Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Daluze 2 @ 2016 07 19, 20:52)
Domėjausi galimybe keisti viešbutį (užsakytą iš Teztouro), bet rugpjūčio 24 dienai jau nebuvo vietų lėktuve, tai man agentūroje paaiškino, kad kaip ir nėra galimybės keisti, nes keičiamas visas paketas su skrydžiu. Apsiraminau, tada Novature pamačiau, kad 100 eurų pigiau (kai užsakinėjau, Novature buvo sustabdytas familly kambarių pardavimas), bet jau ką padarysi... Gal to 100 eurų labiausiai ir gaila  blush2.gif
Viešbutis „Crystal flora beach resort“ man kaip ir tinka - daug erdvės, žalia teritorija, tik gal tik šiek tiek brangoka, nes ekspromtu per savaitę birželio mėnesį apsisprendėm į Turkiją, bet, kaip sakoma, patys kalti, kad ne iš anksto.
Kaina 1845 Eur 3 suaugę (nes paauglys) ir 1 vaikas 7 m. familly room. Bet gal nelabai baisiai  g.gif
Dėl kelionės, tai vyras labai drąsus, aš beveik drąsi, tik paauglys sakė, kad pirmą dieną po tų įvykių nebūtų skridęs, o dabar jau jam tas pats  smile.gif

O as manau, kad nusipirkote kelione visai uz gera kaina, nes mums 3 suaug. 1 vaik. ir 1 kud. su nuolaida siule vienoje vietoje uz 1914 o kituose apie 2200 EUR, man patinka jusu pasirinktas viesbutis.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 07 19, 21:05)
nesuprasi Jūsų... vieną kartą 3* AI fui fui kitą  kartai oi oi kaip gerai...

Birželį per tą Joninių karštį buvom kelias dienas prie jūros, šiaip 18eur/žmogui para, bet kadangi buvo karščiai+šventės 20eur/para. Nuosavam name, ne viešbutyje!
Mes keturiese, kadangi vaikai atskira lova, patalynė lygiai ta pati suma 20eur/para.
O jei kaip Turkijoj 11d.! Taigi:
80eur x11d = 880eur ore. Be maitino, skrydžio, be nieko!
Tai tikrai verta imt ir 3* su skrydžiu ir maistu biggrin.gif 1170eur
Nieko naujo, seniai apkalbėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2016 07 19, 21:18)
O as manau, kad nusipirkote kelione visai uz gera kaina, nes mums 3 suaug. 1 vaik. ir 1 kud. su nuolaida siule vienoje vietoje uz 1914 o kituose apie 2200 EUR, man patinka jusu pasirinktas viesbutis.

Turbūt, turint omenyje, kad kiti stebi kainas daugiau nei pusę metų, nors laiko sutaupėm smile.gif Beje, jei skrydis būtų buvęs 3 dienom vėliau, t. y. grįžimas rugsėjo 3 d., tai dar 300 Eur pigiau buvo, bet greit dingo. Va tada tai būtų super, tik turint būsimą pirmoką, netiko toks variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 07 19, 14:02)
Įdomu kokie įspūdžiai tų, kurie pvz. šiandien nuskrido??? ax.gif

Pirma diena Turkijoj.viskas cia ramu.nesijaucia visiskai kad kaskas cia pries pora dienu buvo ivyke.taip kad galit nestresoti.zmoniu pilna.kitas reikalas viesbutis.yra suokiu tokiu nusivilimu.tai gulto nera prie basejno.tai kambaris per prastas.tikiejomes geresniu pirmu ispudziu.bet gal rytoj jau bus viskas dzin☺.svarbeusia geras oras ir atmosfera.del sito skustis negalima.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 18, 21:26)
Taip, pačiame Kemere, spalio 15-23d. Nieko kol kas neplanuoju, bet informaciją susirinkusi turiu. Na yra mintis su jūros autobusu į Antaliją (10,15 iš Kemero, 18,00 iš Antalijos), na arba dolmušu, bet tai nebūtų atrakcija. Ten senamiestis , gal MiniCitY, akvariumas. Dar nebuvau Belbidi oloje, kažkokia nelabai tiksli informacija apie ją internete, lyg apie dvi skirtingas vietas kalbėtų. Buvau susižymėjusi  kompe ir... kompas užlūžo, visa ta info nuplaukė  doh.gif  vat žinau kad i e-pastą patogiausia nuorodas susimesti, bet... Chimera, į Kemero kalną, kur vėliava, įlipti, dar Goniuk man iš galvos neišeina, norisi sugrįžti ir toliau pereiti  ax.gif  Man ten patiko pati atmosfera, gražu. Bet daug kas priklauso nuo mano kompanjonių. Na iš karto išsiderėjau truputį laisvės bet nepaliksiu jų vienų per visas atostogas, juolab kai mama man jas dovanoja  4u.gif
Norai kurie šįkart nebus įgyvendinti: Upper Duden(ne tas kur prie Antalijos, o aukštyn) ir Kuršunlu. Visuomeniniu man per sudėtinga pasirodė, o automobilio nevairuoju ax.gif Bet gerai, bus dėl ko dar kartą atvykti  bigsmile.gif
Kada skrendate neklausiu, nes dar patys nežinote , tai klausiu kada jūs bilietus turite?

Nuvaziuokit savarankiskai i Kas 4u.gif kelio viso labo 1.5val.. pasibusit normaliai, ten tikrai fantastiska, daug daugiau visko yra nei atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eduardic @ 2016 07 19, 22:14)
Pirma diena Turkijoj.viskas cia ramu.nesijaucia visiskai kad kaskas cia pries pora dienu buvo ivyke.taip kad galit nestresoti.zmoniu pilna.kitas reikalas viesbutis.yra suokiu tokiu nusivilimu.tai gulto nera prie basejno.tai kambaris per prastas.tikiejomes geresniu pirmu ispudziu.bet gal rytoj jau bus viskas dzin☺.svarbeusia geras oras ir atmosfera.del sito skustis negalima.

kaip gerai, kad viskas sava vaga drinks_cheers.gif ačiū, kad parašėt 4u.gif labai reik teigiamos informacijos 4u.gif
eduardic, o kokiam jūs viešbuty?
Atsakyti
QUOTE(eduardic @ 2016 07 19, 22:14)

Oi kaip smagu, kad parašėte, mes vidurnaktį irgi pradedam kelionę smile.gif Nuotaikos visų geros, bus viskas ok. Gal yra ryt ryte skrendančių?
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 07 19, 21:27)
kaip gerai, kad viskas sava vaga drinks_cheers.gif ačiū, kad parašėt 4u.gif labai reik teigiamos informacijos 4u.gif
eduardic, o kokiam jūs viešbuty?

Akka Andeton.Belbidi.Vaizdai pasakiski.tie kalnai uzburia....
Atsakyti
QUOTE(eduardic @ 2016 07 19, 22:44)
Akka Andeton.Belbidi.Vaizdai pasakiski.tie kalnai uzburia....

imeskite foto bigsmile.gif tiek isgirtas, as seile varvinau, o vat...
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2016 07 19, 22:21)
Nuvaziuokit savarankiskai i Kas  4u.gif  kelio viso labo 1.5val.. pasibusit normaliai, ten tikrai fantastiska, daug daugiau visko yra nei atrodo  4u.gif

Dėkui. Man irgi ši mintis kirbejo ax.gif Gal galit įmesti autobusų stoties internetinį puslapį, man grafiko autobusų reikėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 19, 21:58)
Dėkui. Man irgi ši mintis kirbejo  ax.gif Gal galit įmesti autobusų stoties internetinį puslapį, man grafiko autobusų reikėtų  ax.gif

cia kompaniju sarasas, kas veza is Kemero. Bet siaip is Kemero autobusu stoties mikriukai i Kas vaziuoja kas 40min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2016 07 19, 23:04)
cia kompaniju sarasas, kas veza is Kemero. Bet siaip is Kemero autobusu stoties mikriukai i Kas vaziuoja kas 40min  4u.gif

Taip dažnai unsure.gif Nesitikėjau smile.gif Dėkui.
Atsakyti