Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 21, 14:12)
O man panašiau, kad žmonės pyksta ir tiesiog bando rasti į ką pyktį nukreipt:

drinks_cheers.gif kiek as suvokiu, tai niekas cia rimciau organizatoriu neprireme ir i vartotoju teises nesikreipe. Jei realiai neimanoma kazka pakeisti, tada taip, visos tos emocijos pagristos, bet jei tik kalbama ir nebandoma padaryti visko, kas tik imanoma, tada kokia prasme kalboms?
As (ir mano kompanija) tai naujienas seku ir versijas ivairias apmastau, nes mes realiai mastom atsaukti ar keliauti, musu niekas nevercia, tai bus tik musu sprendimas, neitakojamas jokiu finansiniu isipareigojimu.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 07 21, 15:21)
Na kaip , kas nusipirko Novaturo kelione visada turi iseiti smile.gif
galėsite keisti kelionės datą, trukmę, viešbutį, kambario tipą ir/ar kelionės kryptį iki išvykimo likus ne mažiau kaip 21 dienai.
Paslaugos mokestis - 50 Eur asmeniui
Šią paslaugą galima užsisakyti tik atliekant užsakymo rezervaciją

Kur ta išeitis tiems, kurie JAU yra nusipirkę kelionę? Be papildomos paslaugos užsakymo? biggrin.gif
Plius - kalbam apie tai, kad žmonės ne iš išpindėjimo kelionę keičia, o dėl karo stovio. Tai kur čia auksinė galimybė, jei turėčiau sumokėt 200 EUR tik tam, kad galėčiau pabėgt nuo karo? avansas mano tik 300 (Tezture lyg avansas dar mažesnis būna), tai beveik tas pats, ar kelionę keisiu, ar tiesiog avanso neatgausiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hastalavista: 21 liepos 2016 - 14:33
QUOTE(Cobre @ 2016 07 21, 15:29)
drinks_cheers.gif  kiek as suvokiu, tai niekas cia rimciau organizatoriu neprireme ir i vartotoju teises nesikreipe. Jei realiai neimanoma kazka pakeisti, tada taip, visos tos emocijos pagristos, bet jei tik kalbama ir nebandoma padaryti visko, kas tik imanoma, tada kokia prasme kalboms?
As (ir mano kompanija) tai naujienas seku ir versijas ivairias apmastau, nes mes realiai mastom atsaukti ar keliauti, musu niekas nevercia, tai bus tik musu sprendimas, neitakojamas jokiu finansiniu isipareigojimu.

Aš kreipiausi su prašymu keisti kryptį. Tezai remdamiesi URM rekomendacijomis, keisti nemokamai nieko neleidžia. Rašiau ir į vartotojų teises, bet kol kas iš jų jokio atsakymo.
Mūsų skrydis šeštadienį.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2016 07 21, 13:10)
Kuo čia dėta valdžia. Kiek žinot šalių, išskyrus Rusiją, kuriose po šių įvykių nebeorganizuojamos kelionės į Turkiją ir atšaukti skrydžiai?

Rusai skrydžių neatšaukė, visi užsakomieji skrydžiai vyksta.
Atsakyti
QUOTE(miliukas @ 2016 07 21, 15:51)
Aš kreipiausi su prašymu keisti kryptį. Tezai remdamiesi URM rekomendacijomis, keisti nemokamai nieko neleidžia. Rašiau ir į vartotojų teises, bet kol kas iš jų jokio atsakymo.

Jei man butu dabar skrydis..ne nesusimascius skrisciau....siuo metu nera nieko kad suabejociau..kurortinese zonose viska teka yprasta vaga...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 07 21, 15:54)
Rusai skrydžių neatšaukė, visi užsakomieji skrydžiai vyksta.

Išskirsti iš Rusijos į Turkiją gali tik užsienio šalių piliečiai, o čarterių nebuvo ir taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 21 liepos 2016 - 15:05
QUOTE(MajaLi @ 2016 07 21, 15:04)
Išskirsti iš Rusijos į Turkiją gali tik užsienio šalių piliečiai, o čarterių nebuvo ir taip.

