Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 19, 18:49)
I QUEEN'S PARK TEKIROVA RESORT & SPA ?

Is QUEEN'S i kita, pas Novatura kainos geresnes smile.gif

QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 07 19, 19:13)
Tai avansą ir prarasit . Analogišką situaciją turėjau,tik atvirkščiai-iš Novaturo į Tezus ėjau,tai avansą "palaidojau"

Tai as ta zinojau, bet galvojau, del situacijos su Turkija, leis atsiimti avansus, buvau kazkaip garantuota, kad del neramumu, bus leidziama rinktis. O pasirodo ne
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 07 18, 14:04)
Tai kad ten viesbuciai baisus kaip karas smile.gif

Netiesa.
Negali būti viešbučiai 4* su Ai kaip jūs sakote - baisūs... Anot mano pašnekovo, kuris du kartus į metus jau skraido 11 metų į Turkiją atostogauti, visi viešbučiai 4* yra +- panašūs ir atostogauti tikrai geri, tam pritaikyti.
O keturiems asmenims mano išvardintuose viešbučiuose praleisti 11 dienų su Ai už 1170 eur yra svajonė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 19, 18:59)
Teise tai turi ir ką... Oj oj, jei per teismus.. aš būčiau linkusi kaltinti tik VRM, kad netinakami įvertino aplinkybes. Agentūros tik naudojasi labai gera padėtim. Nieko nedaro prieš įstatymus.

drinks_cheers.gif aišku viskas nuo URM priklauso! Bet jei paskelbtų "draudžiama" - žinot kokį biznį sustabdytų!! Kas nori milijoninius nuostolius paskatinti? O gi Valstyb.Turizmo departamentas prie ŪM, kuruojantis turizmo sektorių - irgi prieš draudimą! Visos tos institucijos ranka ranką plauna. O žmogaus gerovė kažkelintoj vietoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pal_mė: 19 liepos 2016 - 19:38
QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 19, 16:56)
Daluze 2, ką jūs dėl kelionės mąstot? Neklausiu jau apie patį faktą važiuosit-nevažiuosit  biggrin.gif Kaip suprantu, šito nė vienas, kas dar ne Turkijoj, nežinom, stebim situaciją ir tiek.  doh.gif  Įdomu, ar nusprendėt likt tam pačiam viešbuty, ar visgi pakeitėt/galvojat keisti į kitą?

Domėjausi galimybe keisti viešbutį (užsakytą iš Teztouro), bet rugpjūčio 24 dienai jau nebuvo vietų lėktuve, tai man agentūroje paaiškino, kad kaip ir nėra galimybės keisti, nes keičiamas visas paketas su skrydžiu. Apsiraminau, tada Novature pamačiau, kad 100 eurų pigiau (kai užsakinėjau, Novature buvo sustabdytas familly kambarių pardavimas), bet jau ką padarysi... Gal to 100 eurų labiausiai ir gaila blush2.gif
Viešbutis „Crystal flora beach resort“ man kaip ir tinka - daug erdvės, žalia teritorija, tik gal tik šiek tiek brangoka, nes ekspromtu per savaitę birželio mėnesį apsisprendėm į Turkiją, bet, kaip sakoma, patys kalti, kad ne iš anksto.
Kaina 1845 Eur 3 suaugę (nes paauglys) ir 1 vaikas 7 m. familly room. Bet gal nelabai baisiai g.gif
Dėl kelionės, tai vyras labai drąsus, aš beveik drąsi, tik paauglys sakė, kad pirmą dieną po tų įvykių nebūtų skridęs, o dabar jau jam tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 07 19, 20:13)
Tai avansą ir prarasit . Analogišką situaciją turėjau,tik atvirkščiai-iš Novaturo į Tezus ėjau,tai avansą "palaidojau"

Išvis abėjoju dėl pinigų grąžinimo! Kas kad tos Vartotojų teisių atstovė per žinias pakudakuoja, o tu realiai pabandyk kreiptis, tada sakys -raštu. Atsakymą pagal teisės aktus gali duoti per 20 d.d. Svarstymai, susidariusios situacijos analizavimai ir t.t. jei ir aspsieis be teismų, tai pvz.už. pusės metų (geriausiu atvėju) atgausi pvz.35%. Ir kas tada?jie irgi gerus teisininkus túri, tad savo teises gali įrodinėt ilgai ir nuobodžiai.
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 07 19, 21:46)
Netiesa.
Negali būti viešbučiai 4* su Ai kaip jūs sakote - baisūs... Anot mano pašnekovo, kuris du kartus į metus jau skraido 11 metų į Turkiją atostogauti, visi viešbučiai 4* yra +- panašūs ir atostogauti tikrai geri, tam pritaikyti.

naa pernai abu buvo 3* , dabar pakilo 4* smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 07 19, 20:53)
naa pernai abu buvo 3* , dabar pakilo 4* smile.gif

visvien keturiems asmenims 1170eur su skrydžiu ant Viduržiemio jūros kranto 11 dienų su "viskas įskaičiuota" tebūnie ir 3* biggrin.gif neatsisakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 07 19, 20:46)
Visos tos institucijos ranka ranką plauna. O žmogaus gerovė kažkelintoj vietoj...

