QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 16, 13:41)
As tik sakau, nesityciot is zmoniu, kurie isskrido, nes per nakti rast alternatyva metus lauktai
JU SVAJONEI - nerealu.
Kiekvienas zmogus renkasi pagal save ir reikia gerbti ju sprendima. Mums jie neliecia? Tai ir viskas. Kiekvienas vertina situacija ir savo gyvybe per savo prizme.
Bet niekur jokio tyciojimosi nebuvo. Tik buvo pastebeta, kad lietuviai neivertina kas svarbiau. Gal kiek ironijos buvo pasakyme. O jus per jautriai sureagavot
Tai tada nera ko ir pergyventi. Reikia atsipalaiduoti ir ilsietis.
Labai idomu sulaukti pasakojimu is atvykusiu is TR.
Kas cia - papasakokit
Papildyta:
QUOTE(eduardic @ 2016 07 16, 13:45)
atsisakius keliones 100% bauda.
ar yra zmoniu kurie gali gali tvirtai ir saziningai pasakiti,kad jie atsisakitu sumoketu 2500eu.ir neviktu i turkija panasioj situacijoje?ar tik galit cia skleisti baime ir bezalus?
Naudojasi padetim. Sakalai, ne kitaip
Kitos salys grazina pinigus. Bet cia LT, cia lietus lyja...
Jei keliones isvakarese ivyktu tai, kas ivyko vakar, atsisakyciau neabejuodama. Kaip galima skristi su vaikais, nesuprantu... As nenoreciau, kad mano vaikai ziuretu pilnomis baimes akimis i mane ir klaustu kodel as taip pasielgiau, kodel cia juos atveziau. Juk as suauges zmogus ir esu atsakinga uz juos. O jie nieko negali pakeisti. Jie pasitiki suaugusiais. Negaleciau taip pasielgti. Man nereikia, kad jie paskui naktimis sokinetu is baimes, suvius sapnuojant...
Ar man reikia, kad mano vaikai patirtu toki siauba, kaip cia aprasyta. Tikrai daug zmoniu renkasi ta Marmari. O galejo tai buti ir Antalija, jei prezidentas pasirinktu ja poilsiui:
http://m.delfi.lt/ak...php?id=71823522
Jei iki keliones butu likusios kokios dvi savaites, ziureciau kas vyksta, sekciau zinias.