QUOTE(femme @ 2016 07 27, 08:12)
TuDa, gal nori už atlygį sutvarkyti maniškį kalnelį prie įėjimo?
Jau kaip man prie augalų nelinksta rankos, net neįsivaizduoju nuo ko pradėt, kad bent porą metrų priartėt prie taviškio vaizdo, o skiria šviesmečiai
:
Wau
koks pasiūlymas. Jei neskirtų toks didelis km skaičius galėtumėm kartu paburti, kad tavo kalnelis suvešėtų, bet tokiam susitikimui per toli viena nuo kitos gyvenam. O per atstumą nemanau, kad būtų protinga dalinti patarimus, nematant bendro vaizdo
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 07 27, 09:25)
aš Tudos paskutines nuotraukas peržiūrėjau ir seilė ištyso...koks grožis, japoninė plukė išvis fantastiška, kiek augalų ir kada spėjat viską prižiūrėt?
jaučiu, kad rudenį reikia į svečius prašytis augalų daigelių
Visada prašom į svečius
Spėjam ir aplinką sutvarkyti ir patinginiauti
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 07 27, 11:03)
tai vat ir užsikabinau
nes man nuotraukas žiūrint eurai mintyse tik kapsi kapsi
o techniškai kaip tas vyksta iš tos apgenėtos šakeles? pamerkti į vandenį, sudaiginti ir kišti į žemę?
Nu negalvok, kad kiekvienas augaliukas yra pirktas
vienus persikėliau iš ankstesnių namų, kitus susirinkau iš tėvukų, uošvių, draugų...pirktos yra tujos, buksmedžiai ir hortenzijos... na dar viena kita gėlė.
Tas sodininkavimo supratimas ne iš karto ateina. Bet kai įtraukia į savo pinkles, tai įtraukia
nors aš savęs nelaikau ta išprotėjusia sodininke dėl augalų. Man svarbiausia yra turėti akiai patrauklų vaizdą, o ne augalų kolekcijas.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2016 07 28, 11:25)
Mergaites, na einam
apie sodus kalbet i specialiai tam sukurta tema. Cia viena kita posta dar galima iterpti, bet kartais norisi ir placiau
. Kitoms gal interjeras jau praeitas etapas, o aplinka ko gero daugeliui aktuali:
http://www.supermama...;#entry70899601
Ir aš taip sakau- EINAM Į KIEMELIŲ TEMĄ