dar vakar savo agentes klausiau, sake rusu skrydzius mes matom, rusu skrydziai vykdomi ir niekas nenutraukta.
Atsakyti

o jūs oficialiai raštu kreipėtės, pareikalavot grąžint avansą, ar tik žodžiu/neformaliu e-mailu užklausą davėt? Čia ne šiaip išsidirbinėju, realiai įdomu, nes esu įsitikinus, kad į oficialų raštą visai kitaip žiūrima nei šiaip į užklausą "ar galima". Mes irgi, kaip ir Cobre, vis sekam situaciją ir svarstom, ką daryt. Jei matysiu, kad situacija darosi labai rimta, tikrai reikalausiu grąžint avansą, su konkrečiom nuorodom į sutarties punktus ir teisės aktus... g.gif Na bet šiai dienai tai aš realiai dar irgi nematau, kad būtų kažkas labai labai baisaus, tai jei skrydis būtų rytoj - skrisčiau gan ramiai. Mane labiau baugina, kad pradeda tarpusavy su užsienio šalim laidytis kaltinimais, tai dėl to baisu, kad iki rugsėjo iš vidinio tas konfliktas neperaugtų į rimtesnį... Tai tiesiog stebiu situaciją ir tikiuosi, kad apsiramins per mėnesį situacija.
Atsakyti

Butent. Ir dabar kariaut belieka, norint atgauti.
Nes ju niekas neipareigoja grazinti, nes pasak oficialios valstybes politikos - galima vykti. Rekomendacija yra nieko verta savoka. Kam is viso tokia savoka teisiniuose dokumentuose doh.gif Ale valstybe save apsaugo.. gi sakem, kad nesaugo, bet spreskite patys.. o realiai del kelioniu atsaukimu - bedos. Suprantu, kas nori vykti, bet suprantu, kad nori grazinti. Kiekvienas ziuriu saves. Tik siuo atvilgiu reikia pasverti, kieno pusej turi but valstybe - saugoti gyvybes ar leisti pramogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 liepos 2016 - 15:43
QUOTE(Forgete @ 2016 07 21, 15:27)
dar vakar savo agentes klausiau, sake rusu skrydzius mes matom, rusu skrydziai vykdomi ir niekas nenutraukta.

g.gif
jus oro uosto info matet? vienas lektuvas is maskvos. ar tai panasu i atnaujintus carterinius reisus? as tik isvadas darau is to ka matau, gal ir neteisi esu. nors man tai ne rodiklis butu, skrenda rusai ar ne.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 21, 15:38)
Butent. Ir dabar kariaut belieka, norint atgauti.
Nes ju niekas neipareigoja grazinti, nes pasak oficialios valstybes politikos - galima vykti.  Rekomendacija yra nieko verta savoka. Kam is viso tokia savoka teisiniuose dokumentuose  doh.gif Ale valstybe save apsaugo.. gi sakem, kad nesaugo, bet spreskite patys.. o realiai del kelioniu atsaukimu - bedos. Suprantu, kas nori vykti, bet suprantu, kad nori grazinti. Kiekvienas ziuriu saves. Tik siuo atvilgiu reikia pasverti, kieno pusej turi but valstybe - saugoti gyvybes ar leisti pramogas.

is dalies gal jus ir teisi, nesinori filosofuoti. Bet juk ir jums neatrodo, kad yra gresme jusu gyvybei (ar jusu tevu), jei vistik vykstate. Nes jei vykstate, vadinasi tiesiog mastote, kad butu smagiau, ramiau pasikeisti, bet apie gresme tikrai negalvojate.
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 21, 16:32)
o jūs oficialiai raštu kreipėtės, pareikalavot grąžint avansą, ar tik žodžiu/neformaliu e-mailu užklausą davėt? Čia ne šiaip išsidirbinėju, realiai įdomu, nes esu įsitikinus, kad į oficialų raštą visai kitaip žiūrima nei šiaip į užklausą "ar galima". Mes irgi, kaip ir Cobre, vis sekam situaciją ir svarstom, ką daryt. Jei matysiu, kad situacija darosi labai rimta, tikrai reikalausiu grąžint avansą, su konkrečiom nuorodom į sutarties punktus ir teisės aktus...  g.gif Na bet šiai dienai tai aš realiai dar irgi nematau, kad būtų kažkas labai labai baisaus, tai jei skrydis būtų rytoj - skrisčiau gan ramiai. Mane labiau baugina, kad pradeda tarpusavy su užsienio šalim laidytis kaltinimais, tai dėl to baisu, kad iki rugsėjo iš vidinio tas konfliktas neperaugtų į rimtesnį... Tai tiesiog stebiu situaciją ir tikiuosi, kad apsiramins per mėnesį situacija.

Rašėme el.paštu. Ir mano ne avansas, o visa suma jau sumokėta. Prašėme keisti kelionės kryptį...
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 21, 16:32)
o jūs oficialiai raštu kreipėtės, pareikalavot grąžint avansą, ar tik žodžiu/neformaliu e-mailu užklausą davėt?

O kodel tu laiskus ivardini, kaip neformalius? g.gif
Atsakyti