Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Laba ryta,

vakar soka gavau perskaicius kas daros Turkijoj, neesu is tu panikuojanciu.....bet siuo metu....pasimetus...pirmadieni reiktu sumokest likusius pinigelius , bet dabar bandau mastyt ar man reikia tokiu atostogu verysad.gif ir alternatyvos jau sunkiau bus pagaunamos....esu labai dideliam liudesy....viskas buvo suplanuota, vaikai taip lauke, maziuke dienas jau skaiciavo..ir se tau...

Mergaites ka galvojate daryti..kokie pamastymai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2016 07 16, 07:39)

Troja4, 16 Lie 2016 - 07:39, para�ė:

Troja4, 16 Lie 2016 - 07:39, para�ė:

Laba ryta,
vakar soka gavau perskaicius kas daros Turkijoj, neesu is tu panikuojanciu.....bet siuo metu....pasimetus...pirmadieni reiktu sumokest likusius pinigelius , bet dabar bandau mastyt ar man reikia tokiu atostogu verysad.gif ir alternatyvos jau sunkiau bus pagaunamos....esu labai dideliam liudesy....viskas buvo suplanuota, vaikai taip lauke, maziuke dienas jau skaiciavo..ir se tau...

Laba ryta,

Panasioje situacijoje mes buvome. Egipte perversmas buvo, atsauke visus skrydzius ir paskuiatejo metas sumoketi uz visa kelione. As truputi nagloka tai daejau iki kelioniu organizatoriu, nes su kelioniu agentura(is kuriu pirkome kelione) nepavyko susikalbeti. Taigi su kelioniu organizatoriumi susitareme kad imoka pervesime kai galutinai apsipresime ar vyksime jei atnaujins skrydzius. Skrydzius atnaujino mes apsisprendeme vykti ir uz kelione sumokejome iki jos likus gal savaitei. Taigi neskubekite pirmadieni jau is karto moketi. Situacija dar karsta. Per 3sav viskas gali keistis-stabilizuotis arba isviso atsaukti. Tiesiog pakalbekite su savo keliones agentu, pasakykite kad norite palaukti.
Papildyta:
Laukdami jus nieko neprarandate. Jei isviso atsautu tai ir avansa grazintu. O jei nusprestumete vykti tai padetis truputi aiskesne jau butu. O jei atsisakytumete keliones o skrydziai vis vien vyktu ir nesirinktumete kitos krypties daugiau nei sumokejot avanso vis vien neprarastumete.
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau ir man jau liūdna pasidarė...puiku,mūsų atostogos jau ir praėjo,ir jau beveik pamiršau,kad atostogavau...vat,kaip liūdna ir neramu dėl tų,kurie dabar TR ,ar kurie dar neatostogavę... nežinau,ką daryčiau dabar...aš nesu "tryznė",bet ....tikiuosi geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 16, 08:00)

Jerda, 16 Lie 2016 - 08:00, para�ė:

Jerda, 16 Lie 2016 - 08:00, para�ė:

Dekui uz issamu paaiskinima 4u.gif

bandysiu susisiekt su agente...bet is principo kaip pasielgti....ar atsisakyti keliones del joje vykstanciu nesusipratimu...ar bus saugu po tu keliu savaiciu...

Panasioje situacijoje mes .pirmadieni jau is karto moketi. Situacija dar karsta. Per 3sav viskas gali keistis-stabilizuotis arba isviso atsaukti. Tiesiog pakalbekite su savo keliones agentu, pasakykite kad norite palaukti.
Papildyta:
Laukdami jus nieko neprarandate. Jei isviso atsautu tai ir avansa grazintu. O jei nusprestumete vykti tai padetis truputi aiskesne jau butu. O jei atsisakytumete keliones o skrydziai vis vien vyktu ir nesirinktumete kitos krypties daugiau nei sumokejot avanso vis vien neprarastumete.

Dekui uz issamu paaiskinima 4u.gif

bandysiu susisiekt su agente...bet is principo kaip pasielgti....ar atsisakyti keliones del joje vykstanciu nesusipratimu...ar bus saugu po tu keliu savaiciu...

Panasioje situacijoje mes .pirmadieni jau is karto moketi. Situacija dar karsta. Per 3sav viskas gali keistis-stabilizuotis arba isviso atsaukti. Tiesiog pakalbekite su savo keliones agentu, pasakykite kad norite palaukti.
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 07 16, 08:08)

Gyvačiukas, 16 Lie 2016 - 08:08, para�ė:

Gyvačiukas, 16 Lie 2016 - 08:08, para�ė:

Skaitau skaitau ir man jau liūdna pasidarė...puiku,mūsų atostogos jau ir praėjo,ir jau beveik pamiršau,kad atostogavau...vat,kaip liūdna ir neramu dėl tų,kurie dabar TR ,ar kurie dar neatostogavę... nežinau,ką daryčiau dabar...aš nesu "tryznė",bet ....tikiuosi geriausio 4u.gif

Butent....nezinau ka daryt...
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 07 16, 07:08)

Gyvačiukas, 16 Lie 2016 - 07:08, para�ė:

Gyvačiukas, 16 Lie 2016 - 07:08, para�ė:

drinks_cheers.gif
Tą patį pagalvojau, kad jau beveik ir pasimiršo, kad buvom Turkijoje.
Aš t.p. niekada nebuvau iš tų tryznių ir sakiau, na jau ne, nėra ko bijoti skristi į Turkiją. Šią minutę tikrai bijočiau unsure.gif
Tikėkimės, kad jau suvaldė konfliktą ir poilsiaujantys ramiai galės grįžti namo ir išvis, kad viskas stos į savo vėžes ir likę galės turėti savo taip ilgai lauktas ir išsvajotas puikias atostogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2016 07 16, 08:18)

