zinot, siandiena beskaitant kilo mintis paskambinti i vartotoju teises, sujunge su moteriskaite, kuri turbut atkalusi teksta mintinai, turbut daug kas skambina ir visiems ta pati pliurpia, nes i papildomus klausimus atsakyti nezino ka. Esme tame, kad nurode rasyti organizatoriui laiska- prasyma grazinti pinigus, jei neatraso per 15 d.d. arba atraso neigiamai, tada kreiptis i juos arba i teisma. sakau jau daug kas kreipesi i jus, sako dar niekam nepraejo 15 d.d terminas, bet skambina daug. Sakau,o jei neturim teismams finansu, kuo jus padet galesit po tu 15 d.d. I sita klausima man nesugebejo atsakyti, kazka vebliano, bet nieko konkretaus. Tik pasake, kad beveik visi sansai laimeti teisme byla, nes pagal CK ir vel nezinojo, ka pacituoti.......
siai dienai as kelione planuoju, pakankamai ramiai jauciuosi, aisku reikia nusispjauti tris kartus
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 21, 17:11)
O kodel tu laiskus ivardini, kaip neformalius?
Todėl, kad ten parašo nepadėsi, agentūra gali sakyt - nežinojom, kad tikrai jūs rašėt, arba - manėm čia šiaip diskusija, ne reikalavimas... O jei visai rimtai - manau ir morališkai kitaip veikia, kai oficialus raštas yra. Kad ir skenuotas ir e-mailu siųstas, bet su parašu. Sutartį kai sudarai gi nekyla klausimų, kam reikia pasirašyti dokumentą oficialų. Be to, reikia prašyme aiškiai išdėstyt reikalavimą ir pagrindus (sutarties ar istatymu punktus). Jokių "ar galima", o aiškiai - atsisakau, prašau grąžint/pakeisti...
QUOTE(Forgete @ 2016 07 21, 17:27)
dar vakar savo agentes klausiau, sake rusu skrydzius mes matom, rusu skrydziai vykdomi ir niekas nenutraukta.
Ir kur Jūs randate tokias "agentes" ????? Užsakomųjų (charterių) rusai neturi. Vykdomi tik reguliarieji reisai , kuriuos vykto kompanijos Pobeda bei flyPGS. Kad paleisti charterius, rusai pareikalavo garantuoti turistų saugumą, kas šiuo atveju neįmanoma.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 21, 17:18)
Niekada nemaniau, kad sakysiu brandaus amziaus dedei, bet - nenusisnekekite.
naaa jaučiasi labai. Štai man valstybė nieko neduoda , bet ir neprašau. Vat mokytojai visko prašo iš valstybės
Draugas šiandien ryte išskrido į Turkiją, Antalijoje poilsiauja. Sako nėra ko perežyvats, viskas ramu.
QUOTE(patrakusi @ 2016 07 21, 19:23)
Draugas šiandien ryte išskrido į Turkiją, Antalijoje poilsiauja. Sako nėra ko perežyvats, viskas ramu.
Tai, kad ramu siuo metu, niekas ir neabejoja, manau. Esme tame, kad salyje aplamai itampa ir bet kuria minute gali prasidet negerumai visokiausi. Ir nezinia kokiam regione Ana penktadieni iki pat vakaro irgi buvo "ramu".
Bet tam, kas siuo metu atostogauja arba uz keliu dienu ruosiasi skristi, tai ramiau turetu butu. Nes tokie visokie perversmai nesikratoja daznai. Tam reikia "pasiruosti".
QUOTE(zuzla @ 2016 07 21, 09:34)
žinių, ar atidaryta, neturiu, klausčiau gidės autobuse arba vietinių, jei iki kelionės nebus žinių.. o apie krioklį perskaičiau pačioj pirmoj nuorodoj paieškoje surinkus пещера Белдиби, čia, tai kažin tada, ar čia tiesa parašyta, jei sakot, kad kelionė iki krioklio labai panaši į Goynuk kanjoną... o gal nuo uolos kažkaip iš kitos pusės į kanjoną einama..
