėkščių, kurias reikia plauti vonioje, yra indaplovė, bet dar nepajungta, o ant laikraščio, ir gerti iš granionų stakanų. Tiesa, tokių turim, Ikėjoj pirkom, visai neblogos
Tik va nei klasika, nei provansas.
Nors... Jei Provansą laikyti kaimu (juk nuo jo kilęs žodis - provincija), tai jo, gūdus sovietmečio kaimas. Vidury miesto
Gerai dar, kad tualetas ne lauke