Indula, 16 Lie 2016 - 08:18, para�ė:

Indula, 16 Lie 2016 - 08:18, para�ė:

Aš t.p. niekada nebuvau
Tikėkimės, kad jau suvaldė konfliktą ir poilsiaujantys ramiai galės grįžti namo ir išvis, kad viskas stos į savo vėžes ir likę galės turėti savo taip ilgai lauktas ir išsvajotas puikias  atostogas 4u.gif

Aš t.p. niekada nebuvau
Tikėkimės, kad jau suvaldė konfliktą ir poilsiaujantys ramiai galės grįžti namo ir išvis, kad viskas stos į savo vėžes ir likę galės turėti savo taip ilgai lauktas ir išsvajotas puikias  atostogas 4u.gif

O kas dabar gali pasakyti kaip bus....gaila kad jau vasara ritas i antra puse...kazko nesumastysi naujo....ir nelabai gausi padoria kaina....visgi atostogas planuojam....ruosiames jom..o ne per akimirka susimetam smutkes ir skrendam...
ta nezinai zudo.... verysad.gif
Atsakyti
Kaip jau viena forumiete sake-Saugu nebent tik prie Moletu ezeru. Jei planavote pasyvias atostogas viesbutyje tai daug mazesne rizika. Va Cobrei didesne: skrydziai su persedimais,aktyvus keliavimas ir dar regionas. Rizika zuti ar pakliuti i ivykiu pati epicentra labai labai maza procentaliai paziurejus, cia labiau apie atpstogu planu igivendinimo rizika kalbu.
Atsakyti
Mes irgi turime įmokėti likusius 90% kelionės kainos šį antradienį. Manau, jog prašysiu nors savaitei nukelti mokėjimã. Kelionę pirkom Tezturo per Westexpres
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 16, 08:26)

Jerda, 16 Lie 2016 - 08:26, para�ė:

Jerda, 16 Lie 2016 - 08:26, para�ė:

Kaip jau viena forumiete sake-Saugu nebent tik prie Moletu ezeru. Jei planavote pasyvias atostogas viesbutyje tai daug mazesne rizika. Va Cobrei didesne: skrydziai su persedimais,aktyvus keliavimas ir dar regionas. Rizika zuti  ar pakliuti i ivykiu pati epicentra labai labai maza procentaliai paziurejus, cia labiau apie atpstogu planu igivendinimo rizika kalbu.

Kaip jau viena forumiete sake-Saugu nebent tik prie Moletu ezeru. Jei planavote pasyvias atostogas viesbutyje tai daug mazesne rizika. Va Cobrei didesne: skrydziai su persedimais,aktyvus keliavimas ir dar regionas. Rizika zuti  ar pakliuti i ivykiu pati epicentra labai labai maza procentaliai paziurejus, cia labiau apie atpstogu planu igivendinimo rizika kalbu.

Na rizika kr turi turet ribas....as manau...ypac kai tai liecia ir vaikus.

O kas belieka.. tik pasyvios taostogos..nors planu buvo ir pavazinet uz viesbucio ribu...

O aktyvus keliavimas siuo metu..na tikrai nelabai viliojantis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kamkes @ 2016 07 16, 08:28)

kamkes, 16 Lie 2016 - 08:28, para�ė:

kamkes, 16 Lie 2016 - 08:28, para�ė:

Mes irgi turime įmokėti likusius 90% kelionės kainos šį antradienį. Manau, jog prašysiu nors savaitei nukelti mokėjimã. Kelionę pirkom Tezturo per Westexpres

Bet ar kas pasikeis per kelias dienas....
Atsakyti
QUOTE(eduardic @ 2016 07 16, 03:45)

eduardic, 16 Lie 2016 - 03:45, para�ė:

eduardic, 16 Lie 2016 - 03:45, para�ė:

Mes irgi antradieni.ka jus darisit?

Mes irgi antradieni.ka jus darisit?

Nutarėm skrisim :-)
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 16, 07:26)

Jerda, 16 Lie 2016 - 07:26, para�ė:

Jerda, 16 Lie 2016 - 07:26, para�ė:

Musu skrydis jungtinis. Nematau skirtumo su carteriu tuo atveju, jei kazkas oro uotuose ne taip. Imam auto is stambulo ir viskas. Arba neskrendam, kaip ir visi kiti.
Jei nutariam nekeliaut - atsaukiu nakvynes, terminai visu atsaukimu neblogi, kelione ilga, didesne dali tikrai atgautume.
Jei nutariam keliaut ir neramumai miestuose, atsisakom Konijos.
Del keliavimo po sali buciau rami, jei armija ivykdytu perversma. Turetu buti tik saugiau. Nes dabar bardakas visiskas su siuo prezidentu. Na, o musu keliones marsrutas labai ramus, apart Konijos, jokiu masiniu objektu.

O aplamai su Turkija viskas labai neaisku, kas dziaugiasi, kad kurortai ne stambulas, tas gali pamastyti ir apie tai, kad nica ne paryzius. Niekur nera saugu, bet ypatingai nesaugu ten, kur jau kazkas yra ivyke. Nes po pirmo teroro akto seka kiti, prognozuoti nerealu. O pavieniu maniaku tetoristu isvis neperkasi, o juk tokie fanatikai, ikvepti kitu pridaro baisiu dalyku.
Perversmu aisku isvis nepaprognozuosi smile.gif bet cia turistu nekliudo, sugriauti planai juokas lyginat su gresme sveikatai ir gyvybei.
Mes stebim toliau, atsaukti dar laiko turim marias.
Atsakyti