Tai as ta pacia diena pasakiau, kad pas mus tik verslui (dideliam!) yra laizoma, o zmogus.. pff.. ne is turistu naudzike, o is atkaciuku.

QUOTE(pal_mė @ 2016 07 19, 20:53)
Kas kad tos Vartotojų teisių atstovė per žinias pakudakuoja, o tu realiai pabandyk kreiptis, tada sakys -raštu. Atsakymą pagal teisės aktus gali duoti per 20 d.d.

Jo, net per ta interva minejo, kad reikia rasyti prasymus bla bla.. absurdas! Ir as esu 95 proc tikra - nieko nelaimetu. Nes lygiai ta pati teisiskai situacija, kaip iki siol. Visada buvo ispejimai, kad nesaugu. Niekas nepasikeite ir dabar.

Atsakyti
nesuprasi Jūsų... vieną kartą 3* AI fui fui kitą kartai oi oi kaip gerai...
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 07 19, 21:01)
visvien keturiems asmenims 1170eur su skrydžiu ant Viduržiemio jūros kranto 11 dienų su "viskas įskaičiuota" tebūnie ir 3* biggrin.gif neatsisakyčiau.

Pasak Udriaus, tai izi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 07 19, 22:06)
Pasak Udriaus, tai izi..  biggrin.gif

na bilietas 100 eur, pervezimas 60 eur zu visus, uz viesbuti lieka 600 eur. Vaikai gyvena ar taip ar taip nemokamai...
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 18, 22:26)
Dar nebuvau Belbidi oloje, kažkokia nelabai tiksli informacija apie ją internete, lyg apie dvi skirtingas vietas kalbėtų. Buvau susižymėjusi  kompe ir... kompas užlūžo, visa ta info nuplaukė  doh.gif

Kadangi Beldibyje gyvensiu, tai irgi tą uolą nusižiūrėjau smile.gif Dabar žvilgterėjau įdėmiau, adresas nelabai aiškus, bet yra parodyta žemėlapyje, jei veiks nuoroda, matysit čia:

http://tophotels.ru/.../hotel/al33373/

Man visai patiko tophotels.ru puslapis - ten įeini į pasirinkto viešbučio aprašymą, dešinėje pusėje yra žemėlapis, o tame žemėlapyje raudonais taškeliais sužymėtos lankytinos vietos - laukiniai paplūdimiai, mečetės ir kt. Taip gali pasivaikščioti ir apsižiūrėti thumbup.gif Prie kai kurių objektų yra lankytojų atsiliepimai, nors, aišku, mažiau nei trip advisor būna.
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2016 07 19, 20:52)
Domėjausi galimybe keisti viešbutį (užsakytą iš Teztouro), bet rugpjūčio 24 dienai jau nebuvo vietų lėktuve, tai man agentūroje paaiškino, kad kaip ir nėra galimybės keisti, nes keičiamas visas paketas su skrydžiu. Apsiraminau, tada Novature pamačiau, kad 100 eurų pigiau (kai užsakinėjau, Novature buvo sustabdytas familly kambarių pardavimas), bet jau ką padarysi... Gal to 100 eurų labiausiai ir gaila  blush2.gif
Viešbutis „Crystal flora beach resort“ man kaip ir tinka - daug erdvės, žalia teritorija, tik gal tik šiek tiek brangoka, nes ekspromtu per savaitę birželio mėnesį apsisprendėm į Turkiją, bet, kaip sakoma, patys kalti, kad ne iš anksto.
Kaina 1845 Eur 3 suaugę (nes paauglys) ir 1 vaikas 7 m. familly room. Bet gal nelabai baisiai  g.gif
Dėl kelionės, tai vyras labai drąsus, aš beveik drąsi, tik paauglys sakė, kad pirmą dieną po tų įvykių nebūtų skridęs, o dabar jau jam tas pats  smile.gif

Mes iš Novaturo pirkom, tai kainos Tezture tuo metu, kai žiūrėjau, laaabai žymiai skyrėsi! tą dieną, kai pirkau, mūsų kelionė (rugsėjo gale) Novature kainavo apie 1490 EUR 9 dienomis (ir dar papildomą nuolaidą agentas padarė), o Teztoure tom pačiom datom tas pats family room'as Crystal floroj - virš 2500 EUR doh.gif Tad tas 100 eurų nėr taip blogai. Juo labiau kad ir toj pačioj agentūroj kasdien vis tos kainos kaitaliojasi...
Man tai kažkaip gal atvirkščiai buvo, iš pradžių sakiau - ai, vidiniai jų reikalai, turistų nelies. Bet kai toliau ten skalambija žiniasklaida vis apie Turkiją, visokias sąmokslo teorijas, tai pradedu nervintis... Bet kol kas vis dar manau, kad viskas bus gerai smile.gif Gaila tik, kad tas laukimo, moralinio pasiruošimo kelionei laikas sugadintas smile.gif
Atsakyti