sitas variantas labai elegantiskas. turiu omenyje spintos virsu ir aplamai visa spinta. Kam tau tos saudymo angos? daryk kaip sitame pavyzdyje
QUOTE(Cobre @ 2016 08 03, 16:23)
sitas variantas labai elegantiskas. turiu omenyje spintos virsu ir aplamai visa spinta. Kam tau tos saudymo angos? daryk kaip sitame pavyzdyje
sitas varianta labai simpatiskas, bet ne man.
Pas mane gi rastai, medines lubos ir del to spintos iki pat virsaus nedarysiu.
O tos saudymo angos man kiek lengvumo priduoda sakyciau
tarkim sitas variantas net labai simpatiskas, o ir tos angos gerai ziurisi.
http://www.houzz.com...itional-kitchen
Papildyta:
pas mane balkiai va taip i virtuves baldus "isikerta"
http://www.houzz.com...itchen-new-york
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 15:47)
o ir tos angos gerai ziurisi.
na, jei grazu, tai cia gelezinis argumentas juk niekada nesiginciju del to, net jei tai nykstukai sode.
todel baldus nusprendziau nuleisti kiek po balkiais, o ir patys jie turetu but kokie minimaliai filinguoti
http://www.houzz.com...n-san-francisco
http://www.houzz.com...n-san-francisco
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 15:51)
pas mane balkiai va taip i virtuves baldus "isikerta"
panasu varianta turiu issisaugojusi.
http://www.houzz.com...-kitchen-london
as mastau, kaip man savo 3 metrus i virsu reiks uzpildyti, todel ir atkreipiu demesi i virsaus pabaigima.
bet tai tu drasi - ir rastai, ir balkiai, ir ... angos o dar betonai ir visa kita..man sudetinga viska pervirti, as mat misliju, kad maziau visada yra geriau. net klasikoje ar kaimiskame stiliuje jei jau kazkur padaugini ar paryskini, tada geriau kitur santuriau mazumele. bet velgi, cia as sau taikau.
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 16:51)
tarkim sitas variantas net labai simpatiskas, o ir tos angos gerai ziurisi.
O man čia kaip tik labai nekaip žiūrisi - angos proporciškai su kitomis durelėmis per mažos, tą įspūdį dar sustiprina pro stiklus matomi smulkūs daikteliai...
QUOTE(femme @ 2016 08 03, 16:16)
O man čia kaip tik labai nekaip žiūrisi - angos proporciškai su kitomis durelėmis per mažos, tą įspūdį dar sustiprina pro stiklus matomi smulkūs daikteliai...
...saudymo angos... as irgi apie ta pati jai kalbu, kad ne pacios stiklines spinteles virsuje blogai, jei jau grazu tokie pribumbasai, bet blogis, kai jos per mazos.
QUOTE(Cobre @ 2016 08 03, 16:59)
bet tai tu drasi - ir rastai, ir balkiai, ir ... angos o dar betonai ir visa kita..
Aš manau, kad čia iš tas atvejis, kai daug techninių galimybių, daug norų, žmogus žingeidus ir mėgstantis ne konservatorius, bet gi viskas dar planuose... Sakyčiau ilgainiui išsigrynins vaizdas ir liks kertiniai elementai.
Atsimenu prieš 14 metų buvau bute įsismaginus - dekoratyvinė baro aukščio klinkerio pertvara tarp svetainės ir virtuvės, su lentynėlėm nišose ir jose dar paslėptas apšvietimas, o nišų "dugnas" dekoratyviniu tinku apmarmaliuotas
QUOTE(Cobre @ 2016 08 03, 17:33)
...saudymo angos... as irgi apie ta pati jai kalbu, kad ne pacios stiklines spinteles virsuje blogai, jei jau grazu tokie pribumbasai, bet blogis, kai jos per mazos.
nu gerai, gerai, dar pagalvosiu apie tas angas...
o del betono tai ka pasakysiu: daryciau ta siena virtuves, kurioje nebus pakabinamu spinteliu, taip kaip pries kelis pusl. dejau pvz. ten ir balkiai ir betonas kuo puikiausiai draugauja.
Kol kas planuoju, kad pagrindineje virtuves darbo zonoje nebus virs galvos spinteliu, bus tik lentynos.
Tada ir to betono reiktu.
Vyrui gi labai tu spinteliu pakabinamu reikia, aisku nelabai suprantu ko jis dabar i mano virtuvinius reikalus kisasi, bet bandysiu atsizvelgt i jo nuomone.
Tada automatiskai betonas atkrenta, o tarp spinteliu atsiranda plyteles.
Dar to betono nepeikit taip baisiai, jauciu, kad jis visai simtapiskai turetu atrodyt
Virtuvės spinta. Tik tos karvutės nlb.
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 17:31)
Dar to betono nepeikit taip baisiai, jauciu, kad jis visai simtapiskai turetu atrodyt
man ta mintis su betonu is principo visai nekliuna. Tiesiog tu isgrynink minti, ko labiausiai nori, o tada jau ir visa kita deliok palaipsniui, gal kazko atsisakysi, kad nebutu sviesto sviestuoto. Kaip ten bebutu, tai tavo namai, jei norisi eksperimentu, tai as uz juos visada visom keturiom. Bet kai mes nesam specai sioje srityje, tai manyciau, kad eksperimentuoti galima, bet visgi atsargiai ir saikingai reiktu. Kai norisi sukisti daug visko i vienus namus, tai gali buti, kad persistengsi. kai ideju labai daug ir jos is skirtingu operu, tai gali tekti dali ju palikti kitu namu kurimui
QUOTE(Cobre @ 2016 08 03, 19:51)
man ta mintis su betonu is principo visai nekliuna. Tiesiog tu isgrynink minti, ko labiausiai nori, o tada jau ir visa kita deliok palaipsniui, gal kazko atsisakysi, kad nebutu sviesto sviestuoto. Kaip ten bebutu, tai tavo namai, jei norisi eksperimentu, tai as uz juos visada visom keturiom. Bet kai mes nesam specai sioje srityje, tai manyciau, kad eksperimentuoti galima, bet visgi atsargiai ir saikingai reiktu. Kai norisi sukisti daug visko i vienus namus, tai gali buti, kad persistengsi. kai ideju labai daug ir jos is skirtingu operu, tai gali tekti dali ju palikti kitu namu kurimui
manot gali būt per daug spalvų, tekstūrų sienoms?
Kol kas dėliojasi tokios:
Akcentinė sienutė klinkerio, kurios spalva su pilkuma ir balta;
ta pati sienutė iš vidinės pusės ribojasi su virtuve ir jos šviesiai cementine siena, norėčiau pažymėt, kad cemento spalva ne visai ta tikroji pilkoji, gerokai šviesesnė, minimaliai pilkinta, kad atrodytų šviesiai pilkai kreminė ir derėtų su sienute, su kuria ribojasi
Baltos sp. visos likusios sienos
Balintai - pilkintos medinės lubos su balkiais
Manot per daug spalvų ant sienų?
Mintyse dėliojasi, kad vaizdas turėtų atrodyt visai nieko;
Tiesa, Italai išsiuntė man paštu plytelių pavyzdžius, Lietuvoj jų parduotuvės neturi, tad labai tikiuos, kad tos splytelės labai bus panašios į tą cementinę sienutę.
Labai laukiu Jūsų komentarų, kritikuokit nesidrovėdamos