Cobres rodyta viena. O kita http://turdegid.ru/k...ra-beldibi.html
man šis vaizdas sumaišė lyg apie dvi skirtingas rašoma
QUOTE(Udrius @ 2016 07 21, 15:21)
Na kaip , kas nusipirko Novaturo kelione visada turi iseiti
PASLAUGA Auksinė galimybė keisti kelionę
Paslaugos mokestis - 50 Eur asmeniui
PASLAUGA Auksinė galimybė keisti kelionę
Paslaugos mokestis - 50 Eur asmeniui
Pas Tezus dar geriau, sumokėjau 86 eur avansą už 3 asmenis(10%) ir dar išankstinio pirkimo sąlygomis.Išankstinių kelionių pardavimų metu nemokamai galima keisti sutarties sąlygas kelionės datą, trukmę, apgyvendinimo ar maitinimo tipą ir kitas kelionės sutarties sąlygas, tačiau bus taikomos keitimo dieną galiojančios kelionės kainos.
Kelionę birželį pirkau, skrydis-spalį.
Bet nežinau kodėl man vis vien Novaturas arčiau dūšios, bet piniginei šįkart draugiškesni buvo Tezai.
QUOTE(Udrius @ 2016 07 21, 20:08)
turkai rašo visaks ok ir viskas faina turizme, būkit geri palaikykite mus sunkiu momentu
Žinant kokie turkai ir kaip jie myli savo šalį ir pinigus sunku tikėti kad jie turistams sakytų kad labai jau ne kas pas juos yra. Ypač svetimiems. Arimesniems užsieniečiams kartais jau pasakys kad yra problemų, bet šiaip tiesiog svetimiems viskas kas yra gražiausia, geriausia ir visa kita -iausia, viskas jų šalyje. Patriotizmo iš jų dar daug kam reikėtų pasimokyti.
QUOTE(Jerda @ 2016 07 21, 18:47)
Cobres rodyta viena. O kita http://turdegid.ru/k...ra-beldibi.html
pagal sita nuoroda, tai pirma nuotrauka yra urvo, kuris yra pakeliui i Goynuk kanjona, jau parko ribose man rodos. na ziurejau labai detalu rusu filmuka, kurie ejo Likijos keliu, tai lindo jie i ta urveli.
o siaip labai neinformatyvi nuoroda, pagal ja i Faselis salia visai. tai jau kas bus vietoj, tai gal geriausiai issiaiskins, kas ten atidaryta ir kas salia yra.
Krioklys sitas man nematytas. reiktu pas rusus paziureti ka jie meta realaus is savo pasizvalgymu po apylinkes
QUOTE(Cobre @ 2016 07 21, 20:23)
Gal čia jie žiūri šalies mastu, Turkija didelė
http://posmotrim.by/...ldibi-cave.html
O vaizdas man kažkaip panašus į Duden kriokius
Na stai cia raso, kad realiai aplanke. tai matyt reiktu patiketi ir siuo aprasymu ir atzymeta vieta zemelapyje
http://www.tourprom....chera-beljdibi/
http://www.tourprom....chera-beljdibi/
QUOTE(miliukas @ 2016 07 21, 15:51)
Aš kreipiausi su prašymu keisti kryptį. Tezai remdamiesi URM rekomendacijomis, keisti nemokamai nieko neleidžia. Rašiau ir į vartotojų teises, bet kol kas iš jų jokio atsakymo.
Mūsų skrydis šeštadienį..
Mūsų skrydis šeštadienį..
Pagal įstatymus (Viešojo administravimo, LRV Nutarimą) į bet kokį Piliečio paklausimą/skundą/prašymą Instuticija (Jūsų atvėju vartotojų teisės) turi 20 DARBO dienų, t.y.mėnesį.