QUOTE(Daluze 2 @ 2016 07 19, 20:52)
Domėjausi galimybe keisti viešbutį (užsakytą iš Teztouro), bet rugpjūčio 24 dienai jau nebuvo vietų lėktuve, tai man agentūroje paaiškino, kad kaip ir nėra galimybės keisti, nes keičiamas visas paketas su skrydžiu. Apsiraminau, tada Novature pamačiau, kad 100 eurų pigiau (kai užsakinėjau, Novature buvo sustabdytas familly kambarių pardavimas), bet jau ką padarysi... Gal to 100 eurų labiausiai ir gaila
Viešbutis Crystal flora beach resort man kaip ir tinka - daug erdvės, žalia teritorija, tik gal tik šiek tiek brangoka, nes ekspromtu per savaitę birželio mėnesį apsisprendėm į Turkiją, bet, kaip sakoma, patys kalti, kad ne iš anksto.
Kaina 1845 Eur 3 suaugę (nes paauglys) ir 1 vaikas 7 m. familly room. Bet gal nelabai baisiai
Dėl kelionės, tai vyras labai drąsus, aš beveik drąsi, tik paauglys sakė, kad pirmą dieną po tų įvykių nebūtų skridęs, o dabar jau jam tas pats
Mes iš Novaturo pirkom, tai kainos Tezture tuo metu, kai žiūrėjau, laaabai žymiai skyrėsi! tą dieną, kai pirkau, mūsų kelionė (rugsėjo gale) Novature kainavo apie 1490 EUR 9 dienomis (ir dar papildomą nuolaidą agentas padarė), o Teztoure tom pačiom datom tas pats family room'as Crystal floroj - virš 2500 EUR
Tad tas 100 eurų nėr taip blogai. Juo labiau kad ir toj pačioj agentūroj kasdien vis tos kainos kaitaliojasi...
Man tai kažkaip gal atvirkščiai buvo, iš pradžių sakiau - ai, vidiniai jų reikalai, turistų nelies. Bet kai toliau ten skalambija žiniasklaida vis apie Turkiją, visokias sąmokslo teorijas, tai pradedu nervintis... Bet kol kas vis dar manau, kad viskas bus gerai
Gaila tik, kad tas laukimo, moralinio pasiruošimo kelionei laikas sugadintas