QUOTE(Udrius @ 2016 07 21, 12:29)
Na va kaip ir sakiau - artimiausiems išvykimams į turkiją pasipylė specialūs pasiūlymai, net ir į AKKA viešbučius. Visi rašo - važuoju bile kur, bet ne į Turkiją
Gal galite pasidalinti? niekur nematau
QUOTE(Ruslyte822 @ 2016 07 21, 13:39)
Gal galite pasidalinti? niekur nematau
As irgi nematau
-----
Zodziu, jau net mano tevai galvoja keisti kelione, o ka cia pakeisi vidury sezono Kad ja kur ta musu sumauta valdzia
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 21, 13:54)
As irgi nematau
-----
Zodziu, jau net mano tevai galvoja keisti kelione, o ka cia pakeisi vidury sezono Kad ja kur ta musu sumauta valdzia
-----
Kuo čia dėta valdžia. Kiek žinot šalių, išskyrus Rusiją, kuriose po šių įvykių nebeorganizuojamos kelionės į Turkiją ir atšaukti skrydžiai? Susirašau vis fb su ten esančia bendradarbe, kasdien atvyksta iš įvairių šalių turistų į viešbutį.
info iš Antalijos oro uosto, viskas įprastai http://antalyaintern...airport.com/EN/
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 21, 13:54)
Kad ja kur ta musu sumauta valdzia
Nelabai supratau. Ką ta mūsų valdžia jums pridirbo?
Dėl kelionių stabdymo, tai stabdykit sau, kam to labai reikia, bet kodėl norit, kad jos būtų sustabdytos visiems? Aš, pavyzdžiui, planuoju atostogaut Turkijoj (šiandien sumokėjau likusius pinigus), o ne Lietuvoj su tokiais va orais. Nesėdžiu įsitempus ir įsibaiminus, o pasikliauju informacija.
Kol kas kurortuose nieko nevyko, išskyrus vieno Marmario viešbučio užėmimą dėl labai suprantamų priežasčių. Ar nutiks kas ateity? To negali žinot, kaip negalėjo žinot susirinkę į šventę Nicoj (beveik pusė žuvusiųjų - turistai), kaip negalėjo žinot važiavę traukiniu Bavarijoj ar apsistoję turistų stovykloj Prancūzijos Alpėse.
Taip, kažkiek pavojaus yra, bet buvo ir anksčiau. Tik va kuo daugiau apie tai galvoji, tuo jis atrodo didesnis. Taip ir artėjama prie paranojos.
Tai pakartosiu - kam jau labai labai baisu, nevažiuokit, tiik nekaltinkit kelionių organizatorių, kad jie veža kitus, kurie yra apsisprendę ir nori važiuoti.
Todel, kad kitose valstybese ir be draudimo leidzia atsaukti ir grazina pinigus. Toks menkas skirtumas tarp mentalitetu..
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 21, 14:21)
Todel, kad kitose valstybese ir be draudimo leidzia atsaukti ir grazina pinigus. Toks menkas skirtumas tarp mentalitetu..
Nuorodą galit įdėt? Ar čia draugų draugas sakė? Tą šeštadienį, kai visi įvykiai buvo, tikiu, kad leido. Bet juk ir čia viena narė rašė, kad draugė pinigus atgavo.
Su tuo grąžinimu, tai čia miglotai yra. Gal ir grąžins tiems, kas būtent tą naktį neskrido, o kad visiems, kas bijo skrist grąžintų, tai nesvajokit.
Niekas ir nesako, kad galėtų atšaukti keliones, tiesiog galėtų duoti pasirinkimą turistams - skristi, ar neskristi. O dabar esi spąstuose žmogus, nes neskrisi, tai ir gali sakyt ate ate savo pinigams sumokėtiems.
Niekas ir nesako, kad galėtų atšaukti keliones, tiesiog galėtų duoti pasirinkimą turistams - skristi, ar neskristi. O dabar esi spąstuose žmogus, nes neskrisi, tai ir gali sakyt ate ate savo pinigams sumokėtiems.
QUOTE(Cobre @ 2016 07 21, 09:47)
Kai suimami nekalti, tai anksciau ar veliau sukels atsakomaja banga
Delfi taip ir rase, kad kiti karininku salininkai gali vel bandyti perversma sukelti. Tai nezinosi cia....
Musu atostogos jau baigesi, bet vis tiek man rupi TR likimas. Skaitau kiekviena diena kas darosi. Ziuriai gaila sios salies. Labai labai....
Man nereik asmeniskai kad ka grazintu..as noriu atostogu i TR, tik bijau kad neivestu kokios komendatto valandos..ir atostogom butu atiaaaaaaa...o jau tada neismanau i ka staigiai butu galimybe keist...
O visi cia siaip samprotauja tik, ar vartotoju teises irgi sako, kad ivesta nepaprastoji padetis nera pagrindas noreti, kad butu keiciama kryptis ar pan.?
Nes jei URM del padidejusio teroro akto pavojaus ragina imtis LR pilieciams ypatingu atsargumo priemoniu, tai vadinasi pavojus yra. Bent jau pasiskambinti i vartotoju teises galima, jei kazkam neramu.
Nes jei URM del padidejusio teroro akto pavojaus ragina imtis LR pilieciams ypatingu atsargumo priemoniu, tai vadinasi pavojus yra. Bent jau pasiskambinti i vartotoju teises galima, jei kazkam neramu.