mamaSandra, nufotografuociau, bet viskas taip uzversta, kad nelabai kas matysis, pats ikarstis remonto, gal kai meistrai truputi atlaisvins, nes gyvenu 57 kv bute, vietos nedaug
QUOTE(Bramune @ 2016 08 01, 22:10)
Labas vakaras, noriu patarimo
Visa laika svajojau apie sviesu bendra seimos kambari. Bet dabar tikriausiai per daug nusviesinau... Reikia apsispresti del baldu... Lubos, lubu apvadai, radijatoriu nisos, patys radijatoriai balta, sienos - sviesi kapucino spalva, durys, grindys, plintusai - balintas azuolas...
Ar man dar galima galvoti apie baltus baldus ir sviesia minksta dali? Gal vis tik graziau atrodys tamsaus azuolo spalvos baldai ir ryskesne minksta dalis? Pradejau abejoti, nors jau buvau ir baldus issirinkus
Noriu isgirsti kita nuomone...
Mano galva, galima galvoti apie baltus baldus, bet kambary būtinai reikia kažkokio tamsaus akcento - nebūtinai sofos. Gal kokių stalo kojų ar kilimo apvado, ar vazos, ar dar ko. Kitaip atrodys, kad trūksta kontrasto - įeini į kambarį kaip į avižų košės bliūdą, taip ir norisi paspaust "autocontrast"😄Visa laika svajojau apie sviesu bendra seimos kambari. Bet dabar tikriausiai per daug nusviesinau... Reikia apsispresti del baldu... Lubos, lubu apvadai, radijatoriu nisos, patys radijatoriai balta, sienos - sviesi kapucino spalva, durys, grindys, plintusai - balintas azuolas...
Ar man dar galima galvoti apie baltus baldus ir sviesia minksta dali? Gal vis tik graziau atrodys tamsaus azuolo spalvos baldai ir ryskesne minksta dalis? Pradejau abejoti, nors jau buvau ir baldus issirinkus
Noriu isgirsti kita nuomone...
QUOTE(Noa @ 2016 08 01, 22:28)
Mano galva, galima galvoti apie baltus baldus, bet kambary būtinai reikia kažkokio tamsaus akcento - nebūtinai sofos. Gal kokių stalo kojų ar kilimo apvado, ar vazos, ar dar ko. Kitaip atrodys, kad trūksta kontrasto - įeini į kambarį kaip į avižų košės bliūdą, taip ir norisi paspaust "autocontrast"😄
Iliustracijos Noa žodžiams: Šviesus1, Šviesus 2, 3, 4, 5
o as visai noreciau pamatyt ta avizu koses vaizda ir jauciu, kad man patiktu
mergaites reikia jusu pagalbos, klijuosiu patalpa tokiom plytelem :
bet patalpa nera staciakampe ir prie ko ristis nesuprantu galvoju pradet klijuot nuo iejimo duru- tai vidurys patalpos...
bet patalpa nera staciakampe ir prie ko ristis nesuprantu galvoju pradet klijuot nuo iejimo duru- tai vidurys patalpos...
nu ka as pasakysiu: man grazu, ramu, jauku. Del tu keliu detaliu tai kaip cia pasakius: pagalviu ar kokias kelias vazas vienodo kalorito visada gali pametyt
Mergiotes, mano nauja fix ideja virtuveje daryt sienas betono imitacija.
Techniku yra ivairiu, darysiu pati. Siandien su meistrais, pardavejais kalbejau - visa technologija isaiskino, neabejoju, kad tikrai padarysiu.
Ka manot?
Kaip atrodys betono imitacijos siena virtuveje, toje vietoje kur nera pakabinamu spinteliu?
Reikia nepamirst, kad salia murine sienute, bet del jos nepergyvenu, viduje turi pilkos pelesio spalvos, tad su betonu susidraugaus.
Dar gi mano lubos su balkiais mediniais. Ka manot? neatrodys kaimas su modernu maisytas?
Sienu pavyzdziai cia
https://www.facebook...t...e=3
Mergiotes, mano nauja fix ideja virtuveje daryt sienas betono imitacija.
Techniku yra ivairiu, darysiu pati. Siandien su meistrais, pardavejais kalbejau - visa technologija isaiskino, neabejoju, kad tikrai padarysiu.
Ka manot?
Kaip atrodys betono imitacijos siena virtuveje, toje vietoje kur nera pakabinamu spinteliu?
Reikia nepamirst, kad salia murine sienute, bet del jos nepergyvenu, viduje turi pilkos pelesio spalvos, tad su betonu susidraugaus.
Dar gi mano lubos su balkiais mediniais. Ka manot? neatrodys kaimas su modernu maisytas?
Sienu pavyzdziai cia
https://www.facebook...t...e=3
QUOTE(AJIRA @ 2016 08 02, 09:58)
mergaites reikia jusu pagalbos, klijuosiu patalpa tokiom plytelem :
Manau, kad taip, nes patalpos centras ar ''takas'' salia turbut bus matomas, o krastai kazkuo pridengti, maziau matomi.
QUOTE(mamaSandra @ 2016 08 02, 16:27)
Ka manot? neatrodys kaimas su modernu maisytas?
Manau, kad butent taip ir atrodys O bet taciau - gal to ir siekiama?
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 02, 22:01)
Manau, kad taip, nes patalpos centras ar ''takas'' salia turbut bus matomas, o krastai kazkuo pridengti, maziau matomi
ačiū mamagabi
QUOTE(AJIRA @ 2016 08 02, 23:05)
ačiū mamagabi
Ajira, bijojau įsiterpt, bet taip pat galvoju, dar atsižvelgčiau į patalpų langus kaip išdėstyti
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2016 08 02, 22:01)
Manau, kad taip, nes patalpos centras ar ''takas'' salia turbut bus matomas, o krastai kazkuo pridengti, maziau matomi.
to ir norėčiau: modernaus kaimo, link eklektikos nešančio, ale kaip "nenugrybaut" su tais visais norais
spalvine prasme viskas tinka, suderinsiu, tekstūrine - abejoju, stiliaus - dar labiau abejoju, bet nagai niežti pabandyt
Labas mergaites, noriu Jusu patarimo del plyteliu, ar labai didelis vargas su sviesiomis netgi gali buti baltos blizgios plyteles, ir aplamai kokio tipo lengviausia priziureti, labai margu nenoriu aciu