QUOTE(Daluze 2 @ 2016 07 19, 20:52)
Domėjausi galimybe keisti viešbutį (užsakytą iš Teztouro), bet rugpjūčio 24 dienai jau nebuvo vietų lėktuve, tai man agentūroje paaiškino, kad kaip ir nėra galimybės keisti, nes keičiamas visas paketas su skrydžiu. Apsiraminau, tada Novature pamačiau, kad 100 eurų pigiau (kai užsakinėjau, Novature buvo sustabdytas familly kambarių pardavimas), bet jau ką padarysi... Gal to 100 eurų labiausiai ir gaila
Viešbutis Crystal flora beach resort man kaip ir tinka - daug erdvės, žalia teritorija, tik gal tik šiek tiek brangoka, nes ekspromtu per savaitę birželio mėnesį apsisprendėm į Turkiją, bet, kaip sakoma, patys kalti, kad ne iš anksto.
Kaina 1845 Eur 3 suaugę (nes paauglys) ir 1 vaikas 7 m. familly room. Bet gal nelabai baisiai
Dėl kelionės, tai vyras labai drąsus, aš beveik drąsi, tik paauglys sakė, kad pirmą dieną po tų įvykių nebūtų skridęs, o dabar jau jam tas pats
Viešbutis Crystal flora beach resort man kaip ir tinka - daug erdvės, žalia teritorija, tik gal tik šiek tiek brangoka, nes ekspromtu per savaitę birželio mėnesį apsisprendėm į Turkiją, bet, kaip sakoma, patys kalti, kad ne iš anksto.
Kaina 1845 Eur 3 suaugę (nes paauglys) ir 1 vaikas 7 m. familly room. Bet gal nelabai baisiai
Dėl kelionės, tai vyras labai drąsus, aš beveik drąsi, tik paauglys sakė, kad pirmą dieną po tų įvykių nebūtų skridęs, o dabar jau jam tas pats
O as manau, kad nusipirkote kelione visai uz gera kaina, nes mums 3 suaug. 1 vaik. ir 1 kud. su nuolaida siule vienoje vietoje uz 1914 o kituose apie 2200 EUR, man patinka jusu pasirinktas viesbutis.