Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Ziuriu , yra megstanciu extremalias situacijas...Kokios atostogos gali buti, kai visokios neramios mintys lys? Bus dar tu atostogu! Nesuprantu kokio velnio zmones verziasi i visokius Egiptus, Tunisus ir Turkijas... Man tai tokios neramios, neprognozuojamos salys.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 07 15, 23:24)
Pries pora savaiciu teko buti viena diena Turkijoje. Turkija ne man schmoll.gif  Tevai galvojo apie atostogas tem - atkalbejau. Ir laimei 4u.gif

QUOTE(Tosk @ 2016 07 16, 08:14)
Ziuriu , yra megstanciu extremalias situacijas...Kokios atostogos gali buti, kai visokios neramios mintys lys? Bus dar tu atostogu! Nesuprantu kokio velnio zmones verziasi i visokius Egiptus, Tunisus ir Turkijas... Man tai tokios neramios, neprognozuojamos salys.

Ir taip merginos dideliuose apmąstymuose. Nereikia pilti žibalo. Tai kiekvieno stipriai pasvertas apsisprendimas
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 07 16, 09:14)

Dabar niekur nera saugu, kas galejo pagalvoti, kad tokie siaubingi ivykiai bus Paryziuje, Nicoje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 07 16, 08:14)

Jus juk ten ir nesiruosete vaziuoti. Tai ko jus imat i galva. Zmones zino apie rizika, kiekvienas priima sprendimus, nei man, nei jums nereikia ju suprast.
Atsakyti
Koks dar zibalas? Man su vaiku vazuoti i tokias salis net mintis nekiltu. Kruizo metu, Turkija buvo vienintelis punktas, kai i laiva gryzom jau po 15min.
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2016 07 16, 07:41)

O aktyvus keliavimas siuo metu..na tikrai nelabai

O kuo jis skiriasi nuo viesbutyje tupejimo? As kaip tik bijau atostogu dideliuose viesbuciuose prisimenant ivykius tunise ir egipte. Pats keliavimas nebaugina, nes nesuvokiu is kokios puses ten butu gresme didesne, nei viesbutyje, kur potencialiu auku daug daugiau. Nebent jus galvojot apie ekskursijas. As asmeniskai vengciau visu masiniu dalyku turkijoje.
Papildyta:
QUOTE(Indula @ 2016 07 16, 08:31)
drinks_cheers.gif
Na vis laikas nuo laiko ateina tokie komentatoriai su pamokslais apie poilsį Turkijoje

Yra tokia kategorija zmoniu smile.gif nei buvau, nei domiuosi, bet pakudakuoti pirma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 07 16, 09:38)
O kuo jis skiriasi nuo viesbutyje tupejimo? As kaip tik bijau atostogu dideliuose viesbuciuose prisimenant ivykius tunise ir egipte. Pats keliavimas nebaugina, nes nesuvokiu is kokios puses ten butu gresme didesne, nei viesbutyje, kur potencialiu auku daug daugiau. Nebent jus galvojot apie ekskursijas. As asmeniskai vengciau visu masiniu dalyku turkijoje.
Papildyta:

Yra tokia kategorija zmoniu smile.gif nei buvau, nei domiuosi, bet pakudakuoti pirma smile.gif

Sutinku drinks_cheers.gif , as asmeniskai apie ekskursijas...bet ir tu nutarem atsisakyti..nebent po ALanija pasivaikscioti norejom, atostogausiu tik as su dukrom..vyras lieka namie..darbai....va tokios ir nuotaikos....

Buna..ka darysi...
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2016 07 16, 08:41)
Sutinku drinks_cheers.gif , as asmeniskai apie ekskursijas...bet ir tu nutarem atsisakyti..nebent po ALanija pasivaikscioti norejom,  atostogausiu tik as su dukrom..vyras lieka namie..darbai....va tokios ir nuotaikos....

Buna..ka darysi...

Na, sudetinga ka ir pasakyti. Ekskursiju ir as atsisakyciau.
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2016 07 16, 07:39)
Laba ryta,
vakar soka gavau perskaicius kas daros Turkijoj, neesu is tu panikuojanciu.....bet siuo metu....pasimetus...pirmadieni reiktu sumokest likusius pinigelius , bet dabar bandau mastyt ar man reikia tokiu atostogu verysad.gif ir alternatyvos jau sunkiau bus pagaunamos....esu labai dideliam liudesy....viskas buvo suplanuota, vaikai taip lauke, maziuke dienas jau skaiciavo..ir se tau...

Mergaites ka galvojate daryti..kokie pamastymai... 4u.gif

Viskas jau nurimo. Kaip ir patarė daugelis- reikalaukite atidėti sumokėjimą, nes agentūra negali reikalauti mokėti už neaiškią situaciją. 4u.gif

QUOTE(Tosk @ 2016 07 16, 09:14)

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(Tosk @ 2016 07 16, 09:32)
Koks dar zibalas? Man su vaiku vazuoti i tokias salis net mintis nekiltu. Kruizo metu, Turkija buvo vienintelis punktas, kai i laiva gryzom jau po 15min.

Tai ir gerai,kad 15 min... lotuliukas.gif tik Turkijai geriau, kad mažiau tokių "turistų".
O man, kaip ir daugeliui atostogos su vaikais Turkijoje yra tobulos. Ir jei viskas nurims- skrisime net neabejodami...Nebuvot, nežinot, kaip ten kas, tai ir nevertinkite čia per savo susireikšminusią siaurą žinių ir suvokimo prizmę.
Atsakyti
Kas cia - parasykit, kaip grizot 4u.gif

Tai kad siuo atveju dideliu viesbuciu irgi nereikia bijoti. Kariskiai nesitaiko i paprastus zmones.
Atsakyti
Mūsų kelionė po savaitės, jei niekas nepablogės, skrisim. Visiškai saugus nė savo namuose negali jaustis.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 07 16, 08:55)
Kas cia - parasykit, kaip grizot 4u.gif
Tai kad siuo atveju dideliu viesbuciu irgi nereikia bijoti. Kariskiai nesitaiko i paprastus zmones.

Ne del kareiviu ir bijau wink.gif anose salyse irgi ne kareiviai i viesbucius ejo. Turiu savu baimiu, kaip ir visi kiti, tai sudeliojau kelione taip, kad bent jau jausciausi saugiai ir komfortiskai. Tik isis nepriskambinu, kad mano plana kaip saugu patvirtintu tongue.gif tai nutariau, kad mes gal panasiai su jais mastom ir pasijauciau ramesne smile.gif
Atsakyti