Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(mamagabi @ 2016 08 03, 11:54)
O jezau - dar ir taip buna blink.gif
Jau pats tokio rasto lenteliu/plyteliu dejimas "eglute'' yra istrizas, ten vien istrizos linijos smile.gif
Gerai, kad cia uzsukot pasitart biggrin.gif
https://www.google.l...parketas eglute

Ka mes darytumem be jusu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 03, 11:17)
Dabar pasakykit - kokiom namudinėm priemonėm seną ąžuolą aptraukti balkšvu pelėsiu? Daiktas stovės kampe, čiupinėjamas ir dažnai plaunamas nebus, tik dulkės nuvalomos....
Gal baltas guašas tiktų? biggrin.gif uždažius ir nuplovus kažkiek pasiliktų medžio porose....

Pasirodyk ka ten tokio nori ''sudarkyti" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 03, 13:17)
Pasirodyk ka ten tokio nori ''sudarkyti" bigsmile.gif

hihihi.gif parodysiu, kai sau skirtoj vietoj stovės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 03, 12:15)
ką parašei, tai supratau, ale man ko gero ne visai to reiktų - nenoriu, kad liktų ant paviršiaus kažkokia tekstūra, o kad būtent patektų tik į poras ir atrodytų, kad bandyta nuplauti seną supelijusį daiktą biggrin.gif

buvau susigalvojus beicuot tamsiai rudai, beveik judai, ale daiktas labai rantuotas, neišeina išveist idealiai lako iš visų rievių, tai bijau beico kai užnešiu, tai žalmargę karvę turėsiu doh.gif

tada lieka dekupažo būdas: dažyt ir su kempine pašveist kampus ir kitur, kur norisi, kad būtų nutrinta
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 13:57)
tada lieka dekupažo būdas: dažyt ir su kempine pašveist kampus ir kitur, kur norisi, kad būtų  nutrinta

Ui, tik nereik šito žodžio wacko.gif

O dabar jau galvoju, kad imsiu ir natūralų nušveistą medį paliksiu... Ąžuolo tokia minkšta spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 03, 14:19)
Ui, tik nereik šito žodžio wacko.gif

O dabar jau galvoju, kad imsiu ir natūralų nušveistą medį paliksiu... Ąžuolo tokia minkšta spalva wub.gif

as kelis baldelius irgi is azuolo planuoju pasigamint, bet noriu su smeliasrove nuoust, kad rieves isryskint.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 03, 14:53)
as kelis baldelius irgi is azuolo planuoju pasigamint, bet noriu su smeliasrove nuoust, kad rieves isryskint.

aš su kercherio srove nuplaunu tai beveik kaip smėliasrovė gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 08 03, 14:59)
aš su kercherio srove nuplaunu tai beveik kaip smėliasrovė gaunasi biggrin.gif

negali but bigsmile.gif
juk jis rieviu neisima kaip smelis...
Papildyta:
virtuviu temoj klausiau, bet ir jusu nuomone labai svarbi.
Ka manote? ko truksta? ar nepamirsau ko?
cia virtuvine spinta.

user posted image
Atsakyti
MamaSandra, o ta vidurine dalis bus atvira? Jei taip, tai ... ziauriai daug langeliu visokiu, asmeniskai man negrazu, nors is pirmo zvilgsnio viskas atrodo simetriskai ir teisingai, bet man kazkoks langeliu sou. Cia mano asmeninis supratimas apie grozi, todel gali nereaguoti, visiems neitiksi biggrin.gif
tik patikslinsiu, jog turiu omenyje ne tik tuos langelius virsuje, bet ir visa ta viduriniaja dali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 03 rugpjūčio 2016 - 14:24
QUOTE(Cobre @ 2016 08 03, 15:21)
MamaSandra, o ta vidurine dalis bus atvira? Jei taip, tai ... ziauriai daug langeliu visokiu, asmeniskai man negrazu, nors is pirmo zvilgsnio viskas atrodo simetriskai ir teisingai, bet man kazkoks langeliu sou. Cia mano asmeninis supratimas apie grozi, todel gali nereaguoti, visiems neitiksi biggrin.gif

nea, visur durys, viduryje irgi, tik uz duru viduriniame bloke stalvirsis ir virs jo imontuotas aparatas kavai ir mikrobangine.

Ant stalvirsio susideciau kombaina, el. pjaustykle ir siaip kokius maziau naudojamus daiktus, kad galetum panaudot duris atidares tiek kiek reikia.
Kaip manot ar patogu bus?

Vida, radau virtuve su veidrodinem spintelem
https://www.facebook...h...e=3
Atsakyti
Supratau. Nors man tie virsutiniai langeliai vistiek, kaip saudymo angos, jei butu didesnes, tada zalia sviesa, o kitu atveju man per mazi stikliukai smile.gif Bet yra pilna pavyzdziu ir su tokiom angelem, neabejoju, kad matei ir zinai ka turesi.

O tau bus patogu judeti virtuveje, kai durys atidarytos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 03 rugpjūčio 2016 - 14:52
da neissiaiskinau mechanizmo, bet labai noreciau tokio, kazi kaip ten tos vidurines durys darinejasi